Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Túra
13574-re
Privátba elküldtem tegnap.
Ide nem akarom kiírni, mert mégis csak egy jelszavas dolog...
Privátba elküldtem tegnap.
Ide nem akarom kiírni, mert mégis csak egy jelszavas dolog...
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Tisztelt Hölgyek, Urak!
Őszinte részvétem minden érintettnek az elmaradt túra miatt, nekem is megrázó élményben volt részem a hétvégén: sikerült szikrázó napsütésben megtekintenünk a Nemzeti Motorbicikli Múzeumot (Coventry-ben).
Amennyiben sikerül majd a kettes számrendszerrel megbírkóznom, képeket is rakok fel.
Én is szeretlek titeket!
Üdv,
Z. (Széles Út) Zoli
Őszinte részvétem minden érintettnek az elmaradt túra miatt, nekem is megrázó élményben volt részem a hétvégén: sikerült szikrázó napsütésben megtekintenünk a Nemzeti Motorbicikli Múzeumot (Coventry-ben).
Amennyiben sikerül majd a kettes számrendszerrel megbírkóznom, képeket is rakok fel.
Én is szeretlek titeket!
Üdv,
Z. (Széles Út) Zoli
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: Túra Gunaras
Válasz a #13311-re
Sziasztok!
Tegnap megkaptam az 5 hetes szolgálati beosztásomat, és ennek eredményeképp a gunarasi jelentkezésemet sajnálattal törölnöm kell.
Üdv: Art!
Sziasztok!
Tegnap megkaptam az 5 hetes szolgálati beosztásomat, és ennek eredményeképp a gunarasi jelentkezésemet sajnálattal törölnöm kell.
Üdv: Art!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Sziasztok. Ha az időjárás elfogadható akkor Izsákra mennék 09 27-én szombaton Dunaharaszti motormúzeum érintésével . Dunaharasztin 9 órakor találkoznánk. Akinek van kedve jöjjön ! Fóti motorbarátok köre pedig vasárnap tart találkozót Dabason, nosztalgiavonat motorosok részvételével. 09.28-án .
-
- Kapcsolat:
Szia Moli!
A trauma feldolgozására D-vitamint használtam, ami a sörben megtalálható, és mivel a sörök márkája számomra ismeretlen volt, ezért a dózist megdupláztam, így nem volt szükségem "pszichodokira". S hogy teljesen lenyugodjak, kimentünk egy rugby-meccsre, ahol jól kiordibáltam magam.
Z. "Széles Út" Zoli
A trauma feldolgozására D-vitamint használtam, ami a sörben megtalálható, és mivel a sörök márkája számomra ismeretlen volt, ezért a dózist megdupláztam, így nem volt szükségem "pszichodokira". S hogy teljesen lenyugodjak, kimentünk egy rugby-meccsre, ahol jól kiordibáltam magam.
Z. "Széles Út" Zoli
- Oszy
- Kapcsolat:
Szia Z.Zoli,
Légyszi erről picit bővebben, érdekelne, ha jó lesz az idő.
Előre is köszi.
Légyszi erről picit bővebben, érdekelne, ha jó lesz az idő.
Előre is köszi.
z.zoli írta:Tisztelt Hölgyek, Urak!
Én is szeretlek titeket!
Üdv,
Z. (Széles Út) Zoli
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.