Alkatrész
- klb
- Kapcsolat:
1948
Szia Bazsimoci!
A matricák legyártása kerülne olyan sokba?
Itt egy cím:
http://onlinedekor.hu/74-motor-matrica-honda?p=8
Itt megvan a komplett szett.
Vagy csak a figyelmeztető cimkék kellenek?
A matricák legyártása kerülne olyan sokba?
Itt egy cím:
http://onlinedekor.hu/74-motor-matrica-honda?p=8
Itt megvan a komplett szett.
Vagy csak a figyelmeztető cimkék kellenek?
- bazsimoci
- Kapcsolat:
1949
1948-ra
Hali! Nekem csak a dekniről hiányzik a figyelmeztető matrica, a többi megvan. Illetve van az a nagyobb fehér matrica, amin a keréknyomások vannak, azt még nem igazán tudom hol van-lehet, hogy hiányzik az is...
Hali! Nekem csak a dekniről hiányzik a figyelmeztető matrica, a többi megvan. Illetve van az a nagyobb fehér matrica, amin a keréknyomások vannak, azt még nem igazán tudom hol van-lehet, hogy hiányzik az is...
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok. Már nincs CX-em, de van új DID vez.láncom használt gyári, új láncfeszítő sín használt vezetősín, karbi alkatrészek. ha valakit érdekelne. Üdv, Pisteam.
-
- Kapcsolat:
Re: Alkatrész
Sziasztok tavasszal vettem egy honda cx 650e mocit , de sajnos van egy kis problémám vele,inditáskor a jobb oldali henger nehezen akar beindulni,ha tudnátok valami kis segitséget irni ez ügyben,előre is köszönöm,széles utat.
- forrest99
- Kapcsolat:
1954
Akinek nem gond, hogy nem gyari, akkor igen jo aron van ez a fofekhenger, fekkarral, kapcsoloval, a felujito szett tobbe kerul...
Postaval egyutt 12000 Forint.
http://www.ebay.com/itm/Front-Hydraulic ... 1276437675
Postaval egyutt 12000 Forint.
http://www.ebay.com/itm/Front-Hydraulic ... 1276437675
- forrest99
- Kapcsolat:
1955
1953-ra
Milyen Jani vagy es merrol? Kep a mocirol?
A CX-ek (egyelore felderitetlen okbol) eleg nehezen indulnak hosszabb allas (akar 1 het) utan. Ezt meg fokozza az esetleges beegett szelep problema, rossz karburator beallitas, itt-ott eldugult, leszukult jaratok a karbian, rossz gyertya... Tulajdonkeppen minden lehetseges ami a motor mukodesevel kapcsolatos. Igy latatlanba sajnos nehez a tavgyogyitas. At kell "fesulni" az egesz rendszert, akkor valszeg jobb lesz vagy teljesen megjavul.
Milyen Jani vagy es merrol? Kep a mocirol?
A CX-ek (egyelore felderitetlen okbol) eleg nehezen indulnak hosszabb allas (akar 1 het) utan. Ezt meg fokozza az esetleges beegett szelep problema, rossz karburator beallitas, itt-ott eldugult, leszukult jaratok a karbian, rossz gyertya... Tulajdonkeppen minden lehetseges ami a motor mukodesevel kapcsolatos. Igy latatlanba sajnos nehez a tavgyogyitas. At kell "fesulni" az egesz rendszert, akkor valszeg jobb lesz vagy teljesen megjavul.
- fgyozo
- Kapcsolat:
1956
1954-re
ugyan ez van nekem is csak feketébe.
EZ nem látom, fényes?
Látom már h csak a fékkar fényes.
AZt tudom h ami nekem van az most 5/8 -os.
Erre az van írva h 7/8.
Ezek szerint ez most erősebbet nyom mint most az enyém?
Ez fékkarral együtt van?
Mert ha erősebb és a fékkar i svan hozzá akkor megkérlek rá forrest
h vedd meg nekem léccci, lécci ... - persze ki is fizetem
ugyan ez van nekem is csak feketébe.
EZ nem látom, fényes?
Látom már h csak a fékkar fényes.
AZt tudom h ami nekem van az most 5/8 -os.
Erre az van írva h 7/8.
Ezek szerint ez most erősebbet nyom mint most az enyém?
Ez fékkarral együtt van?
Mert ha erősebb és a fékkar i svan hozzá akkor megkérlek rá forrest
h vedd meg nekem léccci, lécci ... - persze ki is fizetem
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
1957
Sracok!
Rajtam kívül látott már valaki olyan hátsó indexet ami komplex volt?
Gondolok arra h az egyben volt index-hátsólámpa és féklámpa is.
Persze mind ez LED-es kivitelben.
Ha valaki tudja miről beszélek és találkozott is már ilyennel az tudna segíteni abban hogy hol lehet ilyet venni?
Azon gondolkodom h akár csinálnék egy ilyet … ehhez 1.körben szükségem lenne egy olyan indexre aminek fehér burája van. Azt „ kibelezném ” és abba raknám bele a megépített áramkört.
Szóval szívesen vennék olyan infót is hogy hol találok/kereshetek ilyen indexet?
Esetleg van-e valakinek ilyen amire vevő lehetnék vagy tud-e valaki valamilyen motoros alkatrész börzéről ahol körbe nézhetnék?
Rajtam kívül látott már valaki olyan hátsó indexet ami komplex volt?
Gondolok arra h az egyben volt index-hátsólámpa és féklámpa is.
Persze mind ez LED-es kivitelben.
Ha valaki tudja miről beszélek és találkozott is már ilyennel az tudna segíteni abban hogy hol lehet ilyet venni?
Azon gondolkodom h akár csinálnék egy ilyet … ehhez 1.körben szükségem lenne egy olyan indexre aminek fehér burája van. Azt „ kibelezném ” és abba raknám bele a megépített áramkört.
Szóval szívesen vennék olyan infót is hogy hol találok/kereshetek ilyen indexet?
Esetleg van-e valakinek ilyen amire vevő lehetnék vagy tud-e valaki valamilyen motoros alkatrész börzéről ahol körbe nézhetnék?
Kellemes dugó_mozgást, a párban