CX/GL Te és Motorod
- Pali
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Helló Bakajoe!
Ha annak a cuccnak sárgásbarna színe volt akkor az tuti, hogy hagyományos műgyanta volt(ilyet használnak az üvegszálas spoilerekhez, csónakokhoz stb.) és mint írtam az tényleg nem benzinálló. Amit mi akarunk használni az sötétkék. Ne érts félre nem kötözködni akarok, de már átböngésztem a net-et és még nem hallottam rosszat erről a tankfelújító anyagról, de azért még utánanézek. Sajnálom a haverodat sok bosszúságot okozhat egy ilyen eset. Kösz hogy megosztod velünk a tapasztalataidat, ezért van ez a fórum hogy tanuljunk egymás tapasztalataiból és segítsük egymást.
Üdv.: Pali
Ha annak a cuccnak sárgásbarna színe volt akkor az tuti, hogy hagyományos műgyanta volt(ilyet használnak az üvegszálas spoilerekhez, csónakokhoz stb.) és mint írtam az tényleg nem benzinálló. Amit mi akarunk használni az sötétkék. Ne érts félre nem kötözködni akarok, de már átböngésztem a net-et és még nem hallottam rosszat erről a tankfelújító anyagról, de azért még utánanézek. Sajnálom a haverodat sok bosszúságot okozhat egy ilyen eset. Kösz hogy megosztod velünk a tapasztalataidat, ezért van ez a fórum hogy tanuljunk egymás tapasztalataiból és segítsük egymást.
Üdv.: Pali
üdv mindenkinek!
TANKFELÚJÍTÁS-hoz szólnék
én már több nagyon rozsdás tankot hoztam rendbe. Nagyon rozsdás=már rétregben válik a rozsda.
15 éve mégnem voltak vagy nem voltak beszerezhetők a spec festékek. az én festékem sem volt tökéletes, de 5-8 év után sem okozott problémát, (eddig tudtam a motor sorsáról).
A festékkel nem is untatlak, csak az előkészítést teszem közzé.
Fémtiszta zsírmentes tankot állitottam elő. ( a fémtiszta vas nem fényes hanem szép szürke színű).
Az anyag neve RO 55 . Ha durván rozsdás volt a felület, akkor a kész felületen látható, hogy még a mélyebben lévő rozsda is eltünt. A felületen mikro kráterek láthatók. Ha csak felületi volt a rozsda, akkor szép sima fefületünk lessz. Az RO 55 csak a vasoxiddal lép reakcióba a tiszta fémmel nem. Akár miliméteres rozsdát is tökéletesen megszünteti. Zsirtalanító hatású. A tankot lezártam, 1 litert beleöntöttem és akár több napig lehet bennehagyni. Gyakran megrázogattam. Festékboltokban beszerezhető,nem sokba kerül. Az anyag még használható utána rozsdás kerítéshez stb.
Rendszeresen olvasom az oldalt, csak épp nem írok.
további jó téli szerelést minenkinek.
Áldott boldog karácsony minden kedves cx-gl-es barátomnak és csalájuknak
Kis András Nagykőrösről
TANKFELÚJÍTÁS-hoz szólnék
én már több nagyon rozsdás tankot hoztam rendbe. Nagyon rozsdás=már rétregben válik a rozsda.
15 éve mégnem voltak vagy nem voltak beszerezhetők a spec festékek. az én festékem sem volt tökéletes, de 5-8 év után sem okozott problémát, (eddig tudtam a motor sorsáról).
A festékkel nem is untatlak, csak az előkészítést teszem közzé.
Fémtiszta zsírmentes tankot állitottam elő. ( a fémtiszta vas nem fényes hanem szép szürke színű).
Az anyag neve RO 55 . Ha durván rozsdás volt a felület, akkor a kész felületen látható, hogy még a mélyebben lévő rozsda is eltünt. A felületen mikro kráterek láthatók. Ha csak felületi volt a rozsda, akkor szép sima fefületünk lessz. Az RO 55 csak a vasoxiddal lép reakcióba a tiszta fémmel nem. Akár miliméteres rozsdát is tökéletesen megszünteti. Zsirtalanító hatású. A tankot lezártam, 1 litert beleöntöttem és akár több napig lehet bennehagyni. Gyakran megrázogattam. Festékboltokban beszerezhető,nem sokba kerül. Az anyag még használható utána rozsdás kerítéshez stb.
Rendszeresen olvasom az oldalt, csak épp nem írok.
további jó téli szerelést minenkinek.
Áldott boldog karácsony minden kedves cx-gl-es barátomnak és csalájuknak
Kis András Nagykőrösről
- Retro
- Kapcsolat:
Kemény Laci barátunktól elnézést kérek,de sajnos nem tudtam veletek tartani a "piroska" ügyében,de remélem megosztod velünk a végeredményt,ha lehet 2-3 képpel.
UFF.
Sziasztok A sok lámpa lakott területen kivűl jó dolog .
- fgyozo
- Kapcsolat:
szia Laci,
amit PIROSKA láttatott magából,
igen, az tetszett a farkasnak ...
Nos, lehet tudni Róla valamit?
Esetleg valami Vele kapcsolatos tapsztalat ? Esetleg személyes
élmény?
amit PIROSKA láttatott magából,
igen, az tetszett a farkasnak ...
Nos, lehet tudni Róla valamit?
Esetleg valami Vele kapcsolatos tapsztalat ? Esetleg személyes
élmény?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
szia bakajoe,
azért is kérdeztem olyan 'bizonytalanúl' ... de
akkor jól emlékeztem. Akkor most januárig drokkolok
Kössz a tankos infót, tényleg jó lenne ha sikerülne valamit
kideríteni azon eset részleteivel kapcsolatban.
MIvel adok a szavadra, ezért akkor lennék nyugodt ha valami
olyasmit tudnál modnani h az valami más anyag volt ...
azért is kérdeztem olyan 'bizonytalanúl' ... de
akkor jól emlékeztem. Akkor most januárig drokkolok
Kössz a tankos infót, tényleg jó lenne ha sikerülne valamit
kideríteni azon eset részleteivel kapcsolatban.
MIvel adok a szavadra, ezért akkor lennék nyugodt ha valami
olyasmit tudnál modnani h az valami más anyag volt ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
Szia Győző, és mindenki!
A hétvégi Piroska látogatás sikeres volt.
Piroska mostantól az én barátnőm!
A részletek (és persze fényképek) közzétételén a tesóm dolgozik.
Üdv. Kemény Csaba
A hétvégi Piroska látogatás sikeres volt.
Piroska mostantól az én barátnőm!
A részletek (és persze fényképek) közzétételén a tesóm dolgozik.
Üdv. Kemény Csaba
- lferi
- Kapcsolat:
Na most már legalább tudom mi az a "Piroska" gratulálok a "régi" új csapattaghoz és persze a motorjához is. LF