semegijanos írta:semegijanos írta:semegijanos írta:Szevasztok !!
Koltói program változása röviden.
Tervezett időpont: 2018.július 14-15
Távolról érkezők(Rudiék,Aradiék, Klock Jani, Semegi Jani) július 13-án közvetlen a határ másik oldalán Csanáloson a West motelban fognak éjszakázni. Ott lesz a csapat találkozási pontja 2018.július 14-én Csanálosi idő szerint 8.30 óra, ez magyar időszámítás szerint 7.30 óra.
2018.július 14(szombat)
Indulás 08.30 órakor /Csanálosi idö szerint /: Csanálos West motel- Nagykároly- Szatmárnémeti- Szaplonca- Máramaros- Nagybánya- Koltó Virág Panzió.
Vacsora, szállás.
2018.július 15. (vasárnap)
Reggeli után 10.00 Teleki kastély látogatása, kb 12.00 órakor gurulás haza. Szállás lehetőség a távolból érkezőknek Semeginél ZÁHONYBAN biztosított.
Távolság 500 km.
Költségek: szállás és félpanzió 5800 Ft/fő
Lej 67-70 Ft
Benzin 6-6,5 lej
Lejt kell előre váltani még indulás előtt, zöldkártya kell a határátlépéshez.
Névsor:
1. Semegi János
2. Nagy Laci
3. -4 Sütő Bálint + 1 fő
5. Klock Jani
6-7. Rudi + 1 fő
8-9. Aradi Tibi + 1 fő
10. Sheibli Feri
11. gyozo
12.-13. Kemény Laci + 1 fő
14. Papp Gyuri
15. Orosz Jószi
16-17 Tulipán András + 1 fő
Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára semegijanos 2018.06.16., szomb. 15:30-kor.
- Oszy
- Kapcsolat:
Köszi Pesta! A saját motor... hát... az enyem nem CX s cső sincs rajta. nen szeretném megborítani.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: Vezetéstechnika
Oszy!
Nem akarlak elriasztani, de ha már a motorféltésnél tartunk...:
1. Nagy V2-esekkel a tréning elég izgalmas. Volt olyan ducatis, aki a második napra már vissza sem jött. Azok a motorok kis fordulaton kiszámíthatatlanabban járnak, mint a négyhengeresek, könnyen csúnya meglepetés lehet a vége. (Én is nemrég jöttem be a gyakorlásból, az egyik balos megfordulásnál úgy eldőlt alattam a Pan - 4 henger ide vagy oda! -, hogy még a bal cipőmet is lekapta...) Márpedig a tréning elsősorban a kis sebességű manőverezésről szól.
2. A 2-hengeres gépeken a gyakorlatok egy része csúsztatott kuplunggal megy, "kisimítandó" a pulzálást. Ez meg a kuplungnak nem fog használni. A kétnapos tréninget még lenyomod rajta, de ha gyakran gyakorolnál, akkor valószínűleg nem fog örülni a kuplungod...
Ettől függetlenül a tréninget mindenkinek javaslom, de azzal a maszek véleménnyel, hogy minél darabosabb a motor járása, annál nehezebb a manőverezés.
Nem akarlak elriasztani, de ha már a motorféltésnél tartunk...:
1. Nagy V2-esekkel a tréning elég izgalmas. Volt olyan ducatis, aki a második napra már vissza sem jött. Azok a motorok kis fordulaton kiszámíthatatlanabban járnak, mint a négyhengeresek, könnyen csúnya meglepetés lehet a vége. (Én is nemrég jöttem be a gyakorlásból, az egyik balos megfordulásnál úgy eldőlt alattam a Pan - 4 henger ide vagy oda! -, hogy még a bal cipőmet is lekapta...) Márpedig a tréning elsősorban a kis sebességű manőverezésről szól.
2. A 2-hengeres gépeken a gyakorlatok egy része csúsztatott kuplunggal megy, "kisimítandó" a pulzálást. Ez meg a kuplungnak nem fog használni. A kétnapos tréninget még lenyomod rajta, de ha gyakran gyakorolnál, akkor valószínűleg nem fog örülni a kuplungod...
Ettől függetlenül a tréninget mindenkinek javaslom, de azzal a maszek véleménnyel, hogy minél darabosabb a motor járása, annál nehezebb a manőverezés.
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Ettől félek én is. Egy pörgős soros 4 hengeres 400as ideális lenne. a vicc, hogy utána az utakon a sajattal megyek. Ez indokolja a saját motorral való tanulást is.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Szevasztok !
SOS !
Aki tudja talpastibi elérhetőségét, kérem sziveskedjen jelezni itt a fórumon, vagy a 30/6 898 898 telefonon ! Előre is köszönöm !!
SOS !
Aki tudja talpastibi elérhetőségét, kérem sziveskedjen jelezni itt a fórumon, vagy a 30/6 898 898 telefonon ! Előre is köszönöm !!
-
- Kapcsolat:
Sziasztok
Az előző hsz megoldódott
Az előző hsz megoldódott
-
- Kapcsolat:
Minden oké !
-
- Kapcsolat:
Üdv. mindenkinek !
A Koltói program változása a 18355 -n található. Ami már véglegesnek mondható !!
A Koltói program változása a 18355 -n található. Ami már véglegesnek mondható !!
-
- Kapcsolat:
Sziasztok
Janibácsi szerintem a találkozási pont IDŐ egyeztetése egy kis egyeztetést igényel, ugyan is nem mindegy, hogy Sárgaházi idő, vagy csanálosi idő szerint találkozunk a többiekkel Csanáloson!!! ott ugyan is UTC+2 van Magyarországon UTC +1. Tehát ami Sárgaházán, reggel 7 óra az 5km el odébb Romániában, Csalánoson reggel 8 óra!!!
Janibácsi szerintem a találkozási pont IDŐ egyeztetése egy kis egyeztetést igényel, ugyan is nem mindegy, hogy Sárgaházi idő, vagy csanálosi idő szerint találkozunk a többiekkel Csanáloson!!! ott ugyan is UTC+2 van Magyarországon UTC +1. Tehát ami Sárgaházán, reggel 7 óra az 5km el odébb Romániában, Csalánoson reggel 8 óra!!!
-
- Kapcsolat:
Szevasz talpastibi !
Javítottam a 18355-n, remélem mindenkinek megfelel !!
Javítottam a 18355-n, remélem mindenkinek megfelel !!