CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
1699 ... 1698-ra
Szia Maclas!
Magyar papírjai és rendszáma van a motornak.
A műszakija ezévi június végén lejárt.
Új hátsó gumi kell rá, és vizsgáztatható.
Magyar papírjai és rendszáma van a motornak.
A műszakija ezévi június végén lejárt.
Új hátsó gumi kell rá, és vizsgáztatható.
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
1700 ... 1696-ra
Győző!
Az a helyzet, h a pénz beszél...
Bár az is tény, h ha szűkösen is, de még beférnek a motorok a garázsba, ha sokáig szekálják a portékámat, nem fogom eladni!
Az a helyzet, h a pénz beszél...
Bár az is tény, h ha szűkösen is, de még beférnek a motorok a garázsba, ha sokáig szekálják a portékámat, nem fogom eladni!
Üdv.
Pesta
Pesta
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
1695-re
Hááááát, bevallom mély őszinteséggel, hogy 5 fok környékén már nem szeretek motorozni. Na nem azért, mert fázom, hanem azért, mert rohadtul nem figyelnek az autósok a motorosokra már ilyenkor.....
Hááááát, bevallom mély őszinteséggel, hogy 5 fok környékén már nem szeretek motorozni. Na nem azért, mert fázom, hanem azért, mert rohadtul nem figyelnek az autósok a motorosokra már ilyenkor.....
Nyugalom, a hosszú élet ritka....
-
- Kapcsolat:
1703
1699-re!
Szia Pesta! Köszi a választ! Engem igazából külföldi papíros érdekelt volna! Mert így az átírással is növekszik az összeg!
Szia Pesta! Köszi a választ! Engem igazából külföldi papíros érdekelt volna! Mert így az átírással is növekszik az összeg!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- fgyozo
- Kapcsolat:
1704
1703-ra
Ne már Maclas! Csak nem HITEHAGYÁSON töröd a fejed? :- )
A te géped megy mint a golyó - nem úgy döcög mint pl.forresté, ami ráadásul van h csak áll az út szélén – Ausztriában is alig bírtam tartani a tempót veled :- )
Ne már Maclas! Csak nem HITEHAGYÁSON töröd a fejed? :- )
A te géped megy mint a golyó - nem úgy döcög mint pl.forresté, ami ráadásul van h csak áll az út szélén – Ausztriában is alig bírtam tartani a tempót veled :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- bazsimoci
- Kapcsolat:
1706
1705-re
Húazannya, hol sikerült venni- hogyan mennyiért stb... Az unokatesóm is ilyenen töri a fejét, minden infoért hálásak lennénk...
Meglett az én CX-em műszakija az NKH-nál, csekély 3,5 óra alatt... 7.-én mehetek a Visegrádi utcába az papírokért és az OT rendszámért...
Húazannya, hol sikerült venni- hogyan mennyiért stb... Az unokatesóm is ilyenen töri a fejét, minden infoért hálásak lennénk...
Meglett az én CX-em műszakija az NKH-nál, csekély 3,5 óra alatt... 7.-én mehetek a Visegrádi utcába az papírokért és az OT rendszámért...
- fgyozo
- Kapcsolat: