Túra
2290
Sziasztok.Budapesten Nov 16-án építők sportcsarnokában devils bőrze lesz . Akinek kedve van jönni azzal összefuthatnánk .
-
- Kapcsolat:
2291
Udv Urak!
KLock Janiek meghivasat tolmacsolom most hetvegere (esetleg jovo hetvege) Gunarasra szezonzaro hetvegere.
Szombaton d.e. erkezes, egy kisebb karika a kornyeken, du. bogracsozas, ivaszat, dumaparty.
Vasranap termalozas a gunarasi gyogyfurdoben, d.u. haza.
Szallas Jani hazaban Gunarason (8fo), illetve a szomszedban levo hazakban a letszamnak megfeleloen.
A kaja es szallas miatt csutortok delelottig jelezzetek vissza, hogy hany fovel szamoljon. A szomszedsagban levo szallasokon meg nem tudni pontosan, de 1000-2000 Ft/fo osszegert biztosan megoldhato.
1. Eger&Forrest 2 nap
2. Cimby & ????????? 2 nap
KLock Janiek meghivasat tolmacsolom most hetvegere (esetleg jovo hetvege) Gunarasra szezonzaro hetvegere.
Szombaton d.e. erkezes, egy kisebb karika a kornyeken, du. bogracsozas, ivaszat, dumaparty.
Szallas Jani hazaban Gunarason (8fo), illetve a szomszedban levo hazakban a letszamnak megfeleloen.
A kaja es szallas miatt csutortok delelottig jelezzetek vissza, hogy hany fovel szamoljon. A szomszedsagban levo szallasokon meg nem tudni pontosan, de 1000-2000 Ft/fo osszegert biztosan megoldhato.
1. Eger&Forrest 2 nap
"Tedd vagy ne tedd,de sohase próbáld!" (Yoda mester)
-
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
2292
Szlovákiai motoros túra kiírása
Tervezett időpontja: 2014. június.27-28.
Kicsit korainak tűnhet a dolgog, de ahhoz, hogy a tervezett időpontban, és helyen biztosítva legyen a szállás, foglalót kellene küldeni. Ezért Gyula Bácsi várná a jelentkezőket lehetőleg október 20-ig, min 10 főt, hogy a foglaló összege meglegyen.
2000Ft-ot kellene utalni az alábbi számlaszámra 11600006-00000000-36190449 számra kérem szépen.
A túrával kapcsolatos részletek: http://www.cx-gl.hu/szlovakiai_motoros_ ... a_2014.php vagy hívjátok: 20/382-1184
Tervezett időpontja: 2014. június.27-28.
Kicsit korainak tűnhet a dolgog, de ahhoz, hogy a tervezett időpontban, és helyen biztosítva legyen a szállás, foglalót kellene küldeni. Ezért Gyula Bácsi várná a jelentkezőket lehetőleg október 20-ig, min 10 főt, hogy a foglaló összege meglegyen.
2000Ft-ot kellene utalni az alábbi számlaszámra 11600006-00000000-36190449 számra kérem szépen.
A túrával kapcsolatos részletek: http://www.cx-gl.hu/szlovakiai_motoros_ ... a_2014.php vagy hívjátok: 20/382-1184
- fgyozo
- Kapcsolat:
2293
2285 –ra
Lferi!
Jók a képek csak azt nem értem h mi tartott idáig? :- )
Asszonyt megint el kéne küldeni frissítő média tanfolyamra?
Nagyon tetszik a Csók a Sóhajok Hídján című kép! De miért nem hajítottad le közben a sisakot a hídról és ölted 2 kézzel az asszonyt? :- )
Lferi!
Jók a képek csak azt nem értem h mi tartott idáig? :- )
Asszonyt megint el kéne küldeni frissítő média tanfolyamra?
Nagyon tetszik a Csók a Sóhajok Hídján című kép! De miért nem hajítottad le közben a sisakot a hídról és ölted 2 kézzel az asszonyt? :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
2294
2289-re
Igen, ez az amit korábban említettem mint idényt záró túra … és megosztottam a dilemmát ez és a Ceglédi út között. Mert mondván h az közelebb van és kisebb a rizikó rossz idő esetén …
De ha ennyire tettlegesség fajult a dolog, hát eszem ágában sincs kimaradni !!!!
Elmegyek én is, na nehogy má’ jól érezzétek magatokat
Felírom Janit is (mind 2 –t) mert ők is ott lesznek mint házigazdák.
Udv Urak!
1. Eger&Forrest 2 nap
3. Klock Jani
4. ifj.Klock Jani
5. fgyozo (sz-v)
6.
Igen, ez az amit korábban említettem mint idényt záró túra … és megosztottam a dilemmát ez és a Ceglédi út között. Mert mondván h az közelebb van és kisebb a rizikó rossz idő esetén …
De ha ennyire tettlegesség fajult a dolog, hát eszem ágában sincs kimaradni !!!!
Elmegyek én is, na nehogy má’ jól érezzétek magatokat
Felírom Janit is (mind 2 –t) mert ők is ott lesznek mint házigazdák.
Udv Urak!
1. Eger&Forrest 2 nap
3. Klock Jani
4. ifj.Klock Jani
5. fgyozo (sz-v)
6.
-
- Kapcsolat:
2295
2014.06.27-29 Szlovák túra jelentkezései:[/b
Szállás foglalás csak maximum 18 főre lehetséges szobákban,természetesen a többiek csak hozott sátorban aludhatnak.
az étkezést tudom biztosítani.
1,Kallós Gyula
2,Semegi János
3,klb
4,Scheibli Ferenc
5,Dobos Attila
Szállás foglalás csak maximum 18 főre lehetséges szobákban,természetesen a többiek csak hozott sátorban aludhatnak.
1,Kallós Gyula
2,Semegi János
3,klb
4,Scheibli Ferenc
5,Dobos Attila
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kallós Gyula 2013.10.16., szer. 10:11-kor.
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Re: 2297
Kallós Gyula írta:2014.06.27-29 Szlovák túra jelentkezései:[/b
1,Kallós Gyula
2,Semegi János
3,klb
4,Scheibl Ferenc
5, Dobos Attila
-
- Kapcsolat:
2298
fgyozo részére !
Javaslat a 2014 évi túra tervhez.
Mivel Gyula bácsi beindult a jövő évi túra szervezésében, így ígéretemhez híven 2014.augusztus 1-3 közötti időpontra javaslok és szervezek Ukrán-Szlovák motoros túrát. Szállásadóval egyeztettem. A részvételi díj 6200 Ft/fő/éj, mely tartalmazza a szállást a félpanziós kaját és a medence használatot. A részleteket egy későbbi időpontban.
Javaslat a 2014 évi túra tervhez.
Mivel Gyula bácsi beindult a jövő évi túra szervezésében, így ígéretemhez híven 2014.augusztus 1-3 közötti időpontra javaslok és szervezek Ukrán-Szlovák motoros túrát. Szállásadóval egyeztettem. A részvételi díj 6200 Ft/fő/éj, mely tartalmazza a szállást a félpanziós kaját és a medence használatot. A részleteket egy későbbi időpontban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára semegijanos 2013.10.16., szer. 16:12-kor.
- fgyozo
- Kapcsolat:
2299
2298
Jani!
Köszönöm az infót.
Bízom benne hogy még időben … mert az aug.20-i időpont már tradicionálisan a Horvát tengerparti túra időpontja… előtte vagy utána 1-2 héttel nem tudnád időzíteni?
Jani!
Köszönöm az infót.
Bízom benne hogy még időben … mert az aug.20-i időpont már tradicionálisan a Horvát tengerparti túra időpontja… előtte vagy utána 1-2 héttel nem tudnád időzíteni?