CX/GL Te és Motorod
Re 46
A kalapomat emelem előttetek!
Mindent köszönök!
Balesetmentes gurigázást!
Mészi
Mindent köszönök!
Balesetmentes gurigázást!
Mészi
- lferi
- Kapcsolat:
Re: 50 CX/GL Te és Motorod
Mi történt Mészi?
Lemaradtunk valamiről?
Most egyszerre elég szűkszavú lettél.
Lemaradtunk valamiről?
Most egyszerre elég szűkszavú lettél.
Nincs semmi baj, ha csak nem a motoromra gondolok.
Igazán köszönöm a segítséget!
Sőt így lefordítva azt is olvastam, hogy az év elején említett illetve kérdezett 1700-2200 ford. közötti vibrációt, akár a karbulátorok rossz szinkronja és a membrán szakadása is okozhatta.
Közben amióta ide nem írtam én aktív voltam a Yamaha majesty és a Fiat Linea fórumokon.
De akkor ne csak az írásról szóljak, a Majesty 250-et is felújítottam. Teljes fényezés/ezüstről pezsgő-metálra/ és a motor részleges felújítása/Hengerfej rendbetétele és gyűrűzés/ volt a téli feladatom.
Biztosan fogunk még találkozni, írogatni, csak tudjak már valami okosat a Gold-ról.
Ma egy kicsit elkeserítettek az egyik kereskedésben, mert szerettem volna megtudni, hogy lehet-e kapni a Gold-hoz karbi membránt.
Rákerestek, a cikkszám az meg van, de már régóta törölték az Ő listájukról.
Most még várom, hogy Dunaújvárosból a Honda is visszajelezzen.
Ezért is kérdeztem a múltkori levelemben, hogy membrán ügyileg ki tudna valami jó tanácsot, esetleg beszerzési forrást vagy helyettesítő membránt tanácsolni.
Na egyenlőre ennyi, ha lesz fejlemény, akkor mindenképp jelezni fogok és a fórumot is olvasom.
Balesetmentes szép napokat!
Mészi
Igazán köszönöm a segítséget!
Sőt így lefordítva azt is olvastam, hogy az év elején említett illetve kérdezett 1700-2200 ford. közötti vibrációt, akár a karbulátorok rossz szinkronja és a membrán szakadása is okozhatta.
Közben amióta ide nem írtam én aktív voltam a Yamaha majesty és a Fiat Linea fórumokon.
De akkor ne csak az írásról szóljak, a Majesty 250-et is felújítottam. Teljes fényezés/ezüstről pezsgő-metálra/ és a motor részleges felújítása/Hengerfej rendbetétele és gyűrűzés/ volt a téli feladatom.
Biztosan fogunk még találkozni, írogatni, csak tudjak már valami okosat a Gold-ról.
Ma egy kicsit elkeserítettek az egyik kereskedésben, mert szerettem volna megtudni, hogy lehet-e kapni a Gold-hoz karbi membránt.
Rákerestek, a cikkszám az meg van, de már régóta törölték az Ő listájukról.
Most még várom, hogy Dunaújvárosból a Honda is visszajelezzen.
Ezért is kérdeztem a múltkori levelemben, hogy membrán ügyileg ki tudna valami jó tanácsot, esetleg beszerzési forrást vagy helyettesítő membránt tanácsolni.
Na egyenlőre ennyi, ha lesz fejlemény, akkor mindenképp jelezni fogok és a fórumot is olvasom.
Balesetmentes szép napokat!
Mészi
- Miki650
- Kapcsolat:
52
Ma elindult a járgány! Még vannak problémák de ahhoz képest,hogy mikor ment utoljára eredmény ez is!Alapjáraton gázadás nélkül fel fel pörög mitől lehet?Előre is köszi a segítséget!
Rendbe hozni dolgaim korai még de ideje már!
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Hello Mindenki!
Remélem nem váltom ki senkiből a 'hite hagyott ' megbélyegzést, de érdekes kiruccanás ez a HONDA (gy.év 1984, futott km 44e) mkp...
..némi kockázattal ugyan, de ma ezzel ruccannék ki 'oldbandi' barátomhoz..
Verjük fel a port együtt és üdv
kentaur
Remélem nem váltom ki senkiből a 'hite hagyott ' megbélyegzést, de érdekes kiruccanás ez a HONDA (gy.év 1984, futott km 44e) mkp...
..némi kockázattal ugyan, de ma ezzel ruccannék ki 'oldbandi' barátomhoz..
Verjük fel a port együtt és üdv
kentaur
- Csatolmányok
51
szia mindenki!
Barátaim köszönöm a szombati látogatást.
Örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk. Sajnálom, hogy L. Feriéknek nem volt több idejük, nem ültek le velünk egy kicsit beszélgetni. Lessz rá még alkalom.
üdv
Barátaim köszönöm a szombati látogatást.
Örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk. Sajnálom, hogy L. Feriéknek nem volt több idejük, nem ültek le velünk egy kicsit beszélgetni. Lessz rá még alkalom.
üdv
- Boda kapitány
- Kapcsolat:
Hallé
Mészi, a javaslatom akkor is az leginkább, hogy az ebay-en kell venni ilyesmit, ha épp nincs, majd lesz a jövő héten. Az amerikait kell rendszeresen figyelni, illetve pontosan rákeresni. Létezhetetlen, hogy ne legyen. Üdv: Bk
Mészi, a javaslatom akkor is az leginkább, hogy az ebay-en kell venni ilyesmit, ha épp nincs, majd lesz a jövő héten. Az amerikait kell rendszeresen figyelni, illetve pontosan rákeresni. Létezhetetlen, hogy ne legyen. Üdv: Bk
Ketten voltunk Jóskák a faluban: én meg a Sipőcz Pista...
- Boda kapitány
- Kapcsolat:
Az előzőhöz: csak felszaladtam most az e-bay-re, komplett karburátorok 1200-ashoz elég tengermély választékban vannak, 100 USD + némi szállítás... Egyebekben lásd mint lent... Üdv
Ketten voltunk Jóskák a faluban: én meg a Sipőcz Pista...