CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
335
Maclas szia.
Nem vagy egyedül a korosztályodból, én is 55. De vannak nálunk korábban születettek is. Mint megtudtam szomszédok vagyunk, Kőrösön lakom.
Holnap 22-én nálam mini cx találkozo 17 óra 00 kor. Gyere te is. a számom: harminc/ negyvenhét 59 száznegyvenhét, hívj és mondom a címet.
üdv.
Nem vagy egyedül a korosztályodból, én is 55. De vannak nálunk korábban születettek is. Mint megtudtam szomszédok vagyunk, Kőrösön lakom.
Holnap 22-én nálam mini cx találkozo 17 óra 00 kor. Gyere te is. a számom: harminc/ negyvenhét 59 száznegyvenhét, hívj és mondom a címet.
üdv.
- fgyozo
- Kapcsolat:
336
335-re
mini cx találkozó? és kik lesznek ott?
Boncoljátok ki a 650 37 és 48 kW témakört ha tudjátok.
Öregkis akkor neked most 2 CX650C -d van?
Hány kW -osak és milyen motorszámmal?
és milyen karburátorral?
Szakértsétek meg a 310-es hozzászólásom.
mini cx találkozó? és kik lesznek ott?
Boncoljátok ki a 650 37 és 48 kW témakört ha tudjátok.
Öregkis akkor neked most 2 CX650C -d van?
Hány kW -osak és milyen motorszámmal?
és milyen karburátorral?
Szakértsétek meg a 310-es hozzászólásom.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
337
334-re
Szia Győző!
Kipuf-ba beütve 47,5 kw, Karbiszám vb2bb/folytott:2bc/, torokátmérő 1millával nagyobb, mint az öccázon /ha jól tudom/Szia:moli
Szia Győző!
Kipuf-ba beütve 47,5 kw, Karbiszám vb2bb/folytott:2bc/, torokátmérő 1millával nagyobb, mint az öccázon /ha jól tudom/Szia:moli
- fgyozo
- Kapcsolat:
338
337-re
köszönöm Moli,
ezek után akkor a motorszámodat már nem is kérdezem ...
a VB2 BB a táblázat szerint is 48kW-os.
A K.Csaba -é 2 BA A UKI - na erről semmi infó ...
Az 1 mm eltérést mérted ? mert mi mértünk a Váradi F-vel de
ugyan olyan volt mint az 500-asé ...
köszönöm Moli,
ezek után akkor a motorszámodat már nem is kérdezem ...
a VB2 BB a táblázat szerint is 48kW-os.
A K.Csaba -é 2 BA A UKI - na erről semmi infó ...
Az 1 mm eltérést mérted ? mert mi mértünk a Váradi F-vel de
ugyan olyan volt mint az 500-asé ...
-
- Kapcsolat:
339
Üdv Mindenki!
Most olvastam, hogy Izsákon a hétvégén taliztok, sajnos most nem tudunk menni mert szombatra előjegyzett betegeim vannak és már nem tudom őket visszamondani! Kár, pedig szerettem volna megismerni a társaságot és kíváncsi lettem volna, hogy mi szokot egy ilyen találkozón történni!!
Mindenesetre ha már Izsákon vagytok szerintem érdemes lenne megnézni az " Izsáki Horgász és Szabadidő parkot " ami Izsák és Kisizsák között van nagyon kellemes környezet, még annak is aki nem horgász!
Nem tudom az idei évre terveztek-e még találkozót de most már minden nap megnézem a fórumot, hogy időben tájékozódjak!
Mindenkinek nagyon jó társalgást és időtöltést kívánok valamint jó időt!! A mielőbbi találkozóig CXe-s üdvözletem!
Most olvastam, hogy Izsákon a hétvégén taliztok, sajnos most nem tudunk menni mert szombatra előjegyzett betegeim vannak és már nem tudom őket visszamondani! Kár, pedig szerettem volna megismerni a társaságot és kíváncsi lettem volna, hogy mi szokot egy ilyen találkozón történni!!
Mindenesetre ha már Izsákon vagytok szerintem érdemes lenne megnézni az " Izsáki Horgász és Szabadidő parkot " ami Izsák és Kisizsák között van nagyon kellemes környezet, még annak is aki nem horgász!
Nem tudom az idei évre terveztek-e még találkozót de most már minden nap megnézem a fórumot, hogy időben tájékozódjak!
Mindenkinek nagyon jó társalgást és időtöltést kívánok valamint jó időt!! A mielőbbi találkozóig CXe-s üdvözletem!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
-
- Kapcsolat:
340
Válasz a 335-re!
Szia öregkis!
Köszi a meghívást de most értem haza ( az előbbi írásomkor ), mi már találkoztunk tudod én néztem meg a Silverwinget ami nálad van szétszedve ( a feleségemmel voltam ott )! Mégis CX-et vettem! Majd kereslek mert úgyis kellene egy kis szakmai tanácsadás! CX-es üdvözlet!
Szia öregkis!
Köszi a meghívást de most értem haza ( az előbbi írásomkor ), mi már találkoztunk tudod én néztem meg a Silverwinget ami nálad van szétszedve ( a feleségemmel voltam ott )! Mégis CX-et vettem! Majd kereslek mert úgyis kellene egy kis szakmai tanácsadás! CX-es üdvözlet!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
341
Győző!
mini találkozó: képviselve volt Cegléd, Dabas, Örkény és én. Zsíroskenyér, pogácsa, baracklé.
650C már nincs (egy zárkózott ember vitte, aki a külvilággal is csak úgy tart kapcsolatot, hogy két három naponként megnézi keresték-e / vagy üzentek-e neki. Nem biztos, hogy hallunk majd róla)
650C még nincs , ha minden rendben egyszer csak itthon lesz.
A két karbit még nagyon nem hasonlítottam össze. A 650-esnek a membránja egy beépített kis dugattyút mozgat, míg az 500 nál a membránon lévő kis bunkó nyit-zár egy csatornát.
Maclas
Kár hogy későn értél. Ceglédről jött a másik CX500, következő alkalommal majd remélem hamarabb tudom jelezni az uzsonna meghívást.
Ezek szerint megvan telefonszámom, keress nyugodtan szívesen segítek amiben tudok.
mini találkozó: képviselve volt Cegléd, Dabas, Örkény és én. Zsíroskenyér, pogácsa, baracklé.
650C már nincs (egy zárkózott ember vitte, aki a külvilággal is csak úgy tart kapcsolatot, hogy két három naponként megnézi keresték-e / vagy üzentek-e neki. Nem biztos, hogy hallunk majd róla)
650C még nincs , ha minden rendben egyszer csak itthon lesz.
A két karbit még nagyon nem hasonlítottam össze. A 650-esnek a membránja egy beépített kis dugattyút mozgat, míg az 500 nál a membránon lévő kis bunkó nyit-zár egy csatornát.
Maclas
Kár hogy későn értél. Ceglédről jött a másik CX500, következő alkalommal majd remélem hamarabb tudom jelezni az uzsonna meghívást.
Ezek szerint megvan telefonszámom, keress nyugodtan szívesen segítek amiben tudok.
-
- Kapcsolat:
343
341-re
...egy szép őszi nap délutánján..
... Nagykőrös mellett Cegléd, Őrkény és Dabas fotókban megjelenítve...
Verjük fel a PORT (!) együtt - legközelebb Izsákon...!
üdv
kentaur
p.s.: Az hazafelé tartva (a sötétben) kisebb tehén csorda vonult át az úton, de egy bika sem mert ráfordulni két bika-erős CX re ...majdnem oldalba kaptuk őket..Hhhuuuúú
...egy szép őszi nap délutánján..
... Nagykőrös mellett Cegléd, Őrkény és Dabas fotókban megjelenítve...
Verjük fel a PORT (!) együtt - legközelebb Izsákon...!
üdv
kentaur
p.s.: Az hazafelé tartva (a sötétben) kisebb tehén csorda vonult át az úton, de egy bika sem mert ráfordulni két bika-erős CX re ...majdnem oldalba kaptuk őket..Hhhuuuúú
- fgyozo
- Kapcsolat:
344
343-ra
kentaur,
mindig lenyűgöz milyen frankó képeket tudsz csinálni.
Most kicsit sajog a szívem mert szívesen lettem volna
én is veletek, szívesen látnám magam is ott a képen.
Öregkis társasága és barackleve is jól esett volna....
Gondolom volt alkalmatok megkérdezni. V.Gábor miért
árulja a motorját?
kentaur,
mindig lenyűgöz milyen frankó képeket tudsz csinálni.
Most kicsit sajog a szívem mert szívesen lettem volna
én is veletek, szívesen látnám magam is ott a képen.
Öregkis társasága és barackleve is jól esett volna....
Gondolom volt alkalmatok megkérdezni. V.Gábor miért
árulja a motorját?