Túra
- nevető Nap
- Kapcsolat:
548
547-re,
jajam,mivel Győzővel nem tudom mikor találkozok,így írtam a kedves illetékeseknek hogy segítségre szorulok,hogyan és hova tölthetem fel a képeket ,de nem kaptam még választ
hehe, végre valami amit tudok:) Maci család, a galériában ha rámész egy képre a bal alsó sarkában van egy + jel, eredeti méret és letöltés néven, én is nemrég tudtam meg, de tanulékony vagyok
N.
jajam,mivel Győzővel nem tudom mikor találkozok,így írtam a kedves illetékeseknek hogy segítségre szorulok,hogyan és hova tölthetem fel a képeket ,de nem kaptam még választ
hehe, végre valami amit tudok:) Maci család, a galériában ha rámész egy képre a bal alsó sarkában van egy + jel, eredeti méret és letöltés néven, én is nemrég tudtam meg, de tanulékony vagyok
N.
- Pali
- Kapcsolat:
549
540-re
Laci a Tiszaföldvári képek Kálmán érdeme csak én adtam oda neked.
Külön köszönet V. Gábornak a zászlóért és az unikumért meg a sörért.
A zsíroskenyér és a perec is nagyon finom volt, köszi Feri és Vera.
Győző a vándorserleg ötletét én is támogatom, de ha már a díjaknál tartunk a legszebb motor kategóriát ezer felé lehetne bontani, célszerűbb lenne inkább olyan kategóriákat csinálni mint pl.: a legtávolabbról jött motor, stb.
Laci a Tiszaföldvári képek Kálmán érdeme csak én adtam oda neked.
Külön köszönet V. Gábornak a zászlóért és az unikumért meg a sörért.
A zsíroskenyér és a perec is nagyon finom volt, köszi Feri és Vera.
Győző a vándorserleg ötletét én is támogatom, de ha már a díjaknál tartunk a legszebb motor kategóriát ezer felé lehetne bontani, célszerűbb lenne inkább olyan kategóriákat csinálni mint pl.: a legtávolabbról jött motor, stb.
- nevető Nap
- Kapcsolat:
553
547-re, Forrest, mi lenne ha használnád is a szemed? A képeim rég láthattad volna ha... Ne mondd, hogy még este is naphemüben vagy?! Tegnap azért jelöltelek be, Egért sajna nem találtam :S
549és551-re, volt ott egyéb nyalánkság is Köszi Gábor!
N.
549és551-re, volt ott egyéb nyalánkság is Köszi Gábor!
N.
554
Erre a 130 km-es túrára beneveznék én is.
http://www.utikalauz.hu/index.php?p=folap&id=1197
http://www.utikalauz.hu/index.php?p=folap&id=1197