Túra
- forrest99
- Kapcsolat:
969
Üdv a csapatnak!
Hazaértünk a 2 hetes túránkról.
A második héten kicsit hüvibb volt az előző kánikulához képest, de csak 1x áztunk el. Összesen 900pár km, határon belül, dunántúli karika. Szlovéniát kihagytuk, szeptemberben úgyis Adriázunk.
Érd-Paks-Orfű-Vadása-tó, egyéb őrségi helyek-Vasvár-Győrújbarát-Zamárdi-Győrújbarát-Érd. Zamárdiba a végén lakóautóval mentünk Győrújbarátról biztos ami biztos. Minden állomáson pár nap pihi, 50-60 km-es körzetben motorozás, strandolás, második héten inkább termálok, aquaparkok.
Orfűn összecimbiztünk egy 81-es CB750-es párral a kempingben, velük is jól berúgtunk, én
Zamárdiban pedig egy német sráccal aki 3 hete van úton 82-es CB 750 Boldorjával, innen Bulgária, majd haza.
Útközben találtunk egy kiskutyát, aki hősiesen (pisi nélkül) utazott a kabátom alatt Győrből Érdre
A gépek jól viselkedtek, Egérének volt/van vmi kis dugulása, de azt (remélem) Molival orvosoljuk a beállításkor.
Joe, köszi a benzincsapot és a túráskönyvet, sör, szalonna is elfogyott
Hazaértünk a 2 hetes túránkról.
A második héten kicsit hüvibb volt az előző kánikulához képest, de csak 1x áztunk el. Összesen 900pár km, határon belül, dunántúli karika. Szlovéniát kihagytuk, szeptemberben úgyis Adriázunk.
Érd-Paks-Orfű-Vadása-tó, egyéb őrségi helyek-Vasvár-Győrújbarát-Zamárdi-Győrújbarát-Érd. Zamárdiba a végén lakóautóval mentünk Győrújbarátról biztos ami biztos. Minden állomáson pár nap pihi, 50-60 km-es körzetben motorozás, strandolás, második héten inkább termálok, aquaparkok.
Orfűn összecimbiztünk egy 81-es CB750-es párral a kempingben, velük is jól berúgtunk, én
Zamárdiban pedig egy német sráccal aki 3 hete van úton 82-es CB 750 Boldorjával, innen Bulgária, majd haza.
Útközben találtunk egy kiskutyát, aki hősiesen (pisi nélkül) utazott a kabátom alatt Győrből Érdre
A gépek jól viselkedtek, Egérének volt/van vmi kis dugulása, de azt (remélem) Molival orvosoljuk a beállításkor.
Joe, köszi a benzincsapot és a túráskönyvet, sör, szalonna is elfogyott
-
- Kapcsolat:
970
684-re
A Zempléni túrára jelentkeznénk mi is, assszonykámmal ha még nem késő, szállást is igényelnénk 2 éjszakára ( P-SZ ) ha még lehet!!
A Zempléni túrára jelentkeznénk mi is, assszonykámmal ha még nem késő, szállást is igényelnénk 2 éjszakára ( P-SZ ) ha még lehet!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
970-re
Rendben a szállás szobában p-sz éjszakára,várunk
-
- Kapcsolat:
692-re
Oszi várunk Tokajban a sátorhely rendben.
Oszi várunk Tokajban a sátorhely rendben.
-
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
971
A zempléni túrára jelentkezés:2011. aug 12-14
Júli 25-ig kellene jelezi a szállásigényt, hogy biztos legyen. 10 hely már le van foglalva (3-4 ágyas szoba 2750Ft/fő az árban az IFA is benne van!)
Valószínű utána is meg lehet oldani. Sátorhely van korlátlanul.
Részletek:
http://cx-gl.hu/20110812_zempleni_tura.php
1.) Kallós Gyula Honda CX500c résztvesz: p, sz, V szállás szoba P, Sz. 1fő
2.) Klb Honda CX500 részt vesz: p, V szállás szoba Sz 2fő
3.) moli megy, sázorozik:p, sz, vmolicx
4.) Z. Zoli P-Sz-V szállás
5.) Tóth Zoli P-Sz-V szállás
6.) fgyozo Sz-V (sátor)
7.) lferi/Vera CX650E szállás szoba 2 fő 2 éjszakára(jelentős eső esetén nem megyünk )
8.) NagyTibi ? és csaj? p-sz-v sátor (ha sikerül szabit kapnom)Nagytibi
9.) Maclas p-sz 2fő szállás
10.)
Júli 25-ig kellene jelezi a szállásigényt, hogy biztos legyen. 10 hely már le van foglalva (3-4 ágyas szoba 2750Ft/fő az árban az IFA is benne van!)
Valószínű utána is meg lehet oldani. Sátorhely van korlátlanul.
Részletek:
http://cx-gl.hu/20110812_zempleni_tura.php
1.) Kallós Gyula Honda CX500c résztvesz: p, sz, V szállás szoba P, Sz. 1fő
2.) Klb Honda CX500 részt vesz: p, V szállás szoba Sz 2fő
3.) moli megy, sázorozik:p, sz, vmolicx
4.) Z. Zoli P-Sz-V szállás
5.) Tóth Zoli P-Sz-V szállás
6.) fgyozo Sz-V (sátor)
7.) lferi/Vera CX650E szállás szoba 2 fő 2 éjszakára(jelentős eső esetén nem megyünk )
8.) NagyTibi ? és csaj? p-sz-v sátor (ha sikerül szabit kapnom)Nagytibi
9.) Maclas p-sz 2fő szállás
10.)
-
- Kapcsolat:
972
Köszönöm megyünk!Kallós Gyula írta:970-re
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
973
Üdv!
Nézegetem az időjárást, szegény Erdélyi túrázók jól kifogták! Remélem komolyabb baj nélkül meg"ússzák" !! Pedig nagyon szép útvonalat választottak, remélem tudják is élvezni a látottakat!
Nézegetem az időjárást, szegény Erdélyi túrázók jól kifogták! Remélem komolyabb baj nélkül meg"ússzák" !! Pedig nagyon szép útvonalat választottak, remélem tudják is élvezni a látottakat!
- Miki650
- Kapcsolat:
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőrinc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és enduró krossz+quad.Részletes infót később tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érezni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főtt étel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra név szerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
Sörivó verseny és simson kerékcsere verseny!
A nevezés díjtalan várunk mindenkit nagy nagy szeretettel!
A rendezőség a jogot fentartja,hogy a rendezvény ideje alatt a nem oda illő viselkedést mutató egyéneket a területről ill. a túráról eltávolítja!
A túrán a KRESZ minden szabályát betartani kötelező!
Az országúti túrán csak a KRESZ szabályainak megfelelő járművel lehet részt venni ill. érvényes vezetői engedélyel!
Sátorozási lehetőség van az előtte való napon érkezőknek!
A Pálfai ebédet csak az érvényes karszalagot viselők fogyaszthatják!Karszalag a túrán résztvevők kapják a bejárat mellett a regisztráció után!
További infó és pontos útvonal később!
Infó:0670/714-1211
0620/591-3818
Sörivó verseny és simson kerékcsere verseny!
A nevezés díjtalan várunk mindenkit nagy nagy szeretettel!
A rendezőség a jogot fentartja,hogy a rendezvény ideje alatt a nem oda illő viselkedést mutató egyéneket a területről ill. a túráról eltávolítja!
A túrán a KRESZ minden szabályát betartani kötelező!
Az országúti túrán csak a KRESZ szabályainak megfelelő járművel lehet részt venni ill. érvényes vezetői engedélyel!
Sátorozási lehetőség van az előtte való napon érkezőknek!
A Pálfai ebédet csak az érvényes karszalagot viselők fogyaszthatják!Karszalag a túrán résztvevők kapják a bejárat mellett a regisztráció után!
További infó és pontos útvonal később!
Infó:0670/714-1211
0620/591-3818
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
- Oszy
- Kapcsolat:
975
973 ra
Sziasztok,
Maclas, szerencsere a meteorologusok mint mindig tevednek. BP-Marosvasarhely uton szakado asobe mentunk, de ez nem tartott vissza.
Szerencsera amint elindultunk a hegyek fele, mondhatni, hogy sosem aztun el. Mindvegig jo idonk volt. a kepek majd megmutatjak.
En meg itt vagyok Erdelybe, a tobbiek mar hazamentek. Gyozo motorjanak elszalt a toltese (testzarlat). Oda adtam a z aksimat, ovet, hogy tolsem, meregettuk az enyemet, a csati nem lett visszateve, zarlat, generator elszalt. Igy meg maradnom kell mig megoldast talalok. Ugy all a dolog, hogy 1 toltessel, betolva es minden vilagitast LED re cserelva hazajutok. talaltam H4-es LED lampat, hatul acsoltam be ledeket. Majd a reszletekrol ha hazaertem.
Ha valakit erdekel a H4es LED akkor jelezze SMS-be. szamomat tobben is tudjak.(Gyozo, forreszt Miki ...) kb 2-2500 ft. Az arat ma tudom meg pontosan.
Sziasztok,
Maclas, szerencsere a meteorologusok mint mindig tevednek. BP-Marosvasarhely uton szakado asobe mentunk, de ez nem tartott vissza.
Szerencsera amint elindultunk a hegyek fele, mondhatni, hogy sosem aztun el. Mindvegig jo idonk volt. a kepek majd megmutatjak.
En meg itt vagyok Erdelybe, a tobbiek mar hazamentek. Gyozo motorjanak elszalt a toltese (testzarlat). Oda adtam a z aksimat, ovet, hogy tolsem, meregettuk az enyemet, a csati nem lett visszateve, zarlat, generator elszalt. Igy meg maradnom kell mig megoldast talalok. Ugy all a dolog, hogy 1 toltessel, betolva es minden vilagitast LED re cserelva hazajutok. talaltam H4-es LED lampat, hatul acsoltam be ledeket. Majd a reszletekrol ha hazaertem.
Ha valakit erdekel a H4es LED akkor jelezze SMS-be. szamomat tobben is tudjak.(Gyozo, forreszt Miki ...) kb 2-2500 ft. Az arat ma tudom meg pontosan.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
976
Szia Oszy!
Még szerencse, hogy az időjósok tévednek!! Örülök, hogy azért jól sikerült a kirándulás de ahogy olvasom elég kalandos a részedre!! Nekem kellene egy ilyen H4 ledes lámpa de nem tudom a száámodat de remélem így is veszed az adást! Jó utat neked és szerencsés hazaérkezést!!
Még szerencse, hogy az időjósok tévednek!! Örülök, hogy azért jól sikerült a kirándulás de ahogy olvasom elég kalandos a részedre!! Nekem kellene egy ilyen H4 ledes lámpa de nem tudom a száámodat de remélem így is veszed az adást! Jó utat neked és szerencsés hazaérkezést!!