Túra
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Oszy
- Kapcsolat:
2192
A horvát képek alapján jól telt. Kár, hogy a közös nyaralásunk csak 1 nap fedte egymást..
Fgyozó, érkezésedkor még lenyeltem azt a pink pólót, tudván a liberális gondolkodásod és a pride -ra hivatkozva, de ez a szemüveg már kib@xta a biztosítékot nálam.
Inkább neked adom az enyémet....a féknyeregér....
Fgyozó, érkezésedkor még lenyeltem azt a pink pólót, tudván a liberális gondolkodásod és a pride -ra hivatkozva, de ez a szemüveg már kib@xta a biztosítékot nálam.
Inkább neked adom az enyémet....a féknyeregér....
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2193
2192-re
Oszy, már késő!
Nagyon egymáshoz nőttünk és ez a szemüveg csodásan áll nekem, egyszerűen elbűvölő vagyok benne :- )
Szóval valami mást kell bedobnod a fuck ill. a fékért.
Oszy, már késő!
Nagyon egymáshoz nőttünk és ez a szemüveg csodásan áll nekem, egyszerűen elbűvölő vagyok benne :- )
Szóval valami mást kell bedobnod a fuck ill. a fékért.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: 2195
Erdély-Ukrán túrához!
Sajnálom,hogy most nélkűlem mentek e csodás szép tájakra.Én a Máramorosi túrán megsérültem egy barátom elöttem borult
a hágóról lefelé haladva egy hajtűkanyarban ami nem volt belátható.Én odaérkezve vészfékeztem,hogy ne rohanjak bele.Majdnem megálltam és ekkor jobra eldőlt a motorom és a lábfejemre esett.Erős zúzódást szenvedtem a jobb bokámon.
Ezért nemtudok résztvenni.
Aki szeretne még jelentkezni Semegi Janinál az még most megteheti.
Jó útat kívánok NEKTEK!!!
Sajnálom,hogy most nélkűlem mentek e csodás szép tájakra.Én a Máramorosi túrán megsérültem egy barátom elöttem borult
a hágóról lefelé haladva egy hajtűkanyarban ami nem volt belátható.Én odaérkezve vészfékeztem,hogy ne rohanjak bele.Majdnem megálltam és ekkor jobra eldőlt a motorom és a lábfejemre esett.Erős zúzódást szenvedtem a jobb bokámon.
Ezért nemtudok résztvenni.
Aki szeretne még jelentkezni Semegi Janinál az még most megteheti.
Jó útat kívánok NEKTEK!!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2197
Szia Gyula-bácsi,
Addig jó amíg te magad írod meg a borulásaid!. ennél rosszabbat sose!!!! Szedjél sok fájdalomcsillapítót: szilvóriumot meg hasomlót.
Addig jó amíg te magad írod meg a borulásaid!. ennél rosszabbat sose!!!! Szedjél sok fájdalomcsillapítót: szilvóriumot meg hasomlót.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Re: 2198
A jobb első írányjelző ment csak tönkre,de az égő épségben maradt. A bokámon kivűl más sérülést nem szereztem.
Köszönöm az együtt érzéseteket. Az orvosom szerint ebben a szezonban már nem valószínű,hogy fogok még motorozni.
Nektek további jó motorozást kívánok.
Köszönöm az együtt érzéseteket. Az orvosom szerint ebben a szezonban már nem valószínű,hogy fogok még motorozni.
Nektek további jó motorozást kívánok.