Alkatrész
-
- Kapcsolat:
62
Kösz megkaptam.
Amit sajnos nem néztem meg, az lámpafoncsoromon körben van egy
krómozott perem, biztos hogy ez a foncsor is C típusra való???Szerintem nem. Vagy leszedted róla?
Kár.
A sárvédővég ok, de itt is azt kell mondjam, kár, hogy rajtamaradt a 3000.- felirat
filctollal.
Mégegyszer kösz.
Bakajoe
Amit sajnos nem néztem meg, az lámpafoncsoromon körben van egy
krómozott perem, biztos hogy ez a foncsor is C típusra való???Szerintem nem. Vagy leszedted róla?
Kár.
A sárvédővég ok, de itt is azt kell mondjam, kár, hogy rajtamaradt a 3000.- felirat
filctollal.
Mégegyszer kösz.
Bakajoe
Re: Alkatrész
Szia Miki650, és Üdvözlök mindenkit!
Bár nagyon sok a dolgom, de alkalmasint megnézem otthon vagy-e.
Üdv. tata
Bár nagyon sok a dolgom, de alkalmasint megnézem otthon vagy-e.
Üdv. tata
Re: Alkatrész
Szia fgyozo! Üdvözlök mindenkit!
Köszönöm tanácsodat, a pipát még valóban nem néztem. Bár igazad lenne. A hétvégén megnézem, és beszámolok.
Üdv. tata
Köszönöm tanácsodat, a pipát még valóban nem néztem. Bár igazad lenne. A hétvégén megnézem, és beszámolok.
Üdv. tata
- forrest99
- Kapcsolat:
67
63-re
Van egy ilyen keretem, de sajna ezzel is volt bukta + le kell róla vakarni a sziloplasztot amit rákentek (nem tudom miért). Ha így is jobb, mint ami most van és kell, akkor a sérülés miatt az ingyen vagy ajándékba kategóriába sorolom.
Van egy ilyen keretem, de sajna ezzel is volt bukta + le kell róla vakarni a sziloplasztot amit rákentek (nem tudom miért). Ha így is jobb, mint ami most van és kell, akkor a sérülés miatt az ingyen vagy ajándékba kategóriába sorolom.
- fgyozo
- Kapcsolat: