CX/GL Te és Motorod
- nevető Nap
- Kapcsolat:
867
866-ra, Kentaur, jajam lehet,hogy magyar ember fia nem, de magyar apum lánya igen
Ám képzeld, az a DÖG vette el a "szüzességem"! Még sosem volt a lábaim között motor álló helyzetben sem
Nem aprózom el egyből a legnagyobb kell
Ezúton is szeretnék Neked és V.Ferinek is gratulálni, a szóban forgó DÖG és a kék villám is szép darab, csak éjjel annyira a piroskám hatása alatt voltam, hogy ezt elfelejtettem ideírni;-)
Köszi Kentaur:)
Szép napot Nektek!
N.
Ám képzeld, az a DÖG vette el a "szüzességem"! Még sosem volt a lábaim között motor álló helyzetben sem
Nem aprózom el egyből a legnagyobb kell
Ezúton is szeretnék Neked és V.Ferinek is gratulálni, a szóban forgó DÖG és a kék villám is szép darab, csak éjjel annyira a piroskám hatása alatt voltam, hogy ezt elfelejtettem ideírni;-)
Köszi Kentaur:)
Szép napot Nektek!
N.
- fgyozo
- Kapcsolat:
877
860-ra
ez a moci ismerős nekem már tutti h láttam korábban valami eladó hirdetésben.
Ez a fekete kipufogó trombita nem egy felejthető látvány.
Az látszik h az egy tárcsás (- USA?) modell. Ilyen van Egérnek(forrest) is.
Ami furcsa h azt írják h 79-es modell -tehát a legelsők közűl való- ám ennek ellenére
fém a hűtő kerete. Ennek még nem műanyagnak kéne lenni?
Ki mit tud erről?
De majd du/este a tervek szerint felhívjuk és akkor majd többet tudunk.
Izgulok érted a mai napért ... lehet ezért vagy lázas? - vagy épp ez nem hagyja
h feljebb menjen a lázad?
KÖZBEL FELHÍVTAM és kövwtkwzőket lehet tudni:
a motor HOLLAND papíros, tehát az ár + kb 80-90eFt
Az órája Mérföldes, állása 36 e mérföld
Van hozzá egy plexi ami nincs a képen
nincs hozzá táska
a festés rosszabb állapotban van mint ahogy a képen tátszik
a hátsó gumi az új - látni a képen is
az első gumi viszont cserére szorul
A gép az elmondások szerint pöc-röff, jó
Öszefoglalva: tegyük fel h műszakilag tényleg jó a moci akkor csak a
célszerű szükségeseket kell hozzáadni igy várhatóan az 400e Ft környékén
esetleg 10-30e Ft-al alatta meg tudna állni.
Ebben viszont nincs benne a csinosítás: polírozás, krómozás stb ...
ez a moci ismerős nekem már tutti h láttam korábban valami eladó hirdetésben.
Ez a fekete kipufogó trombita nem egy felejthető látvány.
Az látszik h az egy tárcsás (- USA?) modell. Ilyen van Egérnek(forrest) is.
Ami furcsa h azt írják h 79-es modell -tehát a legelsők közűl való- ám ennek ellenére
fém a hűtő kerete. Ennek még nem műanyagnak kéne lenni?
Ki mit tud erről?
De majd du/este a tervek szerint felhívjuk és akkor majd többet tudunk.
Izgulok érted a mai napért ... lehet ezért vagy lázas? - vagy épp ez nem hagyja
h feljebb menjen a lázad?
KÖZBEL FELHÍVTAM és kövwtkwzőket lehet tudni:
a motor HOLLAND papíros, tehát az ár + kb 80-90eFt
Az órája Mérföldes, állása 36 e mérföld
Van hozzá egy plexi ami nincs a képen
nincs hozzá táska
a festés rosszabb állapotban van mint ahogy a képen tátszik
a hátsó gumi az új - látni a képen is
az első gumi viszont cserére szorul
A gép az elmondások szerint pöc-röff, jó
Öszefoglalva: tegyük fel h műszakilag tényleg jó a moci akkor csak a
célszerű szükségeseket kell hozzáadni igy várhatóan az 400e Ft környékén
esetleg 10-30e Ft-al alatta meg tudna állni.
Ebben viszont nincs benne a csinosítás: polírozás, krómozás stb ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- nevető Nap
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
866-ra, ám ne aggódj Kentaur, csak a pára okozta nedvességet itattam le a nadrágommal ücsörgés közben,mielőtt letakarták,látod vigyázok a "kicsikédre"
877-re, köszi Győző, nekem nem éri meg így elautókázni odáig.
Láz meg ide,vagy oda, lázban égek
N.
877-re, köszi Győző, nekem nem éri meg így elautókázni odáig.
Láz meg ide,vagy oda, lázban égek
N.
- forrest99
- Kapcsolat:
879
864-re
Nem tudom milyen magas vagy, de ha motorozni akarsz tuti leér
Egérnek ippeghogy, kb úgy mint nekem a CB750-ről, lábujjhegynél kicsit jobban
Itt egy kis kedvcsináló, hogyan nyomul egy CX-es csaj. Ahol telitalppal lent a lába, ott sportcipiben van ez ne tévesszen meg, motoros csimmába nem hajlik így az ember lába.
Nem tudom milyen magas vagy, de ha motorozni akarsz tuti leér
Egérnek ippeghogy, kb úgy mint nekem a CB750-ről, lábujjhegynél kicsit jobban
Itt egy kis kedvcsináló, hogyan nyomul egy CX-es csaj. Ahol telitalppal lent a lába, ott sportcipiben van ez ne tévesszen meg, motoros csimmába nem hajlik így az ember lába.
- forrest99
- Kapcsolat:
881
877-re
Az USA modellnek más az egész első teló, vastagabb is (na ezt nem innen látom) meg a motor összességében még kb 30 részletben eltér az EU verzától. De persze ebben a szedett-vedett állapotában tulajdonképpen mindegy.
Nem fikázás (na jó de! ) csak azért mondom, mert 800-1000 Eu körüli összegért egész tisztességes motort is lehet venni az ebayen, mobilen. Ok, azt még haza kell hozni, de az már csak egy 50-es. Forgalomba helyezni meg ezt is azt is...
Az USA modellnek más az egész első teló, vastagabb is (na ezt nem innen látom) meg a motor összességében még kb 30 részletben eltér az EU verzától. De persze ebben a szedett-vedett állapotában tulajdonképpen mindegy.
Nem fikázás (na jó de! ) csak azért mondom, mert 800-1000 Eu körüli összegért egész tisztességes motort is lehet venni az ebayen, mobilen. Ok, azt még haza kell hozni, de az már csak egy 50-es. Forgalomba helyezni meg ezt is azt is...
- Pali
- Kapcsolat:
882
860-ra
Ha igaz amit a Győző ír és kb. 400-ba áll meg a motor, akkor szerintem jobban jársz a V. feri motorjával, az biztos hogy jó állapotban van és szerintem ő se kérhet sokkal többet érte. Ja és az piros!
Ha igaz amit a Győző ír és kb. 400-ba áll meg a motor, akkor szerintem jobban jársz a V. feri motorjával, az biztos hogy jó állapotban van és szerintem ő se kérhet sokkal többet érte. Ja és az piros!
- nevető Nap
- Kapcsolat:
883
879-re, Köszi Forrest, nagyon jó képek!!!
"Nem tudom milyen magas vagy, de ha motorozni akarsz tuti leér " - Ennyi "Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
880-ra, ááá nem adom alább
882-re, Paliiiiiiiiiiiii, az a piros, az ugyanaz a piros Nem mindegy ám melyik piros, nekem egyetlen piros szerelmem van és ezt végre közölhettem a gazdájával is tegnap
N.
"Nem tudom milyen magas vagy, de ha motorozni akarsz tuti leér " - Ennyi "Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
880-ra, ááá nem adom alább
882-re, Paliiiiiiiiiiiii, az a piros, az ugyanaz a piros Nem mindegy ám melyik piros, nekem egyetlen piros szerelmem van és ezt végre közölhettem a gazdájával is tegnap
N.
884
Nevető Nap!
Látom ismerkedsz a cx-ekkel. A korábbi tanácsokat csak megerősíteni tudom,: a lábad jó ha rendesen leér a talajra.
A motorozásnál nincs jelentősége ennek, de különösen a gyengébb fizikumú fiúk és lányok részére a lassú manőverezésnél, a leparkolásnál, a garázsba beállásnál már bizony fontossá válik. Úgy hogy csak ismételni tudom, hogy neked a cx ek közül a chopperek felé kellene orientálnod. A Kentaur fekete-sárga gépe még a gyári cxc-nél is alacsonyabb, és ott a Győző apukájának a gépe is. Ezeket is a lábad közé kellene próbálni, hogy teljesebb képed legyen a cx fronton.
üdv
Látom ismerkedsz a cx-ekkel. A korábbi tanácsokat csak megerősíteni tudom,: a lábad jó ha rendesen leér a talajra.
A motorozásnál nincs jelentősége ennek, de különösen a gyengébb fizikumú fiúk és lányok részére a lassú manőverezésnél, a leparkolásnál, a garázsba beállásnál már bizony fontossá válik. Úgy hogy csak ismételni tudom, hogy neked a cx ek közül a chopperek felé kellene orientálnod. A Kentaur fekete-sárga gépe még a gyári cxc-nél is alacsonyabb, és ott a Győző apukájának a gépe is. Ezeket is a lábad közé kellene próbálni, hogy teljesebb képed legyen a cx fronton.
üdv
- nevető Nap
- Kapcsolat:
885
884-re, Köszi Öregkis, azon leszek;-)