Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Erdély vagy Duna-delta
Győző!
Nem egészen értek vmit: Erdély és a Duna-delta nem zárja ki egymást. Hacsak nem vagy nagyon-nagyon szűken az idővel...
Csehországban mi a cél?
Szép útjaik is vannak, de az egyébként a cseh filmekből ismerős "megállt az idő" c. érzés szerintem nagyon átüt. (Nem akarok senkit lebeszélni róla, csak arra utalnék, hogy a motorozáson kívül fogalmam sincs, mivel lehetne ott elütni az időt... tudom, a szexipar ott gyakorlatilag szerves része a nemzetgazdaságnak, de ez nem mindenki számára "ildomos"... Ja, söreik is vannak dögivel. Vagy netán Brno a cél?! )
Nem egészen értek vmit: Erdély és a Duna-delta nem zárja ki egymást. Hacsak nem vagy nagyon-nagyon szűken az idővel...
Csehországban mi a cél?
Szép útjaik is vannak, de az egyébként a cseh filmekből ismerős "megállt az idő" c. érzés szerintem nagyon átüt. (Nem akarok senkit lebeszélni róla, csak arra utalnék, hogy a motorozáson kívül fogalmam sincs, mivel lehetne ott elütni az időt... tudom, a szexipar ott gyakorlatilag szerves része a nemzetgazdaságnak, de ez nem mindenki számára "ildomos"... Ja, söreik is vannak dögivel. Vagy netán Brno a cél?! )
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: Túra
A sörről tudok a szexiparról nem.. Hm pedig gyakran járok Brnoba.
Szép város, a belváros, de a kocsmákon kívül semmi mást nem tudok. Persze a Cseh kocsma nem említhető egy napon a Magyr kocsmákkal, némely felveszi a versenyt egy jó étteremmel.
Ott van még a MotoGP oszt ennyi. Esetleg a Morva vidéki borok, borászatok.
Szép város, a belváros, de a kocsmákon kívül semmi mást nem tudok. Persze a Cseh kocsma nem említhető egy napon a Magyr kocsmákkal, némely felveszi a versenyt egy jó étteremmel.
Ott van még a MotoGP oszt ennyi. Esetleg a Morva vidéki borok, borászatok.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
17505 Olvastlan hozzászólásSzerző: Oszy
sajnos NEM
Egyébként is juni 26 -tól volt megcélozva.
DE a csapat részéről nem tapasztalok aktivitást a témában,
szóval nem tudom mi lesz.
Szomorú !
sajnos NEM
Egyébként is juni 26 -tól volt megcélozva.
DE a csapat részéről nem tapasztalok aktivitást a témában,
szóval nem tudom mi lesz.
Szomorú !
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Győző !
Azért nincs aktivitás mert nagyon spontán szervezel mindig !!!!!!!!! Csak a szállodai szoba érdekel.
Azért nincs aktivitás mert nagyon spontán szervezel mindig !!!!!!!!! Csak a szállodai szoba érdekel.
- Arthur
- Kapcsolat:
Re: Kárpátaljai túra
Janika a Semegiéktől!
id. Klock Janit telefonon történt megbeszélésünk szerint azonnal értesítettem, miután elküldtem neked a telefonszámát SMS-ben.
Pusszantás: Art!
id. Klock Janit telefonon történt megbeszélésünk szerint azonnal értesítettem, miután elküldtem neked a telefonszámát SMS-ben.
Pusszantás: Art!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Köszönöm a közbenjárásod. Mégis Arthur a KIRÁLY !!!!
- Arthur
- Kapcsolat:
Kárpátaljai túra tájékoztató.
Jánosom!
Vasárnap jöttünk haza Kisdobronyból esküvőről.
Jelenleg a Hrivnya árfolyama: 1000,- HUF = 95 UAH
Csopról Záhonyba az átjutás vasárnap délután nagyjából 2 és fél óra, a visszaérkező vendégmunkások miatt.
(mi Lónyánál jöttünk át, 20 perc alatt, viszont a Magyar oldal 16:00-kor bezár)
A barabási határátkelő nyitva 21:00-ig.
A munkácsi vár belépője felnőttenként 40 UAH volt.
A Vodka fajtától függően 65 - 75 UAH/ fél litykó.
Behozatal fejenként:
Italok: 1l 22%-nál magasabb alkoholfokú szesz! + 4l szőlőbor, + 16l sör
Dohányárú: 200 szál cigaretta, vagy 20 db szivarka(3g-nál kisebb súly/db), vagy 10 db szivar, vagy 50g fogyasztási dohány, illetve ezek kombinációja. Pl 100 szál cigaretta (50%) mellé 10 db szivarka, vagy 5 db szivar, vagy 25g fogyasztási dohány (a fennmaradó 50%)
Nagyon finom csokoládés bonbonok korlátlanul hozhatóak!
Csak olyan motorral gyertek, amelyik a neveteken van, illetve, ha nincs a neveteken, akkor az útleveletekbe beírt lakcím és a forgalmiba bejegyzett lakcím egyezzen. Máskülönben az Ukránok nem engednek be!
Ha ez nem teljesül, közjegyző által hitelesített kölcsönadási szerződés kell!
Zöldkártya legyen!!!
"Az elv olyan, mint a fing. Tartja az ember ameddig csak tudja!"
-
- Kapcsolat:
Arthúr!
Nem tudom, hogy honnan kaptad az infót de a cigi az nem jó. Ezt ugyan a neten találtam de megkérdeztem a vámosokat múlt szolgálatban és ők is az alábbiakat mondták. Különbséget kell tenni légi és egyéb utazásnál:
A légi utasok által behozható mennyiség nagyobb, más közlekedési eszközön utazók esetén alacsonyabb. Így légi forgalomban harmadik országból legfeljebb: - 200 szál cigaretta, - 100 db szivarka - 50 db szivar, vagy - 250 gramm fogyasztási dohány hozható be.
Nem légi utasként harmadik országból maximum:
- 40 szál cigaretta, vagy - 20 db szivarka, vagy - 10 db szivar, vagy - 50 gramm fogyasztási dohány hozható be.
Az alkoholt nem néztem meg pontosan de szerintem az jó amit felírtál.
Csak azért írom nehogy valaki belelendüljön és megvegye a 10 doboz cigit.
De Te is dohányzol NEM?
Nem tudom, hogy honnan kaptad az infót de a cigi az nem jó. Ezt ugyan a neten találtam de megkérdeztem a vámosokat múlt szolgálatban és ők is az alábbiakat mondták. Különbséget kell tenni légi és egyéb utazásnál:
A légi utasok által behozható mennyiség nagyobb, más közlekedési eszközön utazók esetén alacsonyabb. Így légi forgalomban harmadik országból legfeljebb: - 200 szál cigaretta, - 100 db szivarka - 50 db szivar, vagy - 250 gramm fogyasztási dohány hozható be.
Nem légi utasként harmadik országból maximum:
- 40 szál cigaretta, vagy - 20 db szivarka, vagy - 10 db szivar, vagy - 50 gramm fogyasztási dohány hozható be.
Az alkoholt nem néztem meg pontosan de szerintem az jó amit felírtál.
Csak azért írom nehogy valaki belelendüljön és megvegye a 10 doboz cigit.
De Te is dohányzol NEM?