Túra
- forrest99
- Kapcsolat:
Re: Túra
Laci vagy Gyozo!
Mivel eleg kevesen nezik mostanaban a forumot, igy eleg nehez lesz osszetrombitalni az embereket barmifele megmozdulasra. Gondolok itt a talakozokra, turakra. Probaltam pu-ben elkuldeni a lenti szezonnyito invitalast, de tok macera.
El tudnatok kuldeni minden felhasznalonak pu-ben?
Urak,
Bar sajnos meg messze van a szezon, de a foglalas miatt, meg hogy kicsit mar a joido fele tekinthessunk, a Matraban gondoltam megszervezni az idei szezonnyitot.
Szilveszterkor voltunk itt, nagyon jo kis hely, kozelben sok furdo, kirandulasi lehetoseg, ha epp nem halalra isszuk magunkat Bogracsolasi lehetoseg, kozos helyseg, pingpong asztal, csocso, projektoros kivetitesi lehetoseg regi tura/talalkozo kepeket nezegetni...
Nezzetek meg, idopontjavaslatokat irjatok, aztan hozzunk ossze valamit!
aprilis 30-majus 1?
majus 14-15?
majus 21-22?
http://paraditabor.hu/
Mivel eleg kevesen nezik mostanaban a forumot, igy eleg nehez lesz osszetrombitalni az embereket barmifele megmozdulasra. Gondolok itt a talakozokra, turakra. Probaltam pu-ben elkuldeni a lenti szezonnyito invitalast, de tok macera.
El tudnatok kuldeni minden felhasznalonak pu-ben?
Urak,
Bar sajnos meg messze van a szezon, de a foglalas miatt, meg hogy kicsit mar a joido fele tekinthessunk, a Matraban gondoltam megszervezni az idei szezonnyitot.
Szilveszterkor voltunk itt, nagyon jo kis hely, kozelben sok furdo, kirandulasi lehetoseg, ha epp nem halalra isszuk magunkat Bogracsolasi lehetoseg, kozos helyseg, pingpong asztal, csocso, projektoros kivetitesi lehetoseg regi tura/talalkozo kepeket nezegetni...
Nezzetek meg, idopontjavaslatokat irjatok, aztan hozzunk ossze valamit!
aprilis 30-majus 1?
majus 14-15?
majus 21-22?
http://paraditabor.hu/
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: #15588
Sziasztok!
Artúr és szíve csücske a május 14-15-ben szívesen kiegyezne. (2fő)
Artúr és szíve csücske a május 14-15-ben szívesen kiegyezne. (2fő)
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Május 14-én dolgozom papírforma szerint de jó eséllyel tudok szabadnapot kérni. Tehát nekem is jó. Egyeztető tárgyalásokat folytattam Zpityunéval és Ő is rábólintott úgyhogy 2 fővel számoljatok légyszíves.
Április 24-én lesz az oroszlányi kolbászolás. Gondolom ezt megint Jani bácsi intézi. Az is igen jó volt tavaly.
Üdv Zpityu
Május 14-én dolgozom papírforma szerint de jó eséllyel tudok szabadnapot kérni. Tehát nekem is jó. Egyeztető tárgyalásokat folytattam Zpityunéval és Ő is rábólintott úgyhogy 2 fővel számoljatok légyszíves.
Április 24-én lesz az oroszlányi kolbászolás. Gondolom ezt megint Jani bácsi intézi. Az is igen jó volt tavaly.
Üdv Zpityu
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: #15592
Nekem az április utolsó hétvége biztos nem jó, de attól függetlenül, ha a többség úgy dönt akkor meghajlok előtte, csak nem tudok jelen lenni.
A kóbászolás,( ) az biztos, hogy megfelel, mert akkor szabin kell, hogy legyek.
A kóbászolás,( ) az biztos, hogy megfelel, mert akkor szabin kell, hogy legyek.
- Arthur
- Kapcsolat:
Neked!fgyozo írta:márciusban még nincs motoros idő.
Megjegyzem, ha a Kallós Gyula bátyám által meghirdetett erdélyi túrára nem fért be valaki, és szeretne menni, én is megyek nagyjából arra, aki akar csatlakozhat, mert akkor a szállásokat úgy intézem. Az útvonal nem végleges, próbálok még javítani rajta, 1-2 hét. és meg lesz a tuti, látnivalókkal, miegymás. Ezt az utat, már 4 éve tervezem, de az első rész (2014) már lement a tavalyra tervezett megy az idén (anyósom betegsége betett 2015-ben), és van egy tervezett utam Erdélybe 2017-re is.
Itt megnézhetőek a kezdetleges honlapomon: http://gombostibor.hu/utazasok/
Én mindenképp megyek erre, szívesen látom a csatlakozókat, ha van ilyen.
Az indulás bebetonozva ez év július 3.-a Vasárnap. Mint ígértem a pontos itiner 1-2 hét.
Válaszokat a fórumon kívül privátba is lécci küldd el!
-
- Kapcsolat:
Re:2016 évi Erdélyi túra június 22-29.
Jelentkezési lap:
Határidő: február 15.
A kiírás olvasható a túrák oldalon.
1. Kallós Gyula 1 fő előleg befizetve 15.000.-Ft
A kiírás olvasható a túrák oldalon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kallós Gyula 2016.02.01., hétf. 18:18-kor.
-
- Kapcsolat:
Re: Re:2016 évi Erdélyi túra június 22-29.
2. Semegi János 1 fő előleg (pénteken a taggyülésen fizetem)Kallós Gyula írta:Jelentkezési lap:
-
- Kapcsolat:
Re: Erdély-túra 2016
Gyula bátyám!
Nem teljesen világos az itiner!
A marosvásárhelyi kezdésű nap (jún. 26., vasárnap) egyértelműnek tűnik leírva, bár a térképen nem a Transz-fogaras út (7C) van feltüntetve, hanem az Olt-völgye.
Ami azonban jobban aggaszt, az az árgyasudvarhelyi indulású (vagyis a rákövetkező) nap, ott ugyanis megint az Olt-völgye van feltüntetve a térképen - de ezúttal a leírásban is!
Ugyanis, ha a Transz-Alpinán (67C) vezetne a visszafelé út, akkor nem érintenénk Nagyszebent (csak Szászsebest). A Transz-Alpina ki lett ejtve az útvonalból, vagy csak vmi tévedés történt?
Ha megengeditek, sokkal inkább javaslom a Transz-Alpinát, ugyanis az az út lenyűgöző. Az Olt-völgye is szép, de ott nagy a forgalom!
Várom a válaszotokat!
Nem teljesen világos az itiner!
A marosvásárhelyi kezdésű nap (jún. 26., vasárnap) egyértelműnek tűnik leírva, bár a térképen nem a Transz-fogaras út (7C) van feltüntetve, hanem az Olt-völgye.
Ami azonban jobban aggaszt, az az árgyasudvarhelyi indulású (vagyis a rákövetkező) nap, ott ugyanis megint az Olt-völgye van feltüntetve a térképen - de ezúttal a leírásban is!
Ugyanis, ha a Transz-Alpinán (67C) vezetne a visszafelé út, akkor nem érintenénk Nagyszebent (csak Szászsebest). A Transz-Alpina ki lett ejtve az útvonalból, vagy csak vmi tévedés történt?
Ha megengeditek, sokkal inkább javaslom a Transz-Alpinát, ugyanis az az út lenyűgöző. Az Olt-völgye is szép, de ott nagy a forgalom!
Várom a válaszotokat!
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Kedves Pesta!
Nincs tévedés a Transzfogaras van tervezve a 7c úton,csak a Román útvonaltervezőn a térképen nem jelölik.
Üdv.Gyula
Nincs tévedés a Transzfogaras van tervezve a 7c úton,csak a Román útvonaltervezőn a térképen nem jelölik.
Üdv.Gyula
-
- Kapcsolat:
Kallós Gyula írta:Kedves Pesta!
Üdv.Gyula
Gyula bátyám!
A második felvetésemre nem válaszoltál. Pont azt írtam, hogy a "odaút" bizonyára a Transz-Fogarason (7C) keresztül megy, de a "visszaút" (Torockó felé) meg a 67C-n kellene, hogy menjen (már ha a Transz-Alpina a cél). Tehát vagy NEM a Transz-Alpinán át van tervezve az út visszafelé (ha ott lenne, akkor nem lenne Nagyszeben az útvonal-tervben), vagy ki van hagyva a Transz-Alpina.
Most akkor mi is a farba?
Üdv.
Pesta
Pesta