CX/GL Te és Motorod
- lferi
- Kapcsolat:
1188: CX/GL Te és Motorod
1186-ra.
Hát ez a hétvége nem sikerült túl jól.
Egy ártatlan budapesti kiruccanásból hazafelé tartva leamortizálódott szeretett motorom, meg Mi.
Hétvégén mindig tartok egy kicsit a rutintalan figyelmetlen úrvezetőktől, ma kiderült nem véletlenül.
Tök üres úton se előttünk se utánnunk senki, kisöreg áll az útszélén megvárta míg odaérünk és megfordult az úton persze féktávon belül.
Asszony a kórházba került hálistennek nem tört semmilye de úgy érzi magát mintakit agyonvertek a motor tropa lett nekem a csuklóm bedurrant és Én is agyonvertnek érzem magam.
Azért minden rendben van ebcsont beforr.
Hát ez a hétvége nem sikerült túl jól.
Egy ártatlan budapesti kiruccanásból hazafelé tartva leamortizálódott szeretett motorom, meg Mi.
Hétvégén mindig tartok egy kicsit a rutintalan figyelmetlen úrvezetőktől, ma kiderült nem véletlenül.
Tök üres úton se előttünk se utánnunk senki, kisöreg áll az útszélén megvárta míg odaérünk és megfordult az úton persze féktávon belül.
Asszony a kórházba került hálistennek nem tört semmilye de úgy érzi magát mintakit agyonvertek a motor tropa lett nekem a csuklóm bedurrant és Én is agyonvertnek érzem magam.
Azért minden rendben van ebcsont beforr.
- masnapos
- Kapcsolat:
Re: 1189
A kutya mindenét ismét igazolta magát a mondás amit nekem is mondtak a balesetem után....Kétféle motoros van ,akit utolért a baj és akit utol fog ....nagyon sajnálom és mielőbbi felépülést mindkettőtöknek
Szevasztok!
Szevasztok!
- lferi
- Kapcsolat:
1190: CX/GL Te és Motorod
Nocsak Te is megvagy már rég hallottam rólad.
Azért nem annyira tragikus a helyzet csak egy kicsit agyonverve érezzük magunkat.
Köszi a jobbulást.
Azért nem annyira tragikus a helyzet csak egy kicsit agyonverve érezzük magunkat.
Köszi a jobbulást.
-
- Kapcsolat:
1195
1188-ra
Jobbulást mindkettőtöknek.
Mint ahogy forest írta a motor javítható.
SF
Jobbulást mindkettőtöknek.
Mint ahogy forest írta a motor javítható.
SF
- fgyozo
- Kapcsolat:
1196
1185-re
basszus Lferi,
úgy látom tényleg jót tett az asszonynak az a média tanfolyam, ilyen kompozíciójú képeket,
ilyen remek beállítással nem minden nap lát az ember.
… és jól kivehető a piros felsős motoros akit kb.1.000 kg zöld vas sem tud megállítani,
aki az után is csak vígan sétál …
Azért bevallom töredelmesen, a szívem szakad meg a történtek hallatán és jól eső érzéssel
nyugtázom h a kellemetlen veszteségen túl sikerült valós baj nélkül átvészelni az esetet.
Érted e tekintetben nem aggódom de az asszonykádat pszihésen nem viselte meg nagyon a
baleset?
Nem mondta h motor közelébe többé nem?
És mi lett? – a bácsi előállt egy betétlappal?
MI a további teendő?
Hogy mentetek haza?
Most gyógyultok … és motor otthon?
Mik a kilátások? Hogy látod a regenerálódásotok menetét?
Tudtok jönni Izsákra élménybeszámolóra?
Szerintem sokan hallgatnánk érdeklődve a történteket és a tanulságot …
basszus Lferi,
úgy látom tényleg jót tett az asszonynak az a média tanfolyam, ilyen kompozíciójú képeket,
ilyen remek beállítással nem minden nap lát az ember.
… és jól kivehető a piros felsős motoros akit kb.1.000 kg zöld vas sem tud megállítani,
aki az után is csak vígan sétál …
Azért bevallom töredelmesen, a szívem szakad meg a történtek hallatán és jól eső érzéssel
nyugtázom h a kellemetlen veszteségen túl sikerült valós baj nélkül átvészelni az esetet.
Érted e tekintetben nem aggódom de az asszonykádat pszihésen nem viselte meg nagyon a
baleset?
Nem mondta h motor közelébe többé nem?
És mi lett? – a bácsi előállt egy betétlappal?
MI a további teendő?
Hogy mentetek haza?
Most gyógyultok … és motor otthon?
Mik a kilátások? Hogy látod a regenerálódásotok menetét?
Tudtok jönni Izsákra élménybeszámolóra?
Szerintem sokan hallgatnánk érdeklődve a történteket és a tanulságot …
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
1197
1188-ra
Szia Feri!
Amindenit akkor tényleg rosszul sikerült a hévégi motorozás, én is ezért tartok a figyelmetlen autósoktól!
Mindkettőtöknek jobbulást kívánunk a feleségem is minden jót kíván, Verának is sikeres felépülést!
Szia Feri!
Amindenit akkor tényleg rosszul sikerült a hévégi motorozás, én is ezért tartok a figyelmetlen autósoktól!
Mindkettőtöknek jobbulást kívánunk a feleségem is minden jót kíván, Verának is sikeres felépülést!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!