Alkatrész
- Oszy
- Kapcsolat:
1384
1381 Köszi!!! fotón szép, nem látszanak a karcok meg minden. Sajna én festettem és az üzemanyagot sem bírja a festék, pedig azt írták rá...
Így nézett ki tavalyelőtt friss felújítás után. Most még lesz egy hengerfejtömités csere mert könnyezik melegen, oszt megint blokkfestés. az egy krauser csomitarto dobozokkal, középen meg valami noname dobozt vettem volt vaterán. Fel málházva meg igy. 1377-re vaze? már eladnád nekem egyből a kupeckedés jár a fejedbe és te kérded? Tudod, a lomtalanítást nem ingyé' végzik no...
Maradok a doboznál, Fecó ezt lecsapta, ha nem kell neki akkor tényleg megérdemli, h leengedjed a kerekét...
Moli! Ez szép tőled és a támla is csilli!!
Így nézett ki tavalyelőtt friss felújítás után. Most még lesz egy hengerfejtömités csere mert könnyezik melegen, oszt megint blokkfestés. az egy krauser csomitarto dobozokkal, középen meg valami noname dobozt vettem volt vaterán. Fel málházva meg igy. 1377-re vaze? már eladnád nekem egyből a kupeckedés jár a fejedbe és te kérded? Tudod, a lomtalanítást nem ingyé' végzik no...
Maradok a doboznál, Fecó ezt lecsapta, ha nem kell neki akkor tényleg megérdemli, h leengedjed a kerekét...
Moli! Ez szép tőled és a támla is csilli!!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1385
1384-re
na ez a kép nagyon jól mutatna ugyan ebben a felállásban csak az új üléssel.
Felmálházva … - Hölgyeim és Uraim! Jobbra tekintve a hölgy mögött a gyönyörű Békási-szoros … hm, micsoda szívet melengető kép!!!!
DE most jobbat találtam ki, ez is passzol… eladom neked a moli háttámláját, te kifizeted nekem és azt mondom h kérd el/vedd át a Fecótól
Super businec judzs man vagyok !
Moli… hát igen, rendes és ügyes gyerek ez a Hitehagyó kollega
Csak nem hiszi nekem a pulicsirkét.
BakaJoe, kéne szervezni egy kirándulást Balatonmagyoródira. Mit gondolsz?
na ez a kép nagyon jól mutatna ugyan ebben a felállásban csak az új üléssel.
Felmálházva … - Hölgyeim és Uraim! Jobbra tekintve a hölgy mögött a gyönyörű Békási-szoros … hm, micsoda szívet melengető kép!!!!
DE most jobbat találtam ki, ez is passzol… eladom neked a moli háttámláját, te kifizeted nekem és azt mondom h kérd el/vedd át a Fecótól
Super businec judzs man vagyok !
Moli… hát igen, rendes és ügyes gyerek ez a Hitehagyó kollega
Csak nem hiszi nekem a pulicsirkét.
BakaJoe, kéne szervezni egy kirándulást Balatonmagyoródira. Mit gondolsz?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
1386
Ugye-ugye? értem én az apropót...
Egyre jobb az üzleti érzéked mr. J.
Arra a pulicsirkére én is kíváncsi vagyok, ugye előtte s inni se szívni nem kell. de hogy megbizonyosodjunk tényleg oda kell mennünk mindannyian, Joe? Meg valamivel jövök neked az index kompenzáció gyanánt.
Egyre jobb az üzleti érzéked mr. J.
Arra a pulicsirkére én is kíváncsi vagyok, ugye előtte s inni se szívni nem kell. de hogy megbizonyosodjunk tényleg oda kell mennünk mindannyian, Joe? Meg valamivel jövök neked az index kompenzáció gyanánt.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
1387
Csababika,
Itt vannak a kepek az elelerol, hatuljarol amit osszeszedtem neked. Felrakom ide inkabb ide, mert ma d.e. megint kuldtem es visszadobta a freemail. Lehet az enyem a szar, a multkor sem ment at.
Hibak:
-km ora volt szetszedve, perem nem szep, de nem latszik ugye
-km ora nullazo torott volt, javitva, ha vigyazol ra nem megy tonkre
-iranyjelzo burak nem egyformak
-muszerfal-szpojler kozotti gumi hianyzik
-muszerfalon volt egy lyuk kozepen, most egy muanyag dugo van beleragasztva, hogy eltakarja
-hofokmero nem repedt, de a kepen lathatoan a muanyag "faradt"
-egok nincsenek benne
Itt vannak a kepek az elelerol, hatuljarol amit osszeszedtem neked. Felrakom ide inkabb ide, mert ma d.e. megint kuldtem es visszadobta a freemail. Lehet az enyem a szar, a multkor sem ment at.
Hibak:
-km ora volt szetszedve, perem nem szep, de nem latszik ugye
-km ora nullazo torott volt, javitva, ha vigyazol ra nem megy tonkre
-iranyjelzo burak nem egyformak
-muszerfal-szpojler kozotti gumi hianyzik
-muszerfalon volt egy lyuk kozepen, most egy muanyag dugo van beleragasztva, hogy eltakarja
-hofokmero nem repedt, de a kepen lathatoan a muanyag "faradt"
-egok nincsenek benne
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok, Cx500c/1981 keresek kizárólag szép állapotú, jobb első, lámpa-irányjelző tartót, szelepfedelet, gyári kuplungkart, hűtőkeretet (a lemez és alu részt is prizmával), gyári kipufogódobokat (HM 449 462), kuplungfedelet, olajszűrő- házat. Esetleges ajánlatot, a salamonjanos@gmail.com emailcímre kérek!
Köszönöm, széles utat mindenkinek!
Köszönöm, széles utat mindenkinek!
- Oszy
- Kapcsolat:
1391 (ha jol szamolok...)
sziasztok,
igazabol az IT gurukhoz szolnek akik hatha tudnak valami megoldast ezek a robotok ellen. annyira tudom utalni, hogy az szavakba nem ontheto. nincs valami regisztracio. ill azt kepszoveges megerosito opcio ami pont ezt szurne ki? persze, egyaltalann lehetseges az oldalra telepiteni?
igazabol az IT gurukhoz szolnek akik hatha tudnak valami megoldast ezek a robotok ellen. annyira tudom utalni, hogy az szavakba nem ontheto. nincs valami regisztracio. ill azt kepszoveges megerosito opcio ami pont ezt szurne ki? persze, egyaltalann lehetseges az oldalra telepiteni?
-
- Kapcsolat:
1392
Csababika 1387-hez
Tudok pótlást a műszer egységhez. Megtalálod az APRÓD.HU -alkatrész - keresőbe "CX500" alatt a Sz Sz.B. megyében.