Alkatrész
- fgyozo
- Kapcsolat:
706
705-re
köszönöm h megnézted .... ettől féltem h sötétben nem látom mivel
kvarckijelzős ill folyadék kristályos?
az pedig len nem világos ... sajna.
Még körbenézek valami bontóban is de közben elkeztem nézegetni azt az
órát is amt Pali hozott. Csak annak súlyos hiányossága h a napi számlálójának
nincs nullázója.
De már ennek a megoldására is tettem lépéseket ... majd otthon kiderül h
bejön-e?
köszönöm h megnézted .... ettől féltem h sötétben nem látom mivel
kvarckijelzős ill folyadék kristályos?
az pedig len nem világos ... sajna.
Még körbenézek valami bontóban is de közben elkeztem nézegetni azt az
órát is amt Pali hozott. Csak annak súlyos hiányossága h a napi számlálójának
nincs nullázója.
De már ennek a megoldására is tettem lépéseket ... majd otthon kiderül h
bejön-e?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész 707
CX-GL tulajok!Segítsetek!
Nem haldoklom, csak oldaldekli emblémát (CX500) és bukócsövet keresek. Ha valaki tud kérem jelentkezzen a FÓRUMON, vagy
a 20/234-4671 tel. ár megjelölésével.Tudok esetleg cserébe adni egy pár apróságot.
Üdv.mindenkinek:cxsemi
Nem haldoklom, csak oldaldekli emblémát (CX500) és bukócsövet keresek. Ha valaki tud kérem jelentkezzen a FÓRUMON, vagy
a 20/234-4671 tel. ár megjelölésével.Tudok esetleg cserébe adni egy pár apróságot.
Üdv.mindenkinek:cxsemi
- Retro
- Kapcsolat:
708
Szia Semi!
Nekem van egy bal oldali deklim rajta az emblémával és amilyen mákod van gyári kék színű!A bukócső dologban is találunk ki valamit.Csörögj rám,ha érdekel és a részleteket megbeszéljük.
Nekem van egy bal oldali deklim rajta az emblémával és amilyen mákod van gyári kék színű!A bukócső dologban is találunk ki valamit.Csörögj rám,ha érdekel és a részleteket megbeszéljük.
UFF.
-
- Kapcsolat:
- Retro
- Kapcsolat:
711
Kérem szépen tudom van pár szimpatizánsa köreinkben a "Too Shadows Hungary"nak,ezért megosztom veletek a jó hírt a zenekar újból összeállt.Van érdeklődés irántunk ami JÓ hír,de sajna május 14.én egy másik szintén jó nevű motormárka tulajdonosai felkérésére toljuk a Shadowst.Ezért sajna csak lélekben leszek veletek! (Óúúú ez a sok e betű mi a f...nak ezen a klaviatúrán)
UFF.
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Retro
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
RETRO !
Gratulálok az újra induláshoz, nem fogsz most már unatkozni. Minden tag a régi, vagy személyi változás történt?
Mindazon által sajnálom, hogy nem tudsz jönni az ország jelenlegi közepére a gyereknapra.
Ha nem teher neked, tedd közzé mikor, merre turnéztok, hátha valamelyikőnk megnézne szívesen, (pl. én).
Gratulálok az újra induláshoz, nem fogsz most már unatkozni. Minden tag a régi, vagy személyi változás történt?
Mindazon által sajnálom, hogy nem tudsz jönni az ország jelenlegi közepére a gyereknapra.
Ha nem teher neked, tedd közzé mikor, merre turnéztok, hátha valamelyikőnk megnézne szívesen, (pl. én).
714
RETRO !
most néztem meg a Kremona projektet, gondolom nem mai a történet, nagyon ügyes vagy, szép munka, szép zene.
most néztem meg a Kremona projektet, gondolom nem mai a történet, nagyon ügyes vagy, szép munka, szép zene.