Weboldal
- fgyozo
- Kapcsolat:
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
314
Sziasztok!
Üdv mindenkinek, főleg aki pillanatnyilag be jelentkezett,
És a sok vendégnek, aki nézi az oldalt e pillanatban is!
Igaz én is legtöbbször csak olvasgatom
Minden FERI -nek boldog névnapot!!
jani
Üdv mindenkinek, főleg aki pillanatnyilag be jelentkezett,
És a sok vendégnek, aki nézi az oldalt e pillanatban is!
Igaz én is legtöbbször csak olvasgatom
Minden FERI -nek boldog névnapot!!
jani
- Lichtenberger
- Kapcsolat:
316
Remélem most nem happolja el senki a következő sorszámot!
Mint Győző, amig a hosszú szöveget gépeltem!
Mint Győző, amig a hosszú szöveget gépeltem!
- klb
- Kapcsolat:
317
A szerkesztés gomb vissza került.
Most meg a fejléc nincs rendben.
A sorszámozás (oszynak) egyenlőre nem tudom hogy egyáltalán itt megoldható-e, mert elvileg lehetne minden gondolatnak külön témát nyitni, ami akár 100 db is lehetne.
Már minden beállítást átnéztem.
De nics feladva.
KLB.
Most meg a fejléc nincs rendben.
A sorszámozás (oszynak) egyenlőre nem tudom hogy egyáltalán itt megoldható-e, mert elvileg lehetne minden gondolatnak külön témát nyitni, ami akár 100 db is lehetne.
Már minden beállítást átnéztem.
De nics feladva.
KLB.
- fgyozo
- Kapcsolat:
318
a két 317-re
VISSZAJELZÉS: nálam továbbra is hiányzik a Szerkesztés bill.
forrest - ez nem karácsonyos!
A MAGYAR KARÁCSONYNAK és úgy egyébként a Karácsonynak, semmi köze a télapóhoz.
Ez már a liberalizmus vívmánya h a kettőt próbálja össze mosni az ilyen együttes ábrázolással.
Gondolkodtál már azon h ennek mi áll a hátterében?!
VISSZAJELZÉS: nálam továbbra is hiányzik a Szerkesztés bill.
forrest - ez nem karácsonyos!
A MAGYAR KARÁCSONYNAK és úgy egyébként a Karácsonynak, semmi köze a télapóhoz.
Ez már a liberalizmus vívmánya h a kettőt próbálja össze mosni az ilyen együttes ábrázolással.
Gondolkodtál már azon h ennek mi áll a hátterében?!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
319
Nálam továbbra is hiányzik a Szerkesztés bill.
Off Topic
A télapó azaz Miklós Atya létezett csak a ruhája nem piros hanem lila volt. Bármennyire is hihetetlen, de ez a kokakóla marketing fogása és az 50-60as évekbe lett piros. Mivel közel van karácsony szelleme, ami már néha októberbe érezhető vagy látható áruházakba, így nem volt nehéz összemosni.
(Nálunk Dec. 5 este az Mikulás (azaz dec 6ra viradó ugye Miklós nap) és karácsonykor az Angyalk hozza az ajándékot a gyerekeknek.)
Érdekes máshol, más nemzeteknél a mikulás és télapó figurája ugyan úgy néz ki, ezt sosem értettem.....
Románoknál pl "Mos Nikolae"(olv. Mós Nikóláé)azaz Miklós Apó és "Mos Craciun"(olv. Mós kröcsún) azaz Karácsony apó
Off Topic end.
Off Topic
A télapó azaz Miklós Atya létezett csak a ruhája nem piros hanem lila volt. Bármennyire is hihetetlen, de ez a kokakóla marketing fogása és az 50-60as évekbe lett piros. Mivel közel van karácsony szelleme, ami már néha októberbe érezhető vagy látható áruházakba, így nem volt nehéz összemosni.
(Nálunk Dec. 5 este az Mikulás (azaz dec 6ra viradó ugye Miklós nap) és karácsonykor az Angyalk hozza az ajándékot a gyerekeknek.)
Érdekes máshol, más nemzeteknél a mikulás és télapó figurája ugyan úgy néz ki, ezt sosem értettem.....
Románoknál pl "Mos Nikolae"(olv. Mós Nikóláé)azaz Miklós Apó és "Mos Craciun"(olv. Mós kröcsún) azaz Karácsony apó
Off Topic end.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
320
319-re
van is egy ének ezzel kapcsolatban, ha szeretnéd el is éneklem ha találkozunk :- )
A szövege így szól:
Miklós Püspök egyszer régen, segített a szegény népen.
Őt áldotta koldus, árva, emlékezzünk jóságára!
Ám ennek semmi köze a Karácsonyhoz és az azzal össze mosott Télapó ábrázoláshoz.
AZ ünnepek nekem most főtengelyt, vezérmű tengelyt, 1 nyugvó csapágyat, új dugattyú gyűrű garnitúrát, új vezérmű láncot, másik dugókat, hajtókart, hajtókar csapágyat, tömítés készletet, újított hengerfejeket, hónolt hengert, jó szelep állító csavarokat, új tömszelencét a vízpumpához , Moli szakértelmét stb. hoznak :- )
van is egy ének ezzel kapcsolatban, ha szeretnéd el is éneklem ha találkozunk :- )
A szövege így szól:
Miklós Püspök egyszer régen, segített a szegény népen.
Őt áldotta koldus, árva, emlékezzünk jóságára!
Ám ennek semmi köze a Karácsonyhoz és az azzal össze mosott Télapó ábrázoláshoz.
AZ ünnepek nekem most főtengelyt, vezérmű tengelyt, 1 nyugvó csapágyat, új dugattyú gyűrű garnitúrát, új vezérmű láncot, másik dugókat, hajtókart, hajtókar csapágyat, tömítés készletet, újított hengerfejeket, hónolt hengert, jó szelep állító csavarokat, új tömszelencét a vízpumpához , Moli szakértelmét stb. hoznak :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- Oszy
- Kapcsolat:
321
Inkább táncold el, a port jobban bírom.
Amit felsoroltál, úgy mondanám egy jó (v. új) CX+ Moli szakértelme, sokkal rövidebb.
Az ülésen és táskákon, na meg a karácsonyfa világításon mindent felsoroltál.
Ez elég hitelesen hangzik:
http://www.urbanlegends.hu/2005/10/coca-cola-mikulas/
Amit felsoroltál, úgy mondanám egy jó (v. új) CX+ Moli szakértelme, sokkal rövidebb.
Az ülésen és táskákon, na meg a karácsonyfa világításon mindent felsoroltál.
Ez elég hitelesen hangzik:
http://www.urbanlegends.hu/2005/10/coca-cola-mikulas/
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
322
318-ra
Figyelj, en kiskoromban eloszor azt hittem a piros ruhas fazon, az a Jezus. Ehhez kepest nagy fejlodesen estem at
Meg azt sem ertettem, hogy megszuletik a kis Jezus Karacsonykor, aztan meg is hal es kozben meg tanito is volt meg meg is oregedett piros ruhas, oszhaju telaponak, aztan meg feltamad. Szoval telleg van nemi zur
Figyelj, en kiskoromban eloszor azt hittem a piros ruhas fazon, az a Jezus. Ehhez kepest nagy fejlodesen estem at
Meg azt sem ertettem, hogy megszuletik a kis Jezus Karacsonykor, aztan meg is hal es kozben meg tanito is volt meg meg is oregedett piros ruhas, oszhaju telaponak, aztan meg feltamad. Szoval telleg van nemi zur