CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
82-re
Hello Mindenki!
Amennyiben a 24-i időpont lesz a táborfalvi uticél, úgy aznap du. Dabason lehetősége lenne egy hagyománnyá váló motoros (Honda, Pannónia és más veteránokkal együtt) felvonuláshoz való csatlakozásra..bővebb információkkal érdeklődés esetén beszerzem.
üdv
kentaur
Hello Mindenki!
Amennyiben a 24-i időpont lesz a táborfalvi uticél, úgy aznap du. Dabason lehetősége lenne egy hagyománnyá váló motoros (Honda, Pannónia és más veteránokkal együtt) felvonuláshoz való csatlakozásra..bővebb információkkal érdeklődés esetén beszerzem.
üdv
kentaur
-
- Kapcsolat:
84
81-re
Ami azt illeti kíváncsi vagyok a belsejére, de annyira most nem bántom.
Mint Írtam, csak szerviz, kopó-fogyó dolgok ellenőrzése, karburátorok ellenőrzése, ahol kell kenés-zsírzás, olajcsere, gyertyacsere...
Az egyik kutyánk is segít..
Ami azt illeti kíváncsi vagyok a belsejére, de annyira most nem bántom.
Mint Írtam, csak szerviz, kopó-fogyó dolgok ellenőrzése, karburátorok ellenőrzése, ahol kell kenés-zsírzás, olajcsere, gyertyacsere...
Az egyik kutyánk is segít..
Az én medencém nem úszó, egyszerűen csak Kárpát.
-
- Kapcsolat:
- Retro
- Kapcsolat:
89
86-ra
szia minenki,
Győző én követtem el hogy a baglyos fotót feltettem. Már kétszer is megesett, hogy bagolynak átmeneti szállást adtam, az ő érdekében. Mivel ellensége nincs, befogáskor sem tanúsít ellenállást. Szemlélő azt hinné, hogy szelíd, pedig csak nyugis.
üdv András
szia minenki,
Győző én követtem el hogy a baglyos fotót feltettem. Már kétszer is megesett, hogy bagolynak átmeneti szállást adtam, az ő érdekében. Mivel ellensége nincs, befogáskor sem tanúsít ellenállást. Szemlélő azt hinné, hogy szelíd, pedig csak nyugis.
üdv András
Gold 1200
Üdv Mindenkinek a fórumon!
Mint ígértem, hogy jelezni fogok, ha valami előrelépés lesz a motoromon.
Most hoztam meg a karbisort a szakitól.
Megbízható, precíz öreg szakemberről van szó.
Mindent leellenőrzött, kitisztított és beállított.
Látványos hibát nem észlelt.
Viszont kérdezném a fórumot olvasó hozzáértőket, hogy a mi a véleményetek?!
Amikor a gyertyapipát le szerettem volna húzni, akkor a szigetelt nyelű csavarhúzót messzire eldobtam, aztán újra próbálkoztam, de már a vastagabb gumikesztyű is a kezemen volt, így is repült a fogó.
Ez a magas fokú áthúzás, átütés okozhatta-e azt, hogy erőileg meggyengült, illetve 3000 felett fulladozott, és néha vagy a légszűrőbe, vagy a hengerbe koppanó hanggal beledurrogott?
A hétvégén visszaszerelem a karbikat, de előtte mindenképpen kicserélem a gyújtókábelokat és a gyertyapipákat.
Megjegyzem, hogy mielőtt a szerelőhöz elvittem a karbikat én elkezdtem csavargatni a csavarokat. Mindegyik karbin 7db fél fordulatnyira volt kicsavarva a keverékcsavar, ezt visszavettem 3db félre. Így kipróbáltam és nem volt olyan érezhető különbség, hogy rosszabb lenne. Csak a hidegindítási fehér, szúrós, fojtós, mérgező, elviselhetetlen kipuffgáz csökkent le. A motorom meg működött, de akkor már az időpont egyeztetve volt. Így ment a szakihoz a cucc.
Kíváncsi leszek a változásokra.
Karbik most jók, a membránokat sem kell cserélni.
Kompresszió minden hengerben 10.
Kicserélem a kábelokat és akkor elvileg jónak kell lenni.
Bár egy karbiszinkron, egy stroboszkópos gyújtás ellenőrzés, és a vezérlés beállításának ellenőrzését még meg kell oldanom, hogy színte mindent ki tudjak szűrni!
Baleset és hibamentes gurigázást!
Mint ígértem, hogy jelezni fogok, ha valami előrelépés lesz a motoromon.
Most hoztam meg a karbisort a szakitól.
Megbízható, precíz öreg szakemberről van szó.
Mindent leellenőrzött, kitisztított és beállított.
Látványos hibát nem észlelt.
Viszont kérdezném a fórumot olvasó hozzáértőket, hogy a mi a véleményetek?!
Amikor a gyertyapipát le szerettem volna húzni, akkor a szigetelt nyelű csavarhúzót messzire eldobtam, aztán újra próbálkoztam, de már a vastagabb gumikesztyű is a kezemen volt, így is repült a fogó.
Ez a magas fokú áthúzás, átütés okozhatta-e azt, hogy erőileg meggyengült, illetve 3000 felett fulladozott, és néha vagy a légszűrőbe, vagy a hengerbe koppanó hanggal beledurrogott?
A hétvégén visszaszerelem a karbikat, de előtte mindenképpen kicserélem a gyújtókábelokat és a gyertyapipákat.
Megjegyzem, hogy mielőtt a szerelőhöz elvittem a karbikat én elkezdtem csavargatni a csavarokat. Mindegyik karbin 7db fél fordulatnyira volt kicsavarva a keverékcsavar, ezt visszavettem 3db félre. Így kipróbáltam és nem volt olyan érezhető különbség, hogy rosszabb lenne. Csak a hidegindítási fehér, szúrós, fojtós, mérgező, elviselhetetlen kipuffgáz csökkent le. A motorom meg működött, de akkor már az időpont egyeztetve volt. Így ment a szakihoz a cucc.
Kíváncsi leszek a változásokra.
Karbik most jók, a membránokat sem kell cserélni.
Kompresszió minden hengerben 10.
Kicserélem a kábelokat és akkor elvileg jónak kell lenni.
Bár egy karbiszinkron, egy stroboszkópos gyújtás ellenőrzés, és a vezérlés beállításának ellenőrzését még meg kell oldanom, hogy színte mindent ki tudjak szűrni!
Baleset és hibamentes gurigázást!
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
91
mert a 90 kimaradt!
80-ra
Üdv Győző!
Én is fogtam vasárnap egy pontyot, aztán rongyá áztam, de azért
jól szórakoztam a halakkal! (mert volt több kissebb is)
üdv?
80-ra
Üdv Győző!
Én is fogtam vasárnap egy pontyot, aztán rongyá áztam, de azért
jól szórakoztam a halakkal! (mert volt több kissebb is)
üdv?
- fgyozo
- Kapcsolat:
92
88-91-re
Jani, akkor neked jobb volt ... mert én úgy zsákmányoltam ezt a
cetet h egy db kapásom sem volt. Majd elmesélem
Az eset Isaszeg -és Gödöllő között esett meg, ott ahol már Pali
te is jártál.
A bagollyal kapcsolatban én is rád gondoltam öregkis csak nem voltam
benne biztos.
Jani, akkor neked jobb volt ... mert én úgy zsákmányoltam ezt a