CX/GL Te és Motorod
- fgyozo
- Kapcsolat:
2594
2592-re
már 2éve ... háát azóta is átkozom azt a napot
Gyozo meg mindig nem hajlando felvenni a tagok koze - sajnos ez ügyben valóban lelkiismeret furdalásom van és eszem ágában sincs mentegetőzni... szóval idén már meglesz! (az a gond h ez nem egészen az én lustaságomon múlik, másrészt meg remélem h sikerül eltántorítani ettől és akkor nem kell feleslegesen bajlódni veled :- ) )
Ezert amikor talalkozunk altalaban meg is verem - a francba ! - akkor megint futhatok.
Még szerencse h az én mocim sokkal gyorsabb és tudok 5 -ös be is kapcsolni, az én váltóm nem olyan műszaki hibás mint a tiéd.
Tudom te 1-esbe is 120 -al ...
már 2éve ... háát azóta is átkozom azt a napot
Gyozo meg mindig nem hajlando felvenni a tagok koze - sajnos ez ügyben valóban lelkiismeret furdalásom van és eszem ágában sincs mentegetőzni... szóval idén már meglesz! (az a gond h ez nem egészen az én lustaságomon múlik, másrészt meg remélem h sikerül eltántorítani ettől és akkor nem kell feleslegesen bajlódni veled :- ) )
Ezert amikor talalkozunk altalaban meg is verem - a francba ! - akkor megint futhatok.
Még szerencse h az én mocim sokkal gyorsabb és tudok 5 -ös be is kapcsolni, az én váltóm nem olyan műszaki hibás mint a tiéd.
Tudom te 1-esbe is 120 -al ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
2594
2588-ra
Jani, a Basa ahogy mondod Gyargyo fele jobb oldalt, gyakorlatilag a falu elott.(kesobb megirom pontosan)
Ahogy mondod ugy felejtve, de sor nem.
Jani, a Basa ahogy mondod Gyargyo fele jobb oldalt, gyakorlatilag a falu elott.(kesobb megirom pontosan)
Ahogy mondod ugy felejtve, de sor nem.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2594
2588.-ra
A BASA fogadó a Bucsin-tól a Gyergyói oldalon van. A mellette lévő kempingben nagyon jó motoros találkozót szoktak rendezni.
Feri
A BASA fogadó a Bucsin-tól a Gyergyói oldalon van. A mellette lévő kempingben nagyon jó motoros találkozót szoktak rendezni.
Feri
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
2595.
B.Ú.é.k mindenkinek !
A Basa fogadó a világ legjobb fogadója ,imádom párszor már sikerült ott enyhén íllumináltá innom magam/segg részeg/.
A főnök asszony /Marika/ nagyom jó fej
B.Ú.é.k mindenkinek !
A Basa fogadó a világ legjobb fogadója ,imádom párszor már sikerült ott enyhén íllumináltá innom magam/segg részeg/.
A főnök asszony /Marika/ nagyom jó fej
-
- Kapcsolat:
2596
A Győző ezért is vágyik nagyon vissza, nemcsak a jó kajákért, hanem a jó fejekért !
- fgyozo
- Kapcsolat:
2597
2596-ra
a főnök asszonyt nem ismerem ugyan de azt a társaságot szeretem akikkel ott vagyok, az igazi élmény!
Valójában az ilyenek tartják bennem az élet kedvet… na meg persze az h enyém a legszebb CX
a főnök asszonyt nem ismerem ugyan de azt a társaságot szeretem akikkel ott vagyok, az igazi élmény!
Valójában az ilyenek tartják bennem az élet kedvet… na meg persze az h enyém a legszebb CX
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
2592-re.
Akkor én még elég jól állok, csak 3-4 hónapja várok a felvételre
Akkor én még elég jól állok, csak 3-4 hónapja várok a felvételre
-
- Kapcsolat:
2600.
2592-re, és
"...Akkor én még elég jól állok, csak 3-4 hónapja várok a felvételre..."
talán ha közvetlenül Bástya Elvtárshoz fordulnátok, akkor nem kellene külön a járási PB (fiatalabbak kedvéért - párt bizottság) testülethez is..
Verjük fel a port együtt B.U.É.K. 2013
"...Akkor én még elég jól állok, csak 3-4 hónapja várok a felvételre..."
talán ha közvetlenül Bástya Elvtárshoz fordulnátok, akkor nem kellene külön a járási PB (fiatalabbak kedvéért - párt bizottság) testülethez is..
Verjük fel a port együtt B.U.É.K. 2013
-
- Kapcsolat:
Végtelenül sajnálom az ügyet, Virág elvtárs, de hát én jó előre megmondtam, hogy én ideológiailag nem vagyok elég képzett.