Alkatrész
- droford
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Szia Oszy!
A végén teljesen befékezett, le is állt a motor... az eleje teljesen lesűllyedt annyira fogta, felforrósodott, szerencse hogy nem nagy forgalomban voltam.
Semmi jele nem volt az egésznek, semmi szivárgás, de szétszedés előtt (a befékezés óta) nagyon gyenge volt a fék szinte semmi, nem keményedett fel.
Németből vettem tavaj, még most az idén kezdtem volna használni, így hát nem tudom az előéletét.
De egy javító készletnek meg kell oldani a bajt, gondolom már annyira megsértette a gumi tömítést a kosz hogy nem tudja a megfelelő nyomást tartani.
Rendelek javító készletet ha esetleg kell valakinek szóljon!
A végén teljesen befékezett, le is állt a motor... az eleje teljesen lesűllyedt annyira fogta, felforrósodott, szerencse hogy nem nagy forgalomban voltam.
Semmi jele nem volt az egésznek, semmi szivárgás, de szétszedés előtt (a befékezés óta) nagyon gyenge volt a fék szinte semmi, nem keményedett fel.
Németből vettem tavaj, még most az idén kezdtem volna használni, így hát nem tudom az előéletét.
De egy javító készletnek meg kell oldani a bajt, gondolom már annyira megsértette a gumi tömítést a kosz hogy nem tudja a megfelelő nyomást tartani.
Rendelek javító készletet ha esetleg kell valakinek szóljon!
Honda CX 500 (1980)
- Oszy
- Kapcsolat:
Szerencsére nem álltál fejre, mint a szomszédom a gl 1.1 el. Csak kiprobáltuk, nála volt letéve egy időre. Mondta inditsuk be, nem kellet könyörögnije.
Mivel semmi rendszám, csak a murvás utcánkba körőzgettünk. Neki volt "szerencséje" megszorult úgyan így a fék és el is feküdt vele...
Mivel semmi rendszám, csak a murvás utcánkba körőzgettünk. Neki volt "szerencséje" megszorult úgyan így a fék és el is feküdt vele...
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- droford
- Kapcsolat:
Akkor én még jól megúsztam. Igen lehetett volna dúrvább is.
De ha most rendbe teszem akkor egy darabig nem lesz vele gond.
De ha most rendbe teszem akkor egy darabig nem lesz vele gond.
Honda CX 500 (1980)
- fgyozo
- Kapcsolat:
TRAFÓ
Srácok!
A Lantos Feri 650-ese prüszköl.
KI lett takarítva a karbi, kapott új gyújtáskábelt, pipákat,gyertyákat és ki lett cserélve a 2 gyufásdoboz gyújtás modul is.
És továbbra is prüszköl :- (
A gond az h a Rudi ezzel a motorral jönne Horvátba.
Szóval AZONNAL szükségünk van 2db gyújtó trafóra h még ezt is kicseréljük hátha… szóval akár csak kölcsönbe.
Tud segíteni valaki?
A Lantos Feri 650-ese prüszköl.
KI lett takarítva a karbi, kapott új gyújtáskábelt, pipákat,gyertyákat és ki lett cserélve a 2 gyufásdoboz gyújtás modul is.
És továbbra is prüszköl :- (
A gond az h a Rudi ezzel a motorral jönne Horvátba.
Szóval AZONNAL szükségünk van 2db gyújtó trafóra h még ezt is kicseréljük hátha… szóval akár csak kölcsönbe.
Tud segíteni valaki?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
Ugh,e az 5százas gyújtanak más? Mondtam rudinak, később odagurulok ha kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oszy 2015.08.11., kedd 15:28-kor.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
15039 -re
a 2 gyufásdoboz gyujtású CX/GL trafójához 2db vezeték megy.
Ilyen trafó kerestetik.
A CDI -snél csak 1 van.
a 2 gyufásdoboz gyujtású CX/GL trafójához 2db vezeték megy.
Ilyen trafó kerestetik.
A CDI -snél csak 1 van.
-
- Kapcsolat:
Re: Gyújtótrafó
Győző!
Nekem van egy pár trafóm, amit kölcsön tudok adni. Egyelőre nem tudom, hogy működik-e, de talán a tesztelése is megoldható.
Kérdés: hogyan tudom eljuttatni?
Nekem van egy pár trafóm, amit kölcsön tudok adni. Egyelőre nem tudom, hogy működik-e, de talán a tesztelése is megoldható.
Kérdés: hogyan tudom eljuttatni?
Üdv.
Pesta
Pesta
- forrest99
- Kapcsolat:
Pesta, Gyozo!
Adjatok egy felveteli es egy leadasi cimet, nevvel, telefonszammal.
Futarceggel 24 oras szolgaltatassal elintezem a szallitast. Tehat ha holnap felveszik, csutortokon erkezik. Olyan cimeket adjatok ahol munkaidoben 8-17-ig fel tudja venni, le tudja adni a futar.
Adjatok egy felveteli es egy leadasi cimet, nevvel, telefonszammal.
Futarceggel 24 oras szolgaltatassal elintezem a szallitast. Tehat ha holnap felveszik, csutortokon erkezik. Olyan cimeket adjatok ahol munkaidoben 8-17-ig fel tudja venni, le tudja adni a futar.
- fgyozo
- Kapcsolat:
15041 Szerző: Pesta »
15043 Szerző: forrest99 »
Köszönöm !
Palinak hála van 2 trafó teszt célból.
tegnap átadta Rudinak aki elment érte hozzá.
Ma lesz átadva Lferi –nek aki holnap fogja rátenni a motorra.
Izgulok :- )
Ez úton ismét köszönöm Palinak a gyors segítséget.
15043 Szerző: forrest99 »
Köszönöm !
Palinak hála van 2 trafó teszt célból.
tegnap átadta Rudinak aki elment érte hozzá.
Ma lesz átadva Lferi –nek aki holnap fogja rátenni a motorra.
Izgulok :- )
Ez úton ismét köszönöm Palinak a gyors segítséget.
-
- Kapcsolat:
Re: Trafó
Győző, Forrest!
Pedig már be is csomagoltam a trafókat - igaz, tesztelni nem tudtam őket. Majd eztán...
Ha esetleg a teszt után kéne vissza Palinak, és ezen múlik a horvátországi utazás, még mindig fel tudom ajánlani az enyémet - nekem tartalékban van.
Pedig már be is csomagoltam a trafókat - igaz, tesztelni nem tudtam őket. Majd eztán...
Ha esetleg a teszt után kéne vissza Palinak, és ezen múlik a horvátországi utazás, még mindig fel tudom ajánlani az enyémet - nekem tartalékban van.
Üdv.
Pesta
Pesta