Túra
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: Túra
Pentek delutan szerencsesen hazaertem Erdelybol, koszonom mindenkinek a tarsasagot!
A masik. Csernak Robert kollega uzenetet tovabbitanam alabb.
Mi lent leszunk a Balatonnal, ismet Kenesen, Joe, ti meg ugye Fenyvesen. Szoval odarofoghetnenk, meg persze mindenki mas akinek van kedve, ideje.
Gyozo megigerem, hogy Ernaval megyek
Szia!
Légyszíves tedd fel a honlapra, szívesen látnának bennünket!
Akinek van kedve és tud jönni, beszéljünk meg találkozót és érkezzünk együtt!
Üdv!
A masik. Csernak Robert kollega uzenetet tovabbitanam alabb.
Mi lent leszunk a Balatonnal, ismet Kenesen, Joe, ti meg ugye Fenyvesen. Szoval odarofoghetnenk, meg persze mindenki mas akinek van kedve, ideje.
Gyozo megigerem, hogy Ernaval megyek
Szia!
Légyszíves tedd fel a honlapra, szívesen látnának bennünket!
Akinek van kedve és tud jönni, beszéljünk meg találkozót és érkezzünk együtt!
Üdv!
- forrest99
- Kapcsolat:
Az edelyi tura videok at lesznek teve a kartyakrol egy pendrajvra es akkor Jani visszaadom a kartyad.
Joe neked odaadom, mondtad hogy neked a vagas elotti a full anyag kell, aztan faragj belole vmi hasznalhato anyagot, ok? De nem am csak a Bombi meg a te segged legyen csak rajta!
A kepeket meg egy helyre kene gyujteni (picasa pl), aztan mindenki feltolja a sajatjat, na?
Joe neked odaadom, mondtad hogy neked a vagas elotti a full anyag kell, aztan faragj belole vmi hasznalhato anyagot, ok? De nem am csak a Bombi meg a te segged legyen csak rajta!
A kepeket meg egy helyre kene gyujteni (picasa pl), aztan mindenki feltolja a sajatjat, na?
- Oszy
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Az Erdélyi túra ismételten jól telt. Persze jobb is lett volna, ha alszom néha, az érdi medve(értsd Forrest) nem horkol a fülembe.
Forrika, pübe küldöm a picassa hozzáférést ha esetleg nincs meg....
Az Erdélyi túra ismételten jól telt. Persze jobb is lett volna, ha alszom néha, az érdi medve(értsd Forrest) nem horkol a fülembe.
Forrika, pübe küldöm a picassa hozzáférést ha esetleg nincs meg....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Üdvözlet a haza érkezőknek!! Remélem jó utatok volt és sok képet készítettetek (nem magatokról) !
Várjuk a beszámolókat!! Eső, útviszony, esemény, szállás!!
Várjuk a beszámolókat!! Eső, útviszony, esemény, szállás!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat:
Erdélyi Zárszó
Sziasztok!
Részemről mély csalódással és kínzó fizikai fájdalommal zárult az Erdélyi Túra.
Ne kérdezzétek h melyiket viselem nehezebben?
Elestem, hazafelé jövet…
Nem kívánom senkinek azt az érzést, amikor az úton fekszik a motor, ÜVÖLT, mert ez eséstől kiakad a gáz… feltápászkodsz, megpróbálod felemelni de a fájdalomtól elszáll minden erő a karodból… a motor csak fekszik, hörögve ÜVÖLT, a kereke forog a levegőben.
Meg sem tudod mozdítani.
Körbe nézel de a motoros társaid akikkel indultál és akikkel elvileg együtt túrázol, km -ek óta nincsenek sehol!
Tudom, hogy az esés benne van a pakliban, nem is ez fájt igazán.
De az is benne van hogy egy túra során így elszakadunk?
Mert akkor erre azt mondom, hogy köszönöm, de én ilyen paklival nem akarok játszani!
Nem akarok most itt mélyen szántó elmélkedésbe fogni, aki ott volt az úgy is tudja h mi történt.
A lényeg, le kell vonnunk a következtetést és újra kell gondolnunk az EGYÜTT MOTOROZÁS hogyanját.
Igen, megérintett a dolog, hazudnék ha azt állítanám h a helyzet kapcsán nem volt bennem rossz érzés.
De a hiányolt társaim tegnap otthon meglátogattak, aminek örültem és ezzel el is szállt belőlem a keserű szájíz.
Köszönöm, így hát most újult erővel gyógyulok!
Részemről mély csalódással és kínzó fizikai fájdalommal zárult az Erdélyi Túra.
Ne kérdezzétek h melyiket viselem nehezebben?
Elestem, hazafelé jövet…
Nem kívánom senkinek azt az érzést, amikor az úton fekszik a motor, ÜVÖLT, mert ez eséstől kiakad a gáz… feltápászkodsz, megpróbálod felemelni de a fájdalomtól elszáll minden erő a karodból… a motor csak fekszik, hörögve ÜVÖLT, a kereke forog a levegőben.
Meg sem tudod mozdítani.
Körbe nézel de a motoros társaid akikkel indultál és akikkel elvileg együtt túrázol, km -ek óta nincsenek sehol!
Tudom, hogy az esés benne van a pakliban, nem is ez fájt igazán.
De az is benne van hogy egy túra során így elszakadunk?
Mert akkor erre azt mondom, hogy köszönöm, de én ilyen paklival nem akarok játszani!
Nem akarok most itt mélyen szántó elmélkedésbe fogni, aki ott volt az úgy is tudja h mi történt.
A lényeg, le kell vonnunk a következtetést és újra kell gondolnunk az EGYÜTT MOTOROZÁS hogyanját.
Igen, megérintett a dolog, hazudnék ha azt állítanám h a helyzet kapcsán nem volt bennem rossz érzés.
De a hiányolt társaim tegnap otthon meglátogattak, aminek örültem és ezzel el is szállt belőlem a keserű szájíz.
Köszönöm, így hát most újult erővel gyógyulok!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
Sajnalom ami tortent, legalabb megusztad, a motort pedig meg lehet csinalni.
A szezonzaro talin -ha elobb nem- tenyleg at kell beszelni az egyutt motorozas alapveto szabalyait, hogy se a lassabban kozlekedonek ne kelljen hajtani, se a normalis haladasban ne legyen akadalyozva a csapat. Es persze meg egy halom ugy szobajohet.
Jobbulast!
A szezonzaro talin -ha elobb nem- tenyleg at kell beszelni az egyutt motorozas alapveto szabalyait, hogy se a lassabban kozlekedonek ne kelljen hajtani, se a normalis haladasban ne legyen akadalyozva a csapat. Es persze meg egy halom ugy szobajohet.
Jobbulast!
-
- Kapcsolat:
Jobbulást kívánok Győző vigyáznunk kell egymásra,én nagyon egyedül éreztem magam a hétvégi Mezőkeresztesi találkozón,azt hittem legalább 1cx lesz még,de legalább csak az én motoromat csodálták oly sokan!!!Minden jót és széles utakat:Tokimone.
- fgyozo
- Kapcsolat:
13214-re
Köszönöm forrest!
Igen, amit írsz már ez is lehet egy gondolat ébresztő :- )
lassabban kozlekedonek ne kelljen hajtani, se a normalis haladasban … nos mi a normális haladás?
és mi a lassan közlekedő?
Az pl. normális ha valaki 100-al megy és még ezzel is km-ekkel marad le?
Köszönöm forrest!
Igen, amit írsz már ez is lehet egy gondolat ébresztő :- )
lassabban kozlekedonek ne kelljen hajtani, se a normalis haladasban … nos mi a normális haladás?
és mi a lassan közlekedő?
Az pl. normális ha valaki 100-al megy és még ezzel is km-ekkel marad le?
Kellemes dugó_mozgást, a párban