Alkatrész
- forrest99
- Kapcsolat:
2054
2053-ra
Es akkor meg a szelepek, himbak, veztengely allapota is kerdeses... Nem olcso dolog egy nagyszerviz, de itt nem szabad kompromisszumot kotni! Gondolok itt a fotengely cserere. Az olcso megoldas a vegen mindig a legdragabb.
Ertem. Akkor a lendkerek/szabadonfuto gorgokosar alatt levo feluleten van az "anyaghiany".
Es akkor meg a szelepek, himbak, veztengely allapota is kerdeses... Nem olcso dolog egy nagyszerviz, de itt nem szabad kompromisszumot kotni! Gondolok itt a fotengely cserere. Az olcso megoldas a vegen mindig a legdragabb.
Ertem. Akkor a lendkerek/szabadonfuto gorgokosar alatt levo feluleten van az "anyaghiany".
- fgyozo
- Kapcsolat:
2055
2054-re
vezérlő tengelyt is vettem.
Eldöntöttem hogy most nem sajnálok semmit ... csak azt egy picit h így akkor most
sokkal jobb lesz a mocim mint a tied
Áhh de azt se sajnálom !!!!!
vezérlő tengelyt is vettem.
Eldöntöttem hogy most nem sajnálok semmit ... csak azt egy picit h így akkor most
sokkal jobb lesz a mocim mint a tied
Áhh de azt se sajnálom !!!!!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
2057
2056-ra!
Ej Forrest, kötekedel szegény Győzővel, mikor elég a baja, pedig Ő milyen rendes volt, mikor felajánlottam Neki, hogy bemegyek a házba 15 percre, itt van Forrestnek 3 vez.lánca, tegyen belátása szerint, én nem láttam semmit. Nem élt a lehetőséggel! moli
Ej Forrest, kötekedel szegény Győzővel, mikor elég a baja, pedig Ő milyen rendes volt, mikor felajánlottam Neki, hogy bemegyek a házba 15 percre, itt van Forrestnek 3 vez.lánca, tegyen belátása szerint, én nem láttam semmit. Nem élt a lehetőséggel! moli
- fgyozo
- Kapcsolat:
2062
Moli!
Hívott a Sanyi Úr, azt mondja h kész, mehetek a cuccokért.
Ez is úgy lett ahogy jósoltad.
A henger hónolva lett.
A főtengely úgy jó ahogy van, nem kellett köszörülni.
Nem kellett hajtókar csapágyat sem csinálni mert az is jó.
Azt mondta h a mérés során derült ki h valami fordítva volt, nem is értettem igazán. Talán valamelyik csapágy a hajtókarban? Azt mondta ráírta vagy mi.
A dugó fel van gyűrűzve, csapszeg benne.
Terveim szerint holnap lesz elhozva.
Hívott a Sanyi Úr, azt mondja h kész, mehetek a cuccokért.
Ez is úgy lett ahogy jósoltad.
A henger hónolva lett.
A főtengely úgy jó ahogy van, nem kellett köszörülni.
Nem kellett hajtókar csapágyat sem csinálni mert az is jó.
Azt mondta h a mérés során derült ki h valami fordítva volt, nem is értettem igazán. Talán valamelyik csapágy a hajtókarban? Azt mondta ráírta vagy mi.
A dugó fel van gyűrűzve, csapszeg benne.
Terveim szerint holnap lesz elhozva.
Kellemes dugó_mozgást, a párban