CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
1068
Emberek!
Vegyük már lazábbra egy kicsit...
Felesleges vihart csinálni a biliben.
Én sajnos nem tudok motorral menni, de azért ott leszek, ráadásul elhatároztam, hogy amennyiben rendeződik a helyzetem (bár lassan laknom se lesz hol) rágyúrok egy "rat" stilusú motorra, aztán ha valamikor lesz citromdíj azt én fogom bezsebelni...
Amúgy egy kis meglepetéssel azért én is készülök.
Úgyhogy lehetőleg próbája magát mindenki jól érezni és amúgy is: "ízi rájder öcsém, ízi rájder...
Már bocs, ha beleszóltam valamibe.
Vegyük már lazábbra egy kicsit...
Felesleges vihart csinálni a biliben.
Én sajnos nem tudok motorral menni, de azért ott leszek, ráadásul elhatároztam, hogy amennyiben rendeződik a helyzetem (bár lassan laknom se lesz hol) rágyúrok egy "rat" stilusú motorra, aztán ha valamikor lesz citromdíj azt én fogom bezsebelni...
Amúgy egy kis meglepetéssel azért én is készülök.
Úgyhogy lehetőleg próbája magát mindenki jól érezni és amúgy is: "ízi rájder öcsém, ízi rájder...
Már bocs, ha beleszóltam valamibe.
Az én medencém nem úszó, egyszerűen csak Kárpát.
-
- Kapcsolat:
Re: citrom díj
Szevasztok!
A citrom díjra Én is esélyes lennék! Ez évben még át engedem másnak, de jövőre csakis az enyém lehet!
A citrom díjra Én is esélyes lennék! Ez évben még át engedem másnak, de jövőre csakis az enyém lehet!
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Gary
- Kapcsolat:
1070
Üdv MINDENKINEK!
Örüljünk annak, hogy nem lesz eső szombaton!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nehezen tudtam elintézni! Továbbá az ETALON MOTOR díját dicséretképpen adományozná a tisztelt CX csapat annak a tulajnak, aki eljön minden körülmény ellenére a motorjával és megőrizte az eredetiséget. Ez a díj csak egy évre szól, mert lehet, hogy jövőre eljön olyan résztvevő is akinek a birtokában van egy eredetibb és így tovább.
Én is ellenzem a rivalizálást a díjakért. Ez csupán szakmai szemmel közösen megállapított elismerés lenne ahhoz az eredet hűségért amit megtisztelnénk ezzel a díjjal.
Örüljünk annak, hogy nem lesz eső szombaton!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nehezen tudtam elintézni! Továbbá az ETALON MOTOR díját dicséretképpen adományozná a tisztelt CX csapat annak a tulajnak, aki eljön minden körülmény ellenére a motorjával és megőrizte az eredetiséget. Ez a díj csak egy évre szól, mert lehet, hogy jövőre eljön olyan résztvevő is akinek a birtokában van egy eredetibb és így tovább.
Én is ellenzem a rivalizálást a díjakért. Ez csupán szakmai szemmel közösen megállapított elismerés lenne ahhoz az eredet hűségért amit megtisztelnénk ezzel a díjjal.
"Az élet olyan, mint a motor.Be kell rúgni, másként nem megy."/Hofi/
-
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
1071
Sziasztok!
1067-re!
Kedes Retró!
Valamit félreértesz, nem fenyegettelek meg, csak jeleztem, hogy a hasonló jellegű hozzászólások, amelyek feszültséget keltenek törölni fogom.
Nincs helye ezen a fórumon az ilyen hozzászólásoknak, amit már egyszer beírtál.
Nem az a baj amit írtál, hanem amit sugallt.
A feszültséget gerjesztő megjegyzések továbbra is törölve lesznek, bárki ís írja.
A fórum eddigi működése alatt nem kellett a moderátori feladatot gyakorolni.
Ezen nem kell megsértődni, ez mindehol így működik.
A mai nap volt az első, és remélem az utolsó volt!
KLB
1067-re!
Kedes Retró!
Valamit félreértesz, nem fenyegettelek meg, csak jeleztem, hogy a hasonló jellegű hozzászólások, amelyek feszültséget keltenek törölni fogom.
Nincs helye ezen a fórumon az ilyen hozzászólásoknak, amit már egyszer beírtál.
Nem az a baj amit írtál, hanem amit sugallt.
A feszültséget gerjesztő megjegyzések továbbra is törölve lesznek, bárki ís írja.
A fórum eddigi működése alatt nem kellett a moderátori feladatot gyakorolni.
Ezen nem kell megsértődni, ez mindehol így működik.
A mai nap volt az első, és remélem az utolsó volt!
KLB
-
- Kapcsolat:
- nevető Nap
- Kapcsolat:
1073
Hejhó újra!:)
1068-ra jejeje, még egy valaki akinek a lehetőségei korlátozottak,de a szeretete, vágya, elhatározása hatalmas és töretlen, örülök nekiiiii
X-re, osztom a véleményed Koxi , jössz végülis Pusztavacsra? Legközelebb meg összehozzuk azt a macimúzeumot, Egér is (velünk) örülne szerintem!
N.
1068-ra jejeje, még egy valaki akinek a lehetőségei korlátozottak,de a szeretete, vágya, elhatározása hatalmas és töretlen, örülök nekiiiii
X-re, osztom a véleményed Koxi , jössz végülis Pusztavacsra? Legközelebb meg összehozzuk azt a macimúzeumot, Egér is (velünk) örülne szerintem!
N.
-
- Kapcsolat:
1074
Helló fiúk!
1069-re.
Győző. Köszönöm az invitálást Pusztavacsra, de a vasammal van egy kis karburátor problémám!Jövőre, ha megtartjátok ott
a helyem. Tudod nagyon érdekel a CITROM díj. Sikeres össznépi ünneplést, örüljetek egymásnak!
Üdv.:Semegi jános
1069-re.
Győző. Köszönöm az invitálást Pusztavacsra, de a vasammal van egy kis karburátor problémám!Jövőre, ha megtartjátok ott
a helyem. Tudod nagyon érdekel a CITROM díj. Sikeres össznépi ünneplést, örüljetek egymásnak!
Üdv.:Semegi jános
-
- Kapcsolat:
Re: 1075
Az előzményeket később olvastam -citrom díj- törölve. Tovább nem is érdekel, nyugodtabban fogok így a találkozókra menni!!!
Nem leszek préda számotokra, ugye meg ígéritek. Semegi
Nem leszek préda számotokra, ugye meg ígéritek. Semegi