CX/GL Te és Motorod
- Plero
- Kapcsolat:
1663
Mégsem adták el az ezüstszínú 500E-t.
Jobb képek és leírás!!
http://aprod.hu/hirdetes/honda-cx-500-elado-IDbW6j.html
Jobb képek és leírás!!
http://aprod.hu/hirdetes/honda-cx-500-elado-IDbW6j.html
By Plero
- Plero
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
1667
1664-re
Igen én cx500 c-t akartam a 650-es nem volt képbe.Már csak a regisztrálás is nálunk 80eural több mint az 500asra.Nagy az ugrás árban az 500-on felüli gépeknél.Meg az 500asokhoz ugy vettem észre jobb a pótalkatrész ellátotság is.Na és persze ez jobban tetszik.
Igen én cx500 c-t akartam a 650-es nem volt képbe.Már csak a regisztrálás is nálunk 80eural több mint az 500asra.Nagy az ugrás árban az 500-on felüli gépeknél.Meg az 500asokhoz ugy vettem észre jobb a pótalkatrész ellátotság is.Na és persze ez jobban tetszik.
1668
"Kennyem, vagy ne kennyem"-ra!
Sziasztok!
A gyári, ill. a jó minőségű utángyártott /pl.: wemoto.com postával 13e párszáz a kettő/ hengfej tömítést én sem szoktam kenni. A kevésbé jó, ismeretlen gyártó, bizonytalan minőség, száraz felület, bizony a biztonság kedvéért kenem. Kimondottan hengfej tömítésekhez való sprajt ismereteim szerint egyetlen gyártó készít amerikásba a Hylomar. Én ezt használom. Európában ker.forgalomban nem kapható. Ha kenni akarsz, mással ne tedd, akkó inkább maradjon száraz.moli
Sziasztok!
A gyári, ill. a jó minőségű utángyártott /pl.: wemoto.com postával 13e párszáz a kettő/ hengfej tömítést én sem szoktam kenni. A kevésbé jó, ismeretlen gyártó, bizonytalan minőség, száraz felület, bizony a biztonság kedvéért kenem. Kimondottan hengfej tömítésekhez való sprajt ismereteim szerint egyetlen gyártó készít amerikásba a Hylomar. Én ezt használom. Európában ker.forgalomban nem kapható. Ha kenni akarsz, mással ne tedd, akkó inkább maradjon száraz.moli
1670
Sziasztok. Orange cx órák , kik is azok az oranges srácok akik sehol sincsenek.
-
- Kapcsolat:
1671
1669-re!
Jól néz ki a műszer, szép munka! ( nekem nem gyártanál ilyet??)
Egyébként bocsi a kérdésért de mikor alszol??
Jól néz ki a műszer, szép munka! ( nekem nem gyártanál ilyet??)
Egyébként bocsi a kérdésért de mikor alszol??
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!