Alkatrész
Re: Alkatrész
89.
Üdv !
VGabornak üzenem a 78-as hozzászólásra a választ:
80 km/ó felett kigyullad a piros lámpa, ha jó benne az égő, tulajdonképpen "sebességtúllépést" jelez.
Üdv !
VGabornak üzenem a 78-as hozzászólásra a választ:
80 km/ó felett kigyullad a piros lámpa, ha jó benne az égő, tulajdonképpen "sebességtúllépést" jelez.
- forrest99
- Kapcsolat:
91
Sziasztok!
Tudna valaki képet mutatni az alábbi linken található 38570426771 számú "warning stop" nevű alkatrészről?
http://www.cmsnl.com/honda-cx500c-custo ... F++25.html
Tudna valaki képet mutatni az alábbi linken található 38570426771 számú "warning stop" nevű alkatrészről?
http://www.cmsnl.com/honda-cx500c-custo ... F++25.html
- Miki650
- Kapcsolat:
93.
92-re!
Köszi a képet megnyugodtam nekem a másik kell! Megoldódni látszik a dolog van ismerős aki jár Pesten szinte naponta és beugrik az alkatrészekért a Biker-World-be!
Így hamarabb és olcsóbban megvan!
Mindenkinek jó gurulást a hétvégére!
Köszi a képet megnyugodtam nekem a másik kell! Megoldódni látszik a dolog van ismerős aki jár Pesten szinte naponta és beugrik az alkatrészekért a Biker-World-be!
Így hamarabb és olcsóbban megvan!
Mindenkinek jó gurulást a hétvégére!
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
-
- Kapcsolat:
Varga Mátyás ( vamage ) részére!
A jövő héten vinném Kecskemétre csúszó-csapágyazni a GW-m főtengelyét - ha el tudod juttatni (hozzám) a cuccodat (650-es blokk+f.tengely), akkor rámérve kaphatsz te is árajánlatot..!
üdv
kentaur65@gmail.com
A jövő héten vinném Kecskemétre csúszó-csapágyazni a GW-m főtengelyét - ha el tudod juttatni (hozzám) a cuccodat (650-es blokk+f.tengely), akkor rámérve kaphatsz te is árajánlatot..!
üdv
kentaur65@gmail.com
-
- Kapcsolat:
Hello fgyozo,
a szombati talira dobd majd be a táskádba a h.fékdobot, ha nem jelent gondot - nem kell a T.G. Péternek.
üdv
kentaur
a szombati talira dobd majd be a táskádba a h.fékdobot, ha nem jelent gondot - nem kell a T.G. Péternek.
üdv
kentaur