Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
406
405-re
igazad van és fejet is hajtok.
Nem tudnék versenyre kelni azzal a márkahű, elszánt precizitással
amivel megalkottok egy vitathatatlanúl gyönyőrű és eredeti csodát.
igazad van és fejet is hajtok.
Nem tudnék versenyre kelni azzal a márkahű, elszánt precizitással
amivel megalkottok egy vitathatatlanúl gyönyőrű és eredeti csodát.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
407
Nagy volt mostanában a csönd, gondoltam felkavarom az állóvizet, és az idegeit "valakinek". Az esélytelenek nyugalmával megtehetem.
- forrest99
- Kapcsolat:
409
407-re
Igy igaz, mintha "napfogyatkozas" is lenne Nem hallottunk felole mar tobb, mint egy hete.
Viszont ugy hallom jossz a Kentaur fele dabasi osszeroffenesre. Ennek igazan orulok, vegre szemelyesen is talalkozunk.
Eger is ott lesz sajat motorral, ugyhogy bebizonyitjuk m ar nem csak fotosoppal tud motorozni
Igy igaz, mintha "napfogyatkozas" is lenne Nem hallottunk felole mar tobb, mint egy hete.
Viszont ugy hallom jossz a Kentaur fele dabasi osszeroffenesre. Ennek igazan orulok, vegre szemelyesen is talalkozunk.
Eger is ott lesz sajat motorral, ugyhogy bebizonyitjuk m ar nem csak fotosoppal tud motorozni
- nevető Nap
- Kapcsolat:
411
Hello Kedvenceim!:)
Előzőkre, upsz, itt vagyok,ragyogok;-) Tényleg nem tűntem el, nincs nap, hogy ne néznék be hozzátok,csak nem időszerű,hogy írjak most ide, mert előbb szeretnék mással beszélni,majd ha Isten és Ő is úgy akarja;-)
Motor nem vettem sajnos (nem adom fel,csak most...)és megköszönném ha megadnátok a V. Feri számát, hívatlanul nem szeretnék hozzá beállítani,de vele is fontos lenne beszélnem.
Túra, igazán kíváncsi vagyok rátok és a csodákra ,voltam otthon hétvégén,azt üzenik a kedves szülők,hogy így is,továbbra is szeretettel vagytok várva;-))
Szép estét nektek!
N.
Előzőkre, upsz, itt vagyok,ragyogok;-) Tényleg nem tűntem el, nincs nap, hogy ne néznék be hozzátok,csak nem időszerű,hogy írjak most ide, mert előbb szeretnék mással beszélni,majd ha Isten és Ő is úgy akarja;-)
Motor nem vettem sajnos (nem adom fel,csak most...)és megköszönném ha megadnátok a V. Feri számát, hívatlanul nem szeretnék hozzá beállítani,de vele is fontos lenne beszélnem.
Túra, igazán kíváncsi vagyok rátok és a csodákra ,voltam otthon hétvégén,azt üzenik a kedves szülők,hogy így is,továbbra is szeretettel vagytok várva;-))
Szép estét nektek!
N.
-
- Kapcsolat:
412
Üdv Mindenki!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden motorbarát locsolkodónak! A hölgyeknek sok locsolót Kívánok!
Érdeklődöm a 30.-ai túráról? Megyünk? Mehetünk? Nem változott semmi??
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden motorbarát locsolkodónak! A hölgyeknek sok locsolót Kívánok!
Érdeklődöm a 30.-ai túráról? Megyünk? Mehetünk? Nem változott semmi??
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- nevető Nap
- Kapcsolat:
413
Napsütéses,vidám napot emberkék:)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kellemes Húsvétolást nektek!:)
412-re, köszi maclas:) Meg lettem locsolva,előre,tegnap, másnak nem hagyom bár a vizes vödröket úgysem tudom kikerülni,de az legalább illatmentes
Részemről a 30-a OKÉ Némi változás csak, apum lehet dolgozik de anyum szeretettel vár Ám jó, hogy felhoztad a témát, akarunk sütögetni szalonnát, vagy főzzünk inkább, vagy mi legyen, ki mit szeretne?
További szépeket és jókat nektek:)
N.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kellemes Húsvétolást nektek!:)
412-re, köszi maclas:) Meg lettem locsolva,előre,tegnap, másnak nem hagyom bár a vizes vödröket úgysem tudom kikerülni,de az legalább illatmentes
Részemről a 30-a OKÉ Némi változás csak, apum lehet dolgozik de anyum szeretettel vár Ám jó, hogy felhoztad a témát, akarunk sütögetni szalonnát, vagy főzzünk inkább, vagy mi legyen, ki mit szeretne?
További szépeket és jókat nektek:)
N.
-
- Kapcsolat:
414.
413-ra.
Mikor lesz már 30.-a?Már nagyon mennék.
A szalonna sütés nekem tetszik,de szerintem ez függ,hogy mikor érünk le és meddig tudunk maradni.
Nem lenne jo ha kapkodás és rohanás lenne belöle.
Kellemes Húsvétot Mindenkinek.
Mikor lesz már 30.-a?Már nagyon mennék.
A szalonna sütés nekem tetszik,de szerintem ez függ,hogy mikor érünk le és meddig tudunk maradni.
Nem lenne jo ha kapkodás és rohanás lenne belöle.
Kellemes Húsvétot Mindenkinek.
Na pá.