Túra
-
- Kapcsolat:
2172
Üdv. a csapatnak !
Most érkeztem haza Erdélyből egyben és egészségesen egy nagyon jó motoros találkozóról a Máramarosi hegyekből,pontosabban Erzsébetbányáról. A találkozóra Kallós Gyula bácsi szervezett be. Köszönöm neki ezt a három csodás,gazdag programokkal tele napot.
-
- Kapcsolat:
2173
2169-re.
Szia Gyuri !
Neked jó nagy présre van szükséged ! A " T "mellényt hozd el Sárgaházára, mert időközben sajnos változás történt ! Érdeklődöm, hogy Kentaur leküldte a vasat ?
-
- Kapcsolat:
2175
Csak hozd a tanuló mellényt, és az új tulajdonosa majd nyilatkozik! Nem akarok pletykálkodni.
-
- Kapcsolat:
2176
Kedves márkatársak !
Az utóbbi időben többször jártam az Erdély - Kárpátalja útvonalon, és az alábbiakat tapasztaltam :
1./ A bankok hétvégén sajnos zárva tartanak, ezért javaslom, hogy itthon mindenki váltson legalább 200 román lejt és 200 ukrán hrivnyát /benzin-szállás-múzeumi belépők / a kötelező kiadásokra. étkezésre és szórakozásra ki-ki vérmérséklete szerint váltson költőpénzt. Tartalékban lehet pár euro is. Így több időnk marad a motorozásra, múzeumi látogatásra.
2./ Szállásadónkkal telefonon történt egyeztetés alkalmával az előre regisztrálók (15 fő) részére a szállás biztosítva van.
A 2013 augusztus 20-a után regisztrálóknak a szállásról saját maguknak kell gondoskodniuk!
3./ Sárgaházán a gyülekező szeptember 6-án 17.30-tól kezdődik..
Az utóbbi időben többször jártam az Erdély - Kárpátalja útvonalon, és az alábbiakat tapasztaltam :
1./ A bankok hétvégén sajnos zárva tartanak, ezért javaslom, hogy itthon mindenki váltson legalább 200 román lejt és 200 ukrán hrivnyát /benzin-szállás-múzeumi belépők / a kötelező kiadásokra. étkezésre és szórakozásra ki-ki vérmérséklete szerint váltson költőpénzt. Tartalékban lehet pár euro is. Így több időnk marad a motorozásra, múzeumi látogatásra.
2./ Szállásadónkkal telefonon történt egyeztetés alkalmával az előre regisztrálók (15 fő) részére a szállás biztosítva van.
A 2013 augusztus 20-a után regisztrálóknak a szállásról saját maguknak kell gondoskodniuk!
3./ Sárgaházán a gyülekező szeptember 6-án 17.30-tól kezdődik..
-
- Kapcsolat:
2179
Üdv Urak! Előzetes felmérés szeretnék szállás igénnyel a szeptember végi túrára, a hét végén megyek alkudozni!!
Ausztriai várak a szerpentines út mentén.
A túra hossza:
172 km (de lehet rövidíteni is)
Időtartalma vár nézéssel teázással együtt:
5-6 óra
Útvonal: Fertőd -Kőszeg - Lockenhaus - Stadtschlaining - Bernstein - Oberpullendorf - Deutschkreutz – Fertőd
Ausztriai várak a szerpentines út mentén.
A túra hossza:
172 km (de lehet rövidíteni is)
Időtartalma vár nézéssel teázással együtt:
5-6 óra
Útvonal: Fertőd -Kőszeg - Lockenhaus - Stadtschlaining - Bernstein - Oberpullendorf - Deutschkreutz – Fertőd
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat: