Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
1154 Re: Alkatrész
1152 Re Kedves fgyozo: Olvasgattam a hozzászólásokat és találtam egy igen szép rojtos ülést, tank táskával most akartam meg dicsérni. Erre mit ad isten megint olvasom h elkel ájulni az üléstől amit, ezek szerint megint csináltattál egyet vagy csak áthúzattad .Örülök h ilyen szépre sikerült. Csá Csaba,
Adom vigyed ne állj sorba, ha ma még nem voltál a templomba.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1155
1154, 1153-ra
ok,ok, bocsánat!
elvileg holnap tudok majd képeket is feltenni.
Ez ülés már egy másik ülés, egy Redesign ... alapvetően követi az előző stílust (fekete-sárga, rojtok, szegecsek) csak ez most sokkal ütősebb lett.
Lényegesen meg lett szélesítve, kagyló ill, tepsi ülés lett belőle csinálva.Így az ülő felület majd duplája lett a korábbinak.
És hát mit mondjak, nagyon mutatós lett.
Ismét igyekszem bebiztosítani magamnak a 2013-as CX/GL szépségverseny 1. helyesését :- )
Nem titkolt szándékom h most immáron 5x-re ismét GYŐZNI AKAROK !
Úgy gondoltam h az átalakított(duplázott) tankomhoz egy ahhoz dukáló, szintén feltünően gyönyőrű és méretében is reprezentatív ülés kívánja magát.
Hát a moci megkapta, kész van, megszületett És ahogy így nézem, itt van előttem, azt kell h mondjam a várakozásokat is túlszárnyalta.
Úgy h cafferacer és minden más feltörekvő, azt mondom kösse fel a gatyát! :- )
ok,ok, bocsánat!
elvileg holnap tudok majd képeket is feltenni.
Ez ülés már egy másik ülés, egy Redesign ... alapvetően követi az előző stílust (fekete-sárga, rojtok, szegecsek) csak ez most sokkal ütősebb lett.
Lényegesen meg lett szélesítve, kagyló ill, tepsi ülés lett belőle csinálva.Így az ülő felület majd duplája lett a korábbinak.
És hát mit mondjak, nagyon mutatós lett.
Ismét igyekszem bebiztosítani magamnak a 2013-as CX/GL szépségverseny 1. helyesését :- )
Nem titkolt szándékom h most immáron 5x-re ismét GYŐZNI AKAROK !
Úgy gondoltam h az átalakított(duplázott) tankomhoz egy ahhoz dukáló, szintén feltünően gyönyőrű és méretében is reprezentatív ülés kívánja magát.
Hát a moci megkapta, kész van, megszületett És ahogy így nézem, itt van előttem, azt kell h mondjam a várakozásokat is túlszárnyalta.
Úgy h cafferacer és minden más feltörekvő, azt mondom kösse fel a gatyát! :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
1159
1155-re
Nem is ertem minek keritesz ekkora feneket az ulesek mikor a csajok akiket raultetsz nem igenyelnek azt
Ja, es ha csak az ulessel kivanod biztositani a 2013-as 1. helyezesed, akkor azt kell mondjam (mivel az idobe belefer) talalj meg ki valamit, mert az asszem keves lesz. Tudod, jovore 2 motorral indulok! 1 cafe racer + 1 CX500E White!
Nem is ertem minek keritesz ekkora feneket az ulesek mikor a csajok akiket raultetsz nem igenyelnek azt
Ja, es ha csak az ulessel kivanod biztositani a 2013-as 1. helyezesed, akkor azt kell mondjam (mivel az idobe belefer) talalj meg ki valamit, mert az asszem keves lesz. Tudod, jovore 2 motorral indulok! 1 cafe racer + 1 CX500E White!
- forrest99
- Kapcsolat:
1160
Itt egy szep ules Eurosportra! Nem gyari Honda, de Giulari, szep arab, es csak 30 Font:
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CX650-E ... 416eed71f0
http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CX650-E ... 416eed71f0