Alkatrész
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Hali Pesta!
Egyetértek Molival. Most csináltam tömítést a blokkhoz (nagy tömítés). Az került igazán időbe, míg a sablont elkészítettem. Utána a klingerit utódjára felvinni, és kijukasztani már gyerekjáték volt. Itt jegyezném meg, hogy kölcsönbe kaptam egy tömítés lyukasztó készletet, ezért volt talán egyszerű.
SF
Egyetértek Molival. Most csináltam tömítést a blokkhoz (nagy tömítés). Az került igazán időbe, míg a sablont elkészítettem. Utána a klingerit utódjára felvinni, és kijukasztani már gyerekjáték volt. Itt jegyezném meg, hogy kölcsönbe kaptam egy tömítés lyukasztó készletet, ezért volt talán egyszerű.
SF
-
- Kapcsolat:
tömítés
Szia Pesta !
Valamikor régen kb. 2 éve nekem ha jól emlékszem Öregkis készített hátsó tömítést. A fórumon a fiúk ajánlották !
Maradék tömítéseid között található-e 2darab szelepfedél gumitömítés ? Ha igen vevő vagyok !
Valamikor régen kb. 2 éve nekem ha jól emlékszem Öregkis készített hátsó tömítést. A fórumon a fiúk ajánlották !
Maradék tömítéseid között található-e 2darab szelepfedél gumitömítés ? Ha igen vevő vagyok !
-
- Kapcsolat:
Re: Szelepfedél tömítés
Szia Jani bátyám!
Van szelepfedél tömítésem is. Írd meg (akár privátban), mennyit ér meg neked, és elintézzük!
Van szelepfedél tömítésem is. Írd meg (akár privátban), mennyit ér meg neked, és elintézzük!
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Tömitések!
Öregkist én is ajánlom, de
a motoromhoz csináltam mindent.. kivéve a hengerfej, o-gyűrű, szimering.
Debrecenben kapható tömítéspapír ívben,Több vastagsági méretben,
a kívánt alkatrész ráhelyez kirajzol a külső széleken, kivág, a furatok8-as, 10-es csillag-villás kulcssal körbe mozgatva kilyukaszt, a belső méret pedig egy alkalmas kis szezámmal kikopogtatva. Igaz türelem kell de biztosan pontos lesz.Nem használtam semmi töm. anyagot hozzá.
Öregkist én is ajánlom, de
a motoromhoz csináltam mindent.. kivéve a hengerfej, o-gyűrű, szimering.
Debrecenben kapható tömítéspapír ívben,Több vastagsági méretben,
a kívánt alkatrész ráhelyez kirajzol a külső széleken, kivág, a furatok8-as, 10-es csillag-villás kulcssal körbe mozgatva kilyukaszt, a belső méret pedig egy alkalmas kis szezámmal kikopogtatva. Igaz türelem kell de biztosan pontos lesz.Nem használtam semmi töm. anyagot hozzá.
- fgyozo
- Kapcsolat:
Honda GL650 BAL(!) oldali féknyereg konzolt keresek.
Tud valaki ?
Tud valaki ?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Re: féknyereg-konzol
Győző!
A GL650 első villája nem azonos véletlenül a CX650E első villájával? Már csak azért, mert ez utóbbi valamivel gyakoribb, talán nagyobb esély lenne fellelni egyet.
A GL650 első villája nem azonos véletlenül a CX650E első villájával? Már csak azért, mert ez utóbbi valamivel gyakoribb, talán nagyobb esély lenne fellelni egyet.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Plero
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
13687, 88-ra
Gyozo,
Ezeket talaltam, nezd meg jo-e. Ez mindketto GL500, nem 650.
Nem azonos, a CX650E bolintasgatlos, a GL650 nem.
http://www.ebay.com/itm/Honda-GL500-Sil ... 566a7bcf00
http://www.ebay.com/itm/Honda-GL500-GL- ... cd&vxp=mtr
Gyozo,
Ezeket talaltam, nezd meg jo-e. Ez mindketto GL500, nem 650.
Nem azonos, a CX650E bolintasgatlos, a GL650 nem.
http://www.ebay.com/itm/Honda-GL500-Sil ... 566a7bcf00
http://www.ebay.com/itm/Honda-GL500-GL- ... cd&vxp=mtr
- fgyozo
- Kapcsolat:
13688 -ra
Igen Pesta, ahogy azt forrest írta pont ez a lényeg!
A GL500 Silverwing és 650 Silverwing meg 500,650 Eurosport tárcsája egyforma (kb. 4cm-rel nagyobb átmérő mint a sima CX500).
Az Eurosport bal (!) telója viszont bólintás gátlós, így annak féknyereg konzolja nem jó a CX500-ra.
A Silverwing viszont NEM bólintásgátlós így annak a konzolja jó kell h legyen az én telómra.
Igen Pesta, ahogy azt forrest írta pont ez a lényeg!
A GL500 Silverwing és 650 Silverwing meg 500,650 Eurosport tárcsája egyforma (kb. 4cm-rel nagyobb átmérő mint a sima CX500).
Az Eurosport bal (!) telója viszont bólintás gátlós, így annak féknyereg konzolja nem jó a CX500-ra.
A Silverwing viszont NEM bólintásgátlós így annak a konzolja jó kell h legyen az én telómra.
Kellemes dugó_mozgást, a párban