Túra
-
- Kapcsolat:
2336 ... 2334-re
Győző!
Hozzá vagyok szokva, h lemaradok sok utazásról. A szomszéd pl. az idén nem motorozott 200km-től messzebbre, mégis 2x annyit ment, mint én az idén.
Az erdélyi kört azonban nem szívesen hagyom ki. Nagyon remélem, h jövőre is összejön a csapat, kiegészülve olyanokkal is, akik esetleg tartanak a távolságtól.
Az idén egész évben kb. a motorozásom 85%-át ez az út tette ki. Ezért is olyan kedves számomra!
Hozzá vagyok szokva, h lemaradok sok utazásról. A szomszéd pl. az idén nem motorozott 200km-től messzebbre, mégis 2x annyit ment, mint én az idén.
Az erdélyi kört azonban nem szívesen hagyom ki. Nagyon remélem, h jövőre is összejön a csapat, kiegészülve olyanokkal is, akik esetleg tartanak a távolságtól.
Az idén egész évben kb. a motorozásom 85%-át ez az út tette ki. Ezért is olyan kedves számomra!
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
2338
2337-re!
Bocsi nem írtam! Dél felé vesszük az irányt mint a vadludak ! Cegléd-Soltvadkert (fagyi, süti) - Harta (Panoráma Halászcsárda) - Duna part - Cegléd lenne az útvonal!
Bocsi nem írtam! Dél felé vesszük az irányt mint a vadludak ! Cegléd-Soltvadkert (fagyi, süti) - Harta (Panoráma Halászcsárda) - Duna part - Cegléd lenne az útvonal!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat:
2339
2338-ra
Maclas!
De jó hogy írtál… nem csuklottál tegnap?
Gondoltam rád … beszéltünk Klock Janival…
Én szívesen csatlakozom és jönne K. Jani is.
Mit szólnál hozzá ha megspékelnénk a dolgot egy fürdőzéssel is este?
Janival maradnánk és még aki akar, szokás szerint abban a házban … aztán vasárnap haza.
Támogatod az ötletet?
Ki-mit szól?
Maclas, hol és mikor lenne a találkozó?
Maclas!
De jó hogy írtál… nem csuklottál tegnap?
Gondoltam rád … beszéltünk Klock Janival…
Én szívesen csatlakozom és jönne K. Jani is.
Mit szólnál hozzá ha megspékelnénk a dolgot egy fürdőzéssel is este?
Janival maradnánk és még aki akar, szokás szerint abban a házban … aztán vasárnap haza.
Támogatod az ötletet?
Ki-mit szól?
Maclas, hol és mikor lenne a találkozó?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
2343
2339-re! Győző!Nem csuklottam, égett az arcom (szidtatok? )? Persze támogatom az itt alvós, fürdőzős ötletet! Beszélnem kell a szállásadóval! Hányan lennétek?? De szerintem biztos lenne helyetek! Valahol !
Gyülekező 9,45 az indulás Cegléd Malomtó szél Tesco parkoló 10-kor!!
Gyülekező 9,45 az indulás Cegléd Malomtó szél Tesco parkoló 10-kor!!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
2344
2333rw,
Pesta. én nem ertelel, ennyi.motorod van és ha elosszuk akkor minden motorba évente raksz kb 30 kmert.
Nekem egy van de az szetjarva... látszik is rajata...
Kár, hogy ritkán csatlakozol, de legalább 2 'évente Erdelyben Ott vagy.
Pesta. én nem ertelel, ennyi.motorod van és ha elosszuk akkor minden motorba évente raksz kb 30 kmert.
Nekem egy van de az szetjarva... látszik is rajata...
Kár, hogy ritkán csatlakozol, de legalább 2 'évente Erdelyben Ott vagy.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat: