Hozzászólás
Szerző: Balu » 2022.07.06., szer. 22:30
Sziasztok!
Odafelé útvonallal kapcsolatban Gergővel beszéltem, azt mondta autópályás menet lesz, szinte végig, az első célállomásig. Mivel Győző is említette, hogy elég nagy lesz a csapatlétszám, nehéz koordinálni, ill egyben tartani ennyi motort, ilyen hosszú úton, ezért egy alternatív útvonalat szeretnék szavazásra bocsájtani/javasolni. Kérném, hogy akit ez esetleg érdekel, és motorozni szeretne, nem pedig autópályán számolni a felező vonalakat, az jelezze!
Az út úgy nézne ki kb., hogy Szász Tibivel én Perbál - Zsámbék - Budapesten keresztül a 4-es (vagy akár az 5-ös is szóba jöhet Dabasig) főúton kezdenénk meg a haladást Szolnok irányába, aminek magasságába kb. mondjuk 8-9 óra körül érkeznénk meg. Ott is (meg akinek közben Budapesten lennne jo, akkor ott is bárhol) lehetne esetleg egy csatlakozópont. Szolnoktól tovább Karcag, Berettyóújfalu, majd Nagyváradnál határátlépéssel tovább Bánffyhunyad stb., egészen Kolozsvár előttig. Ezidáig jó minőségű főútvonalak, néha 1-1 kisebb városon, falun át, szép és jó úton. Kolozsvár előtt (Gyalunál) viszont mi is föl a pályára, asszem az A3-ason Tordáig, majd ott át az A10-es pályára és le egészen Szászsebes, majd annak a szomszéd faluja Péterfalva, a célállomás.
Fontosnak tartanám megjegyezni, hogy ezzel (nehogy valaki azt gondolja!!!) semmiféleképp nem az a cél, hogy a társaságot szétszaggassuk, csak egy igényfelmérésről lenne szó, hogy ki az aki esetleg motorozni is szeretne már odafelé, nem pedig csak 6-700 km-t húzni egyenesben a gép szarvát!?
Ha érdeklődés ezirányban nulla, akkor természetesen mi is a többiekkel tartunk! Legyen ez egy amolyan opció, hogy aki gyorsan oda akar érni, az kiló hatvannal húzzon végig a pályán, aki meg akar egy kis dimbes-dombos kanyargást, meg autópályát is, az jöjjön erre.
Én személy szerint Sánta Lacival (Ő pedig a asszem Vilivel és Balázzsal konzultált, nemtom pontosan), Váradi Ferivel és Szász Tibivel beszéltem erről telefonon, Ők nem zárkóztak el az ötlettől, de semmi egyéb konkrétum nem született még ezen tervezeten kívül. Ha valakit érdekel, kérném jelezze itt, vagy akárhogy és kialakítjuk. Két útvonalon haladna a cél felé a társaság, ha kb fele-fele, az már tök jó, jobban együtt tudunk maradni, stb., érkezés meg teljesen mindegy, hogy most az autópályás brigád esetleg 1-2 órával előbb odaér... És? Mivan akkor? Mi is húznánk, a lehetőségekhez képest, nem szötymörgésről lenne szó.
Szóval ha valaki társul, akkor jelezze bárhogyan! Köszöntem, Balu.