CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
989
Tudja meg ország-világ h ma levizsgázott a mocim úgy h 2013-ig letudva a kérdés.
Az ucccsó pillanatban - tegnap - kihalt az önindító relém... ez útion is köszönet PALI -nak
a gyors segítségért.
Úgy h hétvégén saját mocival megyek!!!!! - JUHHHÉJ !!!!
Ja és ha valaki kérdezné én gondoskodok a Napocskáról h élvezhessük :- )
Az ucccsó pillanatban - tegnap - kihalt az önindító relém... ez útion is köszönet PALI -nak
a gyors segítségért.
Úgy h hétvégén saját mocival megyek!!!!! - JUHHHÉJ !!!!
Ja és ha valaki kérdezné én gondoskodok a Napocskáról h élvezhessük :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
987-re
Szia Győző!
Gratulálok a mocid vizsgájához !! Az Én vasam "váza " csak az időmet és pénzemet viszi, ami legalább elfoglaltságot jelent számomra, szervezés és logisztika vonatkozásában! De valójában ezért is vettem ilyen lerobbant állapotút.Van még tennivaló vele bőven- azért nem kell tartanod , nem veszélyezteti a trónodat!
Üdv.: cxsemi
Szia Győző!
Gratulálok a mocid vizsgájához !! Az Én vasam "váza " csak az időmet és pénzemet viszi, ami legalább elfoglaltságot jelent számomra, szervezés és logisztika vonatkozásában! De valójában ezért is vettem ilyen lerobbant állapotút.Van még tennivaló vele bőven- azért nem kell tartanod , nem veszélyezteti a trónodat!
Üdv.: cxsemi
- Retro
- Kapcsolat:
994
Hely-haj Győző!
Akko mosmá nagy az öröm,beérett munkátok gyümölcse gondolom a Váradi Feri szakmai munkássága sokat lendített a projekten,a lényeg a siker.
Délutánonként hajtsad ilyenkor,még egy két dolog előadja magát.
Így már szerintem nincs is sok esélyünk a szépségversenyen, lehet el sem indulok.
Akko mosmá nagy az öröm,beérett munkátok gyümölcse gondolom a Váradi Feri szakmai munkássága sokat lendített a projekten,a lényeg a siker.
Délutánonként hajtsad ilyenkor,még egy két dolog előadja magát.
Így már szerintem nincs is sok esélyünk a szépségversenyen, lehet el sem indulok.
UFF.
- forrest99
- Kapcsolat:
995
Napnak egy kis motorajanlo. Occso, elhanyagolt, de nem menthetetlen.
http://cgi.ebay.de/CX-500-60500-km-/220 ... 0e77d#shId
http://cgi.ebay.de/CX-500-60500-km-/220 ... 0e77d#shId
-
- Kapcsolat:
996
995-re
Szia forrest99!
Bocsi de engem érdekelne ez a moci, de még nem ebay-oztam!! Tudnál segíteni vagy valaki tudna segíteni!?? Előre is kösz!
Szia forrest99!
Bocsi de engem érdekelne ez a moci, de még nem ebay-oztam!! Tudnál segíteni vagy valaki tudna segíteni!?? Előre is kösz!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- forrest99
- Kapcsolat:
997
996-ra
Sajnalom, de leutottek 250 euro villamaron Nem is csoda.
Ugy mukodik, mint a vatera, regisztralnod kell vagy szolnod nekem es leutom neked nagyon szivesen ha lesz meg ilyen.
Ha vaterazni sem vateraztal, akkor hetvegen megbeszeljuk Tiszaujban.
Sajnalom, de leutottek 250 euro villamaron Nem is csoda.
Ugy mukodik, mint a vatera, regisztralnod kell vagy szolnod nekem es leutom neked nagyon szivesen ha lesz meg ilyen.
Ha vaterazni sem vateraztal, akkor hetvegen megbeszeljuk Tiszaujban.
-
- Kapcsolat:
998
Hali mindenkinek.
A műszaki témához hozzászólva ma vizsgáztattam a mocimat Mátészalkán. 7800 Ft volt. Apropó ki tud valamit a gyertya projekt hol tart. Korábban olvastam,hogy Retro már megkapta.
A műszaki témához hozzászólva ma vizsgáztattam a mocimat Mátészalkán. 7800 Ft volt. Apropó ki tud valamit a gyertya projekt hol tart. Korábban olvastam,hogy Retro már megkapta.