CX/GL Te és Motorod
- Oszy
- Kapcsolat:
2420
Igen hátul a tartály ill. lemezke mögött.
Nem kell szétszedni a blokkot. Ha jól tudom akkor kitekered a blokk oldalán lévő szerviz nyílást is (a'szem neked ott valami karter cső van?) ahol látod a lendkereket, és azon vannak rovátkák felirattal. 2 a szelepállításhoz és 2 a gyújtáshoz, de lehet több is.
Tehát a kis tekercs a fedél alatt azt leszeded, kinyitod a másikat és így szépen beállítod mondjuk műszerrel, füllel vagy stroboszkóppal.
Nem kell szétszedni a blokkot. Ha jól tudom akkor kitekered a blokk oldalán lévő szerviz nyílást is (a'szem neked ott valami karter cső van?) ahol látod a lendkereket, és azon vannak rovátkák felirattal. 2 a szelepállításhoz és 2 a gyújtáshoz, de lehet több is.
Tehát a kis tekercs a fedél alatt azt leszeded, kinyitod a másikat és így szépen beállítod mondjuk műszerrel, füllel vagy stroboszkóppal.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2421
2420-ra
na akkor eddig én tévhitben voltam.
Oszy, tudtommal neked sem az a 16 vasmagos generátorod van. Neked is a külön gyújtástekercses generátorod égett le Erdélyben ...
szóval te hogy oldottad meg a kérdést?
újra tekercselted?
vagy szereztél másikat?
van mág? csababika -nak kéne ...
na akkor eddig én tévhitben voltam.
Oszy, tudtommal neked sem az a 16 vasmagos generátorod van. Neked is a külön gyújtástekercses generátorod égett le Erdélyben ...
szóval te hogy oldottad meg a kérdést?
újra tekercselted?
vagy szereztél másikat?
van mág? csababika -nak kéne ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
2422
Igen ez égett le. Zoli tekerte meg nekem.
Van még 1 de az sem jó.
Igen, tudom tegnap hívott és beszélgettünk a témáról Végül is lekövetkeztettük, hogy a gyújtás tápellátó tekercs lett menetzárlatos. Ez ohmikusan is mérhető volt és a feszültséget sem bírta leadni. Ugyan az a hiba ami a Balatoni sátras túrán Attilának is volt, de ott megcsináltuk ideiglenesre .
Van még 1 de az sem jó.
Igen, tudom tegnap hívott és beszélgettünk a témáról Végül is lekövetkeztettük, hogy a gyújtás tápellátó tekercs lett menetzárlatos. Ez ohmikusan is mérhető volt és a feszültséget sem bírta leadni. Ugyan az a hiba ami a Balatoni sátras túrán Attilának is volt, de ott megcsináltuk ideiglenesre .
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
2424, 2423-ra
Helyileg hol? Valami sörözős este Angol módra?
- Oszy
- Kapcsolat:
2425 2421-re
Örömmel jelentem, hogy Csaba motorja működik, van töltés stb, már csak 1 karburalás meg 2 fúvóka kell neki.
Elmondása szerint valami "szaki" beletett "valamilyen" fúvókát a porlasztóba, de semmi esetre nem eredetit..... Csaba azt mondj a 2 henger másképp jár, azaz az egyik 2000 fordulatig nem is megy, a másik szépen jár akár 800-on is ha gyertya pipa másikról l leszedve...
Elmondása szerint valami "szaki" beletett "valamilyen" fúvókát a porlasztóba, de semmi esetre nem eredetit..... Csaba azt mondj a 2 henger másképp jár, azaz az egyik 2000 fordulatig nem is megy, a másik szépen jár akár 800-on is ha gyertya pipa másikról l leszedve...
- Plero
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
2427
2425-re
Te Oszy!
Most mi van azzal a karburátorral amit odaadtam?
A Marty küld majd egy újabb sms -t szombaton és akkor pontosítunk.
Jelen falállás szerint du. a szállodában ahol megszáll a Blahán.
Te Oszy!
Most mi van azzal a karburátorral amit odaadtam?
A Marty küld majd egy újabb sms -t szombaton és akkor pontosítunk.
Jelen falállás szerint du. a szállodában ahol megszáll a Blahán.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
2428
2426-ra
"OT-re csak ki kell csinosítani"
Meg atfenyezni, , meg ulest huzatni, meg sarvedot, kipufft kromoztatni... szoval +200-250-et rakoltesz es atiratod 70-ert, akkor majdnem egy millabol van egy eleg jo CX500C-d.
"OT-re csak ki kell csinosítani"
Meg atfenyezni, , meg ulest huzatni, meg sarvedot, kipufft kromoztatni... szoval +200-250-et rakoltesz es atiratod 70-ert, akkor majdnem egy millabol van egy eleg jo CX500C-d.