Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
1898
Most kezdem nem érteni
Pusztavacs az az egyetlen u.n Országos Cx találkozó, nemde?
Kicsit tisztán lássam:
Májús 4- Cegléd, Maclas szervezésében , 2 nap éjszakai termál stb?
Június 1 - Pusztavacs - egy napos találkozó, de aki akarja az folytatja Szarvas fele?
Vagy Máj.4. is megyünk Ceglédre?
Annyi minden van már hogy nem értem..
Pusztavacs az az egyetlen u.n Országos Cx találkozó, nemde?
Kicsit tisztán lássam:
Májús 4- Cegléd, Maclas szervezésében , 2 nap éjszakai termál stb?
Június 1 - Pusztavacs - egy napos találkozó, de aki akarja az folytatja Szarvas fele?
Vagy Máj.4. is megyünk Ceglédre?
Annyi minden van már hogy nem értem..
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
1899 Re: 1888
Lferi,
Köszi a linket. ez egy mestermű, bárki is csinálta!
Köszi a linket. ez egy mestermű, bárki is csinálta!
lferi írta:Én Oszy ötletét támogatom, két napra nekem sem jó, egy egy nap belefér.
Egy kis látnivaló és esetleg ötlet az Erdélybe menőknek.
http://virtualisszekelyfold.ro/index2.html
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1900
1898-ra
Oszy!
nézd meg a 1877 –et és a Fő oldal Tura menüpontját.
Ezek segítenek eligazodni.
Igen, V. „ Hivatalos ” Idény nyitó találkozónk hagyományok szerinti helyszíne Pusztavacs, idei időpontja juni.1.
Ez most 2 naposra van tervezve, maclas jóvoltából és ötlete nyomán össze kötve az éjszakai Ceglédi termálozással.
DE hogy ne keljen olyan sokáig várni a találkozásunkra ezért merült fel ötlet hogy találkozunk már korábban, május 4-én (Elő találkozó).
Ezt pufferolta tovább maclas a Szarvasi közös karikával.
Hogy ez most 1 vagy 2 napra duzzad, ez egyéni egyeztetés függvénye, magam, részéről jeleztem h én csak május 4-én tudok együtt lenni a csapattal.
Erősíts meg Oszy h most már sikerül tisztában látni?
Oszy!
nézd meg a 1877 –et és a Fő oldal Tura menüpontját.
Ezek segítenek eligazodni.
Igen, V. „ Hivatalos ” Idény nyitó találkozónk hagyományok szerinti helyszíne Pusztavacs, idei időpontja juni.1.
Ez most 2 naposra van tervezve, maclas jóvoltából és ötlete nyomán össze kötve az éjszakai Ceglédi termálozással.
DE hogy ne keljen olyan sokáig várni a találkozásunkra ezért merült fel ötlet hogy találkozunk már korábban, május 4-én (Elő találkozó).
Ezt pufferolta tovább maclas a Szarvasi közös karikával.
Hogy ez most 1 vagy 2 napra duzzad, ez egyéni egyeztetés függvénye, magam, részéről jeleztem h én csak május 4-én tudok együtt lenni a csapattal.
Erősíts meg Oszy h most már sikerül tisztában látni?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
1902, 1900-ra
Köszi, így már jobb.
-
- Kapcsolat:
1905
1895-re
Győző felőlem indulhatunk Pusztavacsból is! Albertirsa és Pusztavacs között nagyon rossz az út, de ez a Pest felől érkezőket nem zavarja csak akik a 4-es út felől jönnének! A május 4.-ei túrát én csak 1 naposra gondoltam, a szállás miatt jelezzétek ha több nap lenne!!
Győző felőlem indulhatunk Pusztavacsból is! Albertirsa és Pusztavacs között nagyon rossz az út, de ez a Pest felől érkezőket nem zavarja csak akik a 4-es út felől jönnének! A május 4.-ei túrát én csak 1 naposra gondoltam, a szállás miatt jelezzétek ha több nap lenne!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat: