CX/GL Te és Motorod

Válasz küldése
nevető Nap
Kapcsolat:

820

Hozzászólás Szerző: nevető Nap » 2011.03.23., szer. 16:24

Huhh micsoda nap,
816-ra, jelentem a kutyának van gazdija, nevezetesen én (is), cégünk lelkes munkatársa lesz, holnap küldök érte egy kocsit és költözik Dunavarsányra ;-)

Ám nem ez a mai napi egyetlen akcióm, reggel egy Silverwing-es palit "üldöztem" de gyorsabbnak bizonyult a Fiatomnál..mire utolértem volna rá kellett kanyarodnom az M3-ra, késésben voltam ugyanis, de olyan rossz volt nézni, hogy egyedül andalog, mégiscsak jobb helye lenne egy ilyen csapatban ;-)

Na most meg 5 perce húzott el előttem a 2éve eladó CX500as Pécelen...jó hír, ezek szerint működik, de sajna nem láttam merre ment, viszont a hirdetés facebook-on is fent van,úgyhogy írok is neki, hogy találkozhatnánk, még ha motort nem is veszek (bár sosem tudni ),megnézem aztán hátha kedve lenne csatlakozni egy klassz csapathoz, hozzátok, tuti nem tud rólatok,mert Győző nem ismeri ki lehet az illető :)

Úgyhogy vadászok:)

819-re, hajár Oszy ;-)

:D N.

fgyozo
Kapcsolat:

821

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2011.03.23., szer. 16:40

820-ra
2 kóbor CX 1 napra ez valóban szép teljesítmény.
A Feri említette h már ő is látt azt a gépet cikázni de még sosem volt szerencséjük
egymáshoz.
lehet h te ügyesebb leszel?
Örülök h a kutyus végül is jó helyen landol. Sajnáltam volna.
Kellemes dugó_mozgást, a párban :roll:

fgyozo
Kapcsolat:

822

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2011.03.23., szer. 16:41

819-re
Oszy,
és mi a terved a lyukas tankkal?
azt javaslom vedd fel akapcsolatot L.Feri-vel. elmondása alapján
van gyógyszere erre.
hm?

nevető Nap
Kapcsolat:

823

Hozzászólás Szerző: nevető Nap » 2011.03.23., szer. 20:20

821-re, jó tanítványod vagyok,nemigaz?:) Elvégre is plakát gyártó nem lettem plakát híján,de szívesen csinálok egy kis ingyen reklámot nektek ;-) Ha valamit szeretek azt szívesen hirdetem:)

Sebaj, én előkerítem a fickót;-) írtam neki,bár ez lehet nem az akit ma láttam,de őt is le fogom vadászni ;-)

Jajam,kutya jól van, a részleteket elküldtem priviben, olyan jó érzés hogy megmentettem,nagyon boldog vagyok :)

és íme az elvileg ma látott motor:
Kép

N.

Pali
Kapcsolat:

824

Hozzászólás Szerző: Pali » 2011.03.23., szer. 22:12

Húúúúúú ez igen, pár napra elvonulok a világ elöl egy kis tavaszi kerti munkára és alig győzőm visszaolvasni a hozzászólásokat.

Nekem is van egy titkos "motor projectem" (bár még nagyon az elején tartok) de a most látott motorok után el sem merem mondani mert meg sem közelíti ezeket. Látom a többség nem unatkozott a télen, talán ezért volt ilyen kihalt a fórum?

Napocska: Nahát, hogy nekem kellemes a hangom ;)
A CX650C tényleg egy igazi női motor, próbáld ki a Győző Faterjánka a motorját a váz és az üléspozíció is ugyanaz.
Szerintem a CX400 sem olyan kicsi, persze csak ha nem akarod utolérni a Matusik Andit.

Retro: Gratulálok ehhez a gyönyörű motorhoz nem csalódtam benned. Honnan szerezted mit csináltál rajta?

Kentaur: Köszi a GL650 ebay linket csak hát erről hiányzik egy kicsi tábla a váz bal oldaláról ami engem igazán lázba hoz. :D
Most nagyon irigyelek ám! :mrgreen:

Kallós Gyula: Köszöntelek közöttünk gratulálok a gyönyörű motorodhoz. Jó tudni hogy egy rutinos természetjáró is van közöttünk. Biztos van néhány remek túracélpontod.

Forest: Köszi a motormustrát, remélem jól sikerült a buli.

Oszy
Kapcsolat:

825 821-re

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2011.03.23., szer. 22:32

Meg nem tudom pontosan.

Mar reg lyukas lehet, szerencsere eleg fent. akkor derult ki mikor jo zold :mrgreen: lelekkel kiprobaltam a nagy E85 ot. A tank mar ragasztott volt mint kiderult. az alki amit nem magamba toltotte 8-) en buta hanem a vasba :shock: , feloldotta es elkezdett hlyagosodnia festek. majd kesobb csopogni. Lekapartam a festeket es lass csudat :!: alatta nagy bumszli ragaszto. :geek:
A szomszedom kasznis, megdumalom vele, hatha hegesztheto. Gyogyitani mindenkeppen lehet.

Ez alkalommal kap egy telyes uj festest vaz minden, es amit lehet polir meg egyeb restauracio. 1szer mar szeretnem "uj" allapotba varazsolni. elegge lestarpaltam szegeny :oops: :cry: halas joszagot. Most mar megerdemel nemi torodest. Mint tudjatok, szezonban napi hasznalatban van, kocsit benovi a gaz..... :D
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

nevető Nap
Kapcsolat:

826

Hozzászólás Szerző: nevető Nap » 2011.03.24., csüt. 09:57

Jó reggelt!

KENTAUR!!!!!!!!!!!!!!!! Te árultad Zrümit???????

http://www.kepesmotor.hu/honda-chopper_cruiser/p477790

fgyozo
Kapcsolat:

827

Hozzászólás Szerző: fgyozo » 2011.03.24., csüt. 12:50

824-re

Pali,
nevető Nap nem Matusik Andi -re hajt ... nincsenek olyan ambíciói mint neked h addig nem nyugszol míg
utol nem éred DKálmán -t.
Ő inkább pl. egy Erdélyi túrára gyúr h le ne maradjon a csapattól :-)
Jól mondom?
Segítek benne... az eredeti Júniusi időpontot tolom egy hónappal, júliusra.
Addigra már nagy valószinűséggel meg lesz nyitva a Fogaras ...

Oszy
Kapcsolat:

828

Hozzászólás Szerző: Oszy » 2011.03.24., csüt. 13:11

A transz-fogarast mindig Juli 1-en nyitjak meg. altalaban akkorra olyanok az utviszonyok.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

nevető Nap
Kapcsolat:

829

Hozzászólás Szerző: nevető Nap » 2011.03.24., csüt. 13:48

827-ra, is.is Győző...mennék én...ajjaj, és a lehetetlent is megpróbálom,hogy minél hamarabb legyen jogsim, utána motorom, de azt kétlem, hogy még az ilyen "kiruccanások" is beleférnek...úgyhogy sajna ezekről igencsak le kell mondanom :( Viszont Gyulára, meg ha megmondod még belföldön merre poroltok, oda szívesen mennék...ha más nem én leszek a safety car. ;-) Ám majd küldjetek képeslapot, meg várom majd a képeket merre jártatok ;-)

Ezek szerint tényleg van használható neked az alkatrész hirdetésben amit küldtem?

Válasz küldése