Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
75
Most beszéltem Csabi -val, nincs eltünve csak vizsgázik és ez köti le.
Ma du.5-től is lesz egy kihívása úgy h drukkoljunk nki !
Azt igérte 1,5 hét múlva jelentkezik.
Ma du.5-től is lesz egy kihívása úgy h drukkoljunk nki !
Azt igérte 1,5 hét múlva jelentkezik.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
76 Veszprémi Állatkert
szia mindenki
Néztem a veszprémi képeket és eszembe jutott az egyik veszprémi kirándulásunk. Szerencsére jó időtök volt az állatkerti kirándulásra, és nem volt hasonló élményetek mint nekünk.
Lehet hogy inkább blogba illő a történet,
Már vagy 6x jártuk az állatkertben, és mi még találkoztunk a híres Böbe csimpánzzal, aki szabadon mászkált a gondozójával. A ragadózó madarak szabadon ülőfákhoz szíjazva a sétaut mellett.
De kb 20 éve izgalmas is volt a kirándulás. Akkor még a fennsíkon lévő terület készülőben volt, csak struccok és lovak voltak.
Ez a nap február végén volt. Már napok óta 0 fok volt, és a 20 cm-es hó is megereszkedett. A kirándulás napján +15 meleg lett. A bejáratnál jobbra haladtunk, aztán a strucc és vissza a völgy bal oldalán, két gyerekkel ez órákba telt. Mire a kapuhoz értük a bejárati aszfalton 40 cm-es hólé hömpölygött ami jött a völgy feletti területekről. Ha még nem változott a bejárat, a völgy bal oldaláról az aszfalton át vezetett a kiút. Erre fel voltak készülve, betonkockákból és egysoros pallóból rögtönzött átjáró várt minket. Hát az a kis völgy ilyet is tud produkálni.
üdv öregkis
Néztem a veszprémi képeket és eszembe jutott az egyik veszprémi kirándulásunk. Szerencsére jó időtök volt az állatkerti kirándulásra, és nem volt hasonló élményetek mint nekünk.
Lehet hogy inkább blogba illő a történet,
Már vagy 6x jártuk az állatkertben, és mi még találkoztunk a híres Böbe csimpánzzal, aki szabadon mászkált a gondozójával. A ragadózó madarak szabadon ülőfákhoz szíjazva a sétaut mellett.
De kb 20 éve izgalmas is volt a kirándulás. Akkor még a fennsíkon lévő terület készülőben volt, csak struccok és lovak voltak.
Ez a nap február végén volt. Már napok óta 0 fok volt, és a 20 cm-es hó is megereszkedett. A kirándulás napján +15 meleg lett. A bejáratnál jobbra haladtunk, aztán a strucc és vissza a völgy bal oldalán, két gyerekkel ez órákba telt. Mire a kapuhoz értük a bejárati aszfalton 40 cm-es hólé hömpölygött ami jött a völgy feletti területekről. Ha még nem változott a bejárat, a völgy bal oldaláról az aszfalton át vezetett a kiút. Erre fel voltak készülve, betonkockákból és egysoros pallóból rögtönzött átjáró várt minket. Hát az a kis völgy ilyet is tud produkálni.
üdv öregkis
- fgyozo
- Kapcsolat:
- klb
- Kapcsolat:
78
Sziasztok!
A Túra menű frissült, az eddig tervezett túrák időpontjait találhatjátok meg.
Ha valakinek van ötlete, hová szeretne túrát, vagy tudna szervezni, bátran keressen, felvesszük szívesen!
Üsv: K.L
A Túra menű frissült, az eddig tervezett túrák időpontjait találhatjátok meg.
Ha valakinek van ötlete, hová szeretne túrát, vagy tudna szervezni, bátran keressen, felvesszük szívesen!
Üsv: K.L
- Oszy
- Kapcsolat:
81 Re: Túra
Sziasztok,
Alakul a szitú és ha jó irányt vet akkor én is csatlakozom Erdély-i túrához.
(Majd nekem is lesz pár 5letem, hogy mit kéne megnézni, pl. kihagyhatatlan a bálványosi büdös barlang, Szent Anna tó stb és stb... Képeim is vannak.)
Alakul a szitú és ha jó irányt vet akkor én is csatlakozom Erdély-i túrához.
(Majd nekem is lesz pár 5letem, hogy mit kéne megnézni, pl. kihagyhatatlan a bálványosi büdös barlang, Szent Anna tó stb és stb... Képeim is vannak.)
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
82
81-re
örülök ha Te is jössz Oszy. A heyszinek ill útvonal terv kapcsán
Csabi -val kell egyezteni. Azt igérte a jövő héten jelentkezik, hamarosan
közzé is tesz itt egy útvonal tervet. Én már nagyon várom !
örülök ha Te is jössz Oszy. A heyszinek ill útvonal terv kapcsán
Csabi -val kell egyezteni. Azt igérte a jövő héten jelentkezik, hamarosan
közzé is tesz itt egy útvonal tervet. Én már nagyon várom !
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Retro
- Kapcsolat: