Túra
- Oszy
- Kapcsolat:
2162
2155-re
Forest a'szem reggel, mi csak du. 5 után tudunk indulni. de a ti tempótokat nézve lehet egyszerre érünk oda..
Neem, remélhetőleg éjfélre ott vagyunk. a kérésem, csak annyi lenne cserébe, hogy viszem a motyótokat, hogy vigyétek el a sátra és húzzátok fel nekem.
2156-ra Nincs grillezőm. Minden ami kell elviszem. Bor 12-15, bocs én is iszok. Házi bor nincs, nem is tudok, de esetleg Jankit kéne megkérdezni.
A helyzet, hogy holnap azaz Péntek este járok utoljára BP. környékén. Péntek késő este érek kb Érdre. Most Nagyváradon vagyok, keményen melózok és holnap du. indulok haza.
Minden cuccot amit nem birtok, vigyétek Foresthez és én onnan összeszedem (Persze, aki a környékén lakik.) Aki hozzám van közelebb, az hozza le hozzám.
Grillező ok, meg gondolom érdemes 1 zsák szén is, de mit sütünk rajta? azt még nem mondtátok. Mert most innen tudok venni pl miccset (aki járt Erdélybe az tudja aki nem az megkóstolja ) fagyasztva, ami nagyon praktikus és finom.
Na de most lemegyek ide és iszok pár sört:
Forest a'szem reggel, mi csak du. 5 után tudunk indulni. de a ti tempótokat nézve lehet egyszerre érünk oda..
Neem, remélhetőleg éjfélre ott vagyunk. a kérésem, csak annyi lenne cserébe, hogy viszem a motyótokat, hogy vigyétek el a sátra és húzzátok fel nekem.
2156-ra Nincs grillezőm. Minden ami kell elviszem. Bor 12-15, bocs én is iszok. Házi bor nincs, nem is tudok, de esetleg Jankit kéne megkérdezni.
A helyzet, hogy holnap azaz Péntek este járok utoljára BP. környékén. Péntek késő este érek kb Érdre. Most Nagyváradon vagyok, keményen melózok és holnap du. indulok haza.
Minden cuccot amit nem birtok, vigyétek Foresthez és én onnan összeszedem (Persze, aki a környékén lakik.) Aki hozzám van közelebb, az hozza le hozzám.
Grillező ok, meg gondolom érdemes 1 zsák szén is, de mit sütünk rajta? azt még nem mondtátok. Mert most innen tudok venni pl miccset (aki járt Erdélybe az tudja aki nem az megkóstolja ) fagyasztva, ami nagyon praktikus és finom.
Na de most lemegyek ide és iszok pár sört:
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Oszy
- Kapcsolat:
2164
ÉSZAK ERDÉLY - KÁRPÁTALJA 2013.szeptember 06-09 motoros túrára jelentkezés.
A programja megtalálható a Fórumon a Túrák fül alatt, az "itt"-re kattintva.
Részt venni szándékozók névsora:
1./ Semegi János
2./ Kallós Gyula
3./ Papp Gyuri
4-5./ Homoky Sanyi + 1 fő
6-7./ Kovács István + 1 fő
8./ Kentaur
9-10./Koxi +1fő
11./Scheibli Ferenc
12./KLB
13./ Klock Jani
14) fgyozo
15) OSZY
Kellemes dug
1./ Semegi János
2./ Kallós Gyula
3./ Papp Gyuri
8./ Kentaur
9-10./Koxi +1fő
11./Scheibli Ferenc
12./KLB
13./ Klock Jani
14) fgyozo
15) OSZY
Kellemes dug
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
2165
Annyi változás van a meghirdetett programban, hogy szeptember 7-én reggel 7.00 órakor lesz az indulás időpontja Sárgaházáról. Azért mert a Román időszámítás 1órával előrébb jár mint a miénk. Ezért félő, hogy nem jut idő minden programra. Kérek minden résztvevőt fürdőruhát mindenki hozzon magával!!Oszy írta:ÉSZAK ERDÉLY - KÁRPÁTALJA 2013.szeptember 06-09 motoros túrára jelentkezés.
1./ Semegi János
2./ Kallós Gyula
3./ Papp Gyuri
8./ Kentaur
9-10./Koxi +1fő
11./Scheibli Ferenc
12./KLB
13./ Klock Jani
14) fgyozo
15) OSZY
Kellemes dug
- Oszy
- Kapcsolat:
2166 Horvat
Sziasztok,
Nagy a csend. Holnapután indulunk! Most akkor ki jön, ki nem?
Győző és Janin kívül másról nek tudok...
Nagy a csend. Holnapután indulunk! Most akkor ki jön, ki nem?
Győző és Janin kívül másról nek tudok...
- fgyozo
- Kapcsolat:
2167
2166-ra
Én már nagyon várom az indulást!
Csabi és Zsuzsi jönnek Erdélyből, a tervek szerint szombaton érkeznek, Janinál fognak megszállni és
együtt indulunk majd vasárnap este.
... jöttünkre 4 nap múlva számítsatok.
... pirkadatkor...
... keletről ...
Én már nagyon várom az indulást!
Csabi és Zsuzsi jönnek Erdélyből, a tervek szerint szombaton érkeznek, Janinál fognak megszállni és
együtt indulunk majd vasárnap este.
... jöttünkre 4 nap múlva számítsatok.
... pirkadatkor...
... keletről ...
Kellemes dugó_mozgást, a párban