Túra
2280
Sziasztok!
Én is köszönöm szépen Maclasnak ezt a kitűnő túraútvonalat, valamint a résztvevők türelmét és figyelmességét, hogy lehetőséget biztosítottak számomra a szerpentin utáni megállásukkal, hogy visszamehessek kicsit jáccani moli
Én is köszönöm szépen Maclasnak ezt a kitűnő túraútvonalat, valamint a résztvevők türelmét és figyelmességét, hogy lehetőséget biztosítottak számomra a szerpentin utáni megállásukkal, hogy visszamehessek kicsit jáccani moli
- fgyozo
- Kapcsolat:
2281
sziasztok!
megérkeztem én is, köszönöm h gondoltatok rám.
Otthon nem szoktam net közelben lenni, most nyílt rá lehetőségem h írjak.
Szuper volt ez a karika, külön köszönet maclas –nak a fűtött szobáért amivel várt minket.
Nagy élmény volt ez az osztrák karika …
megérkeztem én is, köszönöm h gondoltatok rám.
Otthon nem szoktam net közelben lenni, most nyílt rá lehetőségem h írjak.
Szuper volt ez a karika, külön köszönet maclas –nak a fűtött szobáért amivel várt minket.
Nagy élmény volt ez az osztrák karika …
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- lferi
- Kapcsolat:
2283: Túra
Győző komolyan gondoltam de a vasárnap nem jó nekünk.
Úgy, hogy most ezt elhalasszuk egy későbbi időpontra.
Remélem lesz még rá mód.
Üdv
LF
Úgy, hogy most ezt elhalasszuk egy későbbi időpontra.
Remélem lesz még rá mód.
Üdv
LF
- lferi
- Kapcsolat:
2285: Túra
Elnézést kérek a késésért, az alábbi linken megtekinthetőek az Osztrák túrán készült képek.
Üdv LF
https://plus.google.com/photos/10970470 ... 6985280065
Üdv LF
https://plus.google.com/photos/10970470 ... 6985280065
-
- Kapcsolat:
2286
2285-re!
Szia Feri!
Köszi a képeket nagyon szuppppppper!!
Remélem legközelebb is eljöttök! Már tervezem a jövő évi Ausztriát kicsit hosszabb úttal sok érdekességgel!!
Szia Feri!
Köszi a képeket nagyon szuppppppper!!
Remélem legközelebb is eljöttök! Már tervezem a jövő évi Ausztriát kicsit hosszabb úttal sok érdekességgel!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
Re: 2287
Rövidesen felkerűl a 2014 évi Szlovák túra kiírása, mert a szállás foglalások miatt elöleget kell fízetni.Kérlek Titeket, hogy a kiírásban foglaltaknak legyetek szívesek eleget tenni. Várom jelentkezéseiteket.
-
- Kapcsolat:
2288
2287-re
Már nagyon várom !
Már nagyon várom !
- forrest99
- Kapcsolat:
2289
Udv Urak!
KLock Janiek meghivasat tolmacsolom most hetvegere (esetleg jovo hetvege) Gunarasra szezonzaro hetvegere.
Szombaton d.e. erkezes, egy kisebb karika a kornyeken, du. bogracsozas, ivaszat, dumaparty.
Vasranap termalozas a gunarasi gyogyfurdoben, d.u. haza.
Szallas Jani hazaban Gunarason (8fo), illetve a szomszedban levo hazakban a letszamnak megfeleloen.
A kaja es szallas miatt csutortok delelottig jelezzetek vissza, hogy hany fovel szamoljon. A szomszedsagban levo szallasokon meg nem tudni pontosan, de 1000-2000 Ft/fo osszegert biztosan megoldhato.
1. Eger&Forrest 2 nap
KLock Janiek meghivasat tolmacsolom most hetvegere (esetleg jovo hetvege) Gunarasra szezonzaro hetvegere.
Szombaton d.e. erkezes, egy kisebb karika a kornyeken, du. bogracsozas, ivaszat, dumaparty.
Vasranap termalozas a gunarasi gyogyfurdoben, d.u. haza.
Szallas Jani hazaban Gunarason (8fo), illetve a szomszedban levo hazakban a letszamnak megfeleloen.
A kaja es szallas miatt csutortok delelottig jelezzetek vissza, hogy hany fovel szamoljon. A szomszedsagban levo szallasokon meg nem tudni pontosan, de 1000-2000 Ft/fo osszegert biztosan megoldhato.
1. Eger&Forrest 2 nap