Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
1161
1156-ra
nem működik és nem azért mert gonosz vagyok hanem mert a régiből csináltam az újat :- )
Tehát az amit táttál a képen lett szétbombázva (pedig hát az is gyönyörű és díjnyertes volt) és lett csinálva belőle a mostani, várhatóan ismét dijnyertes
nem működik és nem azért mert gonosz vagyok hanem mert a régiből csináltam az újat :- )
Tehát az amit táttál a képen lett szétbombázva (pedig hát az is gyönyörű és díjnyertes volt) és lett csinálva belőle a mostani, várhatóan ismét dijnyertes
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
1162
1159-re
ok forrest, bízom benned, szerintem is licitálj még plusszba is magadra, legyen jó drága, akkor jó !!!
A szállítást pedig úgy kérném hogy kb. 2x kerülje meg a Földet mire ide ér hozzám.
rendben?
Várom a fejleményeket.
ok forrest, bízom benned, szerintem is licitálj még plusszba is magadra, legyen jó drága, akkor jó !!!
A szállítást pedig úgy kérném hogy kb. 2x kerülje meg a Földet mire ide ér hozzám.
rendben?
Várom a fejleményeket.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1163
1159-re
ja ez jó duma, valóban az miatt nem kéne.
DE hát pont ez a lényeg, lebuktam!
Nem tehetek róla h minden csaj csak cafferacer –rel akar menni mikor annak még rendes ülése sincs. És mégis ülnek akár a sárvédőre is?
Mivel úgy sem ül fel mögém senki tök ciki h ott éktelenkedik mögöttem az üres hely. Gondoltam javítok a kontraxton… az én ülésfelületemet megnöveltem így már nem lesz olyan szembetűnő az ülés üres hátsó része:-)
ja ez jó duma, valóban az miatt nem kéne.
DE hát pont ez a lényeg, lebuktam!
Nem tehetek róla h minden csaj csak cafferacer –rel akar menni mikor annak még rendes ülése sincs. És mégis ülnek akár a sárvédőre is?
Mivel úgy sem ül fel mögém senki tök ciki h ott éktelenkedik mögöttem az üres hely. Gondoltam javítok a kontraxton… az én ülésfelületemet megnöveltem így már nem lesz olyan szembetűnő az ülés üres hátsó része:-)
-
- Kapcsolat:
1164.
... akinek van a Baggot/Gülle n - becsülje meg...
... mert engem is egy kicsi azért
original Honda CX500 Windschild für das Cockpit, topp Erhaltung, Güllepumpe
Item condition:Used
Ended: 05 Dec, 2012 11:20:39 GMT
Winning bid:EUR 251.00
Approximately £203.95
[ 40 bids ]
Postage: EUR 4.30 Standard Delivery
uff
... mert engem is egy kicsi azért
original Honda CX500 Windschild für das Cockpit, topp Erhaltung, Güllepumpe
Item condition:Used
Ended: 05 Dec, 2012 11:20:39 GMT
Winning bid:EUR 251.00
Approximately £203.95
[ 40 bids ]
Postage: EUR 4.30 Standard Delivery
uff
- Oszy
- Kapcsolat:
1168 -66ra
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2012.12.07., pén. 18:13-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
1169
Márkatársak !!
A jofogas.hu van agy komplett blokk eladó, ha netán valakit érdekel. xx500 néven Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben.
- forrest99
- Kapcsolat:
1170
Urak!
Ez lenne az a par elado CX500A felni. Polirozva, festve, nyonyoru!
Tudjatok nem szoktam nepperkedni a cuccokkal, de ennek a felujitasa nekem is penzbe van es, mint mondtam a kaveversenyzore akarom kolteni amit kapok erte. 199 Euroert hirdetem meg az ebayen, ha valakit erdekel ezt megkozelito osszegert, akkor inkabb egy hazai markatars motorjat ekesitse!
Ez lenne az a par elado CX500A felni. Polirozva, festve, nyonyoru!
Tudjatok nem szoktam nepperkedni a cuccokkal, de ennek a felujitasa nekem is penzbe van es, mint mondtam a kaveversenyzore akarom kolteni amit kapok erte. 199 Euroert hirdetem meg az ebayen, ha valakit erdekel ezt megkozelito osszegert, akkor inkabb egy hazai markatars motorjat ekesitse!