Túra
-
- Kapcsolat:
2326 ... 2324-re
Szia Kopi!
Valóban, egy ST1100-asról van szó. Az 1300-asok még igencsak drágák, és elég sokat utánaolvastam, többen visszasírták a kisebbet.
Molinak igaza van, valóban a motor tömege az, ami érdekessé teszi a dolgot. Szárazon 283kg, ehhez jön egy 28l-es benzintank (szerencsére elég mélyen letéve).
Még mindig nem tudhatom, hogy meg tudok-e majd barátkozni a motor tömegével. A 650-essel felpakolva is már-már endúrós stílusban tudtam motorozni (nagyjából uraltam a gépet), ezt a merész kijelentést egyelőre elképzelhetetlennek érzem az ST-n. A próbakörön rendkívül stabilnak éreztem a motort, szinte egy helyben meg tudtam vele állni pusztán a kerekeken, de hogy egy váratlan kátyú elől (lásd: erdélyi motorozásunk emlékezetes szakasza Nagyvárad előtt...) hogyan tudnám kitéríteni, azt még nem tudom. Remélem, összeszokunk...
Épp Salzburg mellett vagyok, a motor (és a vontató autó) kinn pihen a parkolóban, én meg idebenn egy vendégházban. Jólesett már 8xx km után megállni. Kb. ugyanennyi vár ránk holnap is (a félreértések elkerülése végett: a Pan-ni az útitársam...).
Valóban, egy ST1100-asról van szó. Az 1300-asok még igencsak drágák, és elég sokat utánaolvastam, többen visszasírták a kisebbet.
Molinak igaza van, valóban a motor tömege az, ami érdekessé teszi a dolgot. Szárazon 283kg, ehhez jön egy 28l-es benzintank (szerencsére elég mélyen letéve).
Még mindig nem tudhatom, hogy meg tudok-e majd barátkozni a motor tömegével. A 650-essel felpakolva is már-már endúrós stílusban tudtam motorozni (nagyjából uraltam a gépet), ezt a merész kijelentést egyelőre elképzelhetetlennek érzem az ST-n. A próbakörön rendkívül stabilnak éreztem a motort, szinte egy helyben meg tudtam vele állni pusztán a kerekeken, de hogy egy váratlan kátyú elől (lásd: erdélyi motorozásunk emlékezetes szakasza Nagyvárad előtt...) hogyan tudnám kitéríteni, azt még nem tudom. Remélem, összeszokunk...
Épp Salzburg mellett vagyok, a motor (és a vontató autó) kinn pihen a parkolóban, én meg idebenn egy vendégházban. Jólesett már 8xx km után megállni. Kb. ugyanennyi vár ránk holnap is (a félreértések elkerülése végett: a Pan-ni az útitársam...).
Üdv.
Pesta
Pesta
- forrest99
- Kapcsolat:
2327
Na most jutottam odaig, hogy meg tudtam nezni a kepeket...
Koszonjuk Klock Janinak a mult heti szezonzaro rendezeset es, hogy vendegul latta a bandat!
Mi nagyon jol ereztuk magunkat, csodaszep ido volt, arrafele meg sosem jartunk, furdo, kaja, szallas, mindeni tuti!
Egy kis kepes beszamolo
A rezsztvevok
Koszonjuk Klock Janinak a mult heti szezonzaro rendezeset es, hogy vendegul latta a bandat!
Mi nagyon jol ereztuk magunkat, csodaszep ido volt, arrafele meg sosem jartunk, furdo, kaja, szallas, mindeni tuti!
Egy kis kepes beszamolo
A rezsztvevok
- forrest99
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
2331
Furcsike utan egy jo vasorat csinalt nekunk Jani.
Azt nem tudom Feri belehamuzott-e a kajaba, de bele akarta tenni a dobozos csaladi fagyit, amit Jani hal' isten nem engedett
Egy kis delelotti napozas indulas elott.
Hazafele lerohadtam a szep uj motorommal, de mint latszik ez nem viselt meg tulzottan
Azt nem tudom Feri belehamuzott-e a kajaba, de bele akarta tenni a dobozos csaladi fagyit, amit Jani hal' isten nem engedett
Egy kis delelotti napozas indulas elott.
Hazafele lerohadtam a szep uj motorommal, de mint latszik ez nem viselt meg tulzottan
- fgyozo
- Kapcsolat:
2332
Te forrest!
Mi az, titokban együtt eljártál Verával a média tanfolyamra?
Kizárt h csak úgy magadtól ilyen jó képeket tudnál csinálni
MI történt?
Vagy akinek rossz a motorja annak jó a fényképező gépe?
Na de akkor mi van Pestával? neki mindkettő igen jó …
Valamit nem értek :- )
De ezek a képek tényleg jók!!!!!
Mi az, titokban együtt eljártál Verával a média tanfolyamra?
Kizárt h csak úgy magadtól ilyen jó képeket tudnál csinálni
MI történt?
Vagy akinek rossz a motorja annak jó a fényképező gépe?
Na de akkor mi van Pestával? neki mindkettő igen jó …
Valamit nem értek :- )
De ezek a képek tényleg jók!!!!!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
2333
2331-re
Hát igen, lerobbant.
A CX sosem hagyott volna ott az út szélén.
Látod? - Erna is ment még beszívott csonkdarabbal is ... én mondjuk a
helyében már rég ledobtalak volna a hátamról h csinálj meg vazzze
Hát igen, lerobbant.
A CX sosem hagyott volna ott az út szélén.
Látod? - Erna is ment még beszívott csonkdarabbal is ... én mondjuk a
helyében már rég ledobtalak volna a hátamról h csinálj meg vazzze
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
2335
Üdv Urak! Nem szervezek túrát, csak érdeklődöm, szombaton - jó időt ígér - egy kis gasztro túrára mennék! Szívesen látom aki velem-velünk jönne! 250km-es karika!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!