Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Igen CX500-ra.
Tárcsák méretei: átmérő: 24,5 cm, 4.95mm vastagság, 2 darab.
átmérő 28 cm, 5 mm vastagság, 1 darab.
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
- bazsimoci
- Kapcsolat:
Egy tévedés miatt feleslegessé vált egy vízpumpa tömszelence. Ha érdekel valakit, jelentkezzen!
Innen vásároltam, a jelzett árért ( 23,70 €) elküldöm postán!
Innen vásároltam, a jelzett árért ( 23,70 €) elküldöm postán!
-
- Kapcsolat:
Eddig megpróbáltam bölcsnek tűnni és csak tapasztalatokat gyűjteni, lassan másfél éve bitorlom a jó öreg GL-t amivel most már a 3500 km összejött .
azt kell hogy mondjam hogy nem bántam meg, igaz amikor hazajött, bele kellet nyúlni itt-ott, de főként tömítések, egy szimering csere , beállítások, és hátsó villa szétszedése és megzsírozása volt a nagy feladat.
Mivel ezelőtt egy Jawa 350 és egy Yamaha XZ 550 tulaj voltam, amelyek közül egyik sem hozta a GL teljesítményét és megbízhatóságát , ki merem jelenteni hogy nem volt még olyan motorom ami akár hideg, akár meleg, pörcre indúl, nem melegszik, nem veszíti az olajat, nem rángat, stb ..... amihez eddig nem voltam hozzá szokva .
Megtanultam Tőletek (Józsi volt a professzor )a téli karbi kiürítés és tavaszi újratöltés manővereit, valamint a hidegen (rövid járatás utáni leállítás tilalmát is.
Mindenkinek meg szeretném köszönni, akik tanácsokkal, alkatrészekkel, azok beszerzési lehetőségeivel segítettetek hozzá e motor rendbehozatalához, valamint eredeti paramétereinek és működésének eléréséhez.
Sajnos azóta sem jött szembe velem egyetlenegy CX vagy GL , de remélem ez még változik az idők folyamán.
Még egyszer köszönet .
azt kell hogy mondjam hogy nem bántam meg, igaz amikor hazajött, bele kellet nyúlni itt-ott, de főként tömítések, egy szimering csere , beállítások, és hátsó villa szétszedése és megzsírozása volt a nagy feladat.
Mivel ezelőtt egy Jawa 350 és egy Yamaha XZ 550 tulaj voltam, amelyek közül egyik sem hozta a GL teljesítményét és megbízhatóságát , ki merem jelenteni hogy nem volt még olyan motorom ami akár hideg, akár meleg, pörcre indúl, nem melegszik, nem veszíti az olajat, nem rángat, stb ..... amihez eddig nem voltam hozzá szokva .
Megtanultam Tőletek (Józsi volt a professzor )a téli karbi kiürítés és tavaszi újratöltés manővereit, valamint a hidegen (rövid járatás utáni leállítás tilalmát is.
Mindenkinek meg szeretném köszönni, akik tanácsokkal, alkatrészekkel, azok beszerzési lehetőségeivel segítettetek hozzá e motor rendbehozatalához, valamint eredeti paramétereinek és működésének eléréséhez.
Sajnos azóta sem jött szembe velem egyetlenegy CX vagy GL , de remélem ez még változik az idők folyamán.
Még egyszer köszönet .
-
- Kapcsolat:
Szia hondamaki! Nem tudom, hogy nem találkoztunk még, én a szomszéd "várban" lakom és már többször is elmotoroztunk a feleségemmel arra ..............is.!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Én meg Ceglédre az Arizonába szoktam megállni egy jeges kv-ra vagy Giroszra ....általában magányos farkasként motorozok Cegléd-Abony-Szolnoki pályaudvar és vissza.maclas írta:Szia hondamaki! Nem tudom, hogy nem találkoztunk még, én a szomszéd "várban" lakom és már többször is elmotoroztunk a feleségemmel arra ..............is.!
Jó volna találkozni esetleg egyszer valahol ......
-
- Kapcsolat:
hondamaki
Szia! Szerintem ha tudod, hogy jönni fogsz akkor csörögj rám! Hátha tudunk talizni!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!