Alkatrész
- bazsimoci
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Hali! Rendrakás közben találtam két CX tükröt, az egyik egy jobbos gyári C, a másik egy balos utángyártott vadiúj B típushoz.
Ha valakit érdekel jelezze!
Ha valakit érdekel jelezze!
-
- Kapcsolat:
Sziasztok! Kilóméteróra meghajtó van valakkinek??
- forrest99
- Kapcsolat:
Van, vigyed
-
- Kapcsolat:
Szervusztok. Első telókat keresek villahíddal, ha van valakinek jó állapotú eladó.
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
János: A villahíd előéletéről mit tudsz?
Illetve mi lenne az ára?
Illetve mi lenne az ára?
-
- Kapcsolat:
67UR1 !
Teleszkópot hirdet ezen a számon ( 70/581-3473) egy ipse ! A villahíd előéletéről nem tudok semmit ! Csapágyak, alátét és rögzítő anya nélkül van, ami a képeken is látszik.
Teleszkópot hirdet ezen a számon ( 70/581-3473) egy ipse ! A villahíd előéletéről nem tudok semmit ! Csapágyak, alátét és rögzítő anya nélkül van, ami a képeken is látszik.
-
- Kapcsolat:
Köszönöm a tippet János, sajna a barátunk csak a motorral együtt adja el az alkatrészeket.
A villahíd ajánlatoddal még várnék, hogy lesz e teló külön, vagy csak híddal.
De addigis köszönöm!
A villahíd ajánlatoddal még várnék, hogy lesz e teló külön, vagy csak híddal.
De addigis köszönöm!
-
- Kapcsolat:
Sziasztok. Megérkeztek a porlasztók a Dőme féle alkatrészek közúl , azontúl a maradékból is rendelhettek még egy rövid ideig ami a vastelep el nem nyeli a megújulás felé vezető úton. /pl porlasztóból alufólia/
-
- Kapcsolat:
Szervusztok !
Márkatársamnak Sütő Bálintnak az 1982 évjáratú CX500C motorjához kellene teljes vezérlés (vezérmű lánc - láncfeszítő - és vezető sin). Az ebay-on kerestem, de nem tudom beazonosítani ebay-artikelnummer szerint.
Aki spiller a rendelésben, kérem az ebay-on kikeresni a megfelelő alkatrészeket artikelszám megadásával és feltenni a Fórumra. Gyors segítségeteket előre is nagyon köszönjük !!!!
Márkatársamnak Sütő Bálintnak az 1982 évjáratú CX500C motorjához kellene teljes vezérlés (vezérmű lánc - láncfeszítő - és vezető sin). Az ebay-on kerestem, de nem tudom beazonosítani ebay-artikelnummer szerint.
Aki spiller a rendelésben, kérem az ebay-on kikeresni a megfelelő alkatrészeket artikelszám megadásával és feltenni a Fórumra. Gyors segítségeteket előre is nagyon köszönjük !!!!