Túra
-
- Kapcsolat:
Re: Túra
Köszönöm a feltöltést ! Lacikám a " Remény hal meg utoljára" Nélküled a fotóalbum üresen tátongana.!Nagyon számítok a részvételedre !
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Nem viccelek! Én is csak vele együtt indulok !
-
- Kapcsolat:
Hali koxi !
Figyelembe vettem, mivel nem akarom, hogy Te és Misi éhen ne maradjon ! Remélem itthon leszel a meghirdetett időpontban.
Figyelembe vettem, mivel nem akarom, hogy Te és Misi éhen ne maradjon ! Remélem itthon leszel a meghirdetett időpontban.
- fgyozo
- Kapcsolat:
Klock Jani
Tegnap voltunk Klock Janinál, szuper volt !!!!!!!
Nemes egyszerűséggel félbe vágott egy malacot és megsütötte.
Tett hozzá minden egyéb finomságot, egy csomó szeretetet és azzal várt minket.
SZUPER jó volt, Jani, köszönjük az élményt!!!!
Nemes egyszerűséggel félbe vágott egy malacot és megsütötte.
Tett hozzá minden egyéb finomságot, egy csomó szeretetet és azzal várt minket.
SZUPER jó volt, Jani, köszönjük az élményt!!!!
Kellemes dugó_mozgást, a párban
-
- Kapcsolat:
Erdélyi túra
Javaslat!!!!
2014.május 30-június 3 között egy Erdélyi túra.
Tervezet útvonal: Sárgaháza-Nagykároly-Tasnád-Zilau-Kolozsvár itt motoros találkozón vennénk részt /péntek-szombat/, vasárnap tovább Torda-Tordai hasadék este alvás Torockón. Itt látogatás a sóbányába majd fürdés.Kedden hazautazás Gyalu-Királyhágó- Élesd- Nagyvárad-Budapest vagy Nagykároly felé. Akinek ez tetszik kérem jelezzétek felém,hogy tudjam szervezni. Szállás étkezés megoldható.Várható 600 km Nagykároly-Nagykároly érkezéssel .Várható költségek: szállás 2500-3000.-Ft/fő/éjszaka,félpanzió /reggeli,vacsora/ 3-4000.-Ft/fő/nap.
2014.május 30-június 3 között egy Erdélyi túra.
Tervezet útvonal: Sárgaháza-Nagykároly-Tasnád-Zilau-Kolozsvár itt motoros találkozón vennénk részt /péntek-szombat/, vasárnap tovább Torda-Tordai hasadék este alvás Torockón. Itt látogatás a sóbányába majd fürdés.Kedden hazautazás Gyalu-Királyhágó- Élesd- Nagyvárad-Budapest vagy Nagykároly felé. Akinek ez tetszik kérem jelezzétek felém,hogy tudjam szervezni. Szállás étkezés megoldható.Várható 600 km Nagykároly-Nagykároly érkezéssel .Várható költségek: szállás 2500-3000.-Ft/fő/éjszaka,félpanzió /reggeli,vacsora/ 3-4000.-Ft/fő/nap.
-
- Kapcsolat:
Kolozsvári motoros tali.
11987-re.
Gyula bátyám ez qrva jó program ! Nekem nagyon bejön. Egyébként is Erdélyből soha nem elég. Győzőnek nem okoz majd nagy gondot a 2014-es túra terv összeállítása során. Évenként csak gyarapodik így a kínálat.
Gyula bátyám ez qrva jó program ! Nekem nagyon bejön. Egyébként is Erdélyből soha nem elég. Győzőnek nem okoz majd nagy gondot a 2014-es túra terv összeállítása során. Évenként csak gyarapodik így a kínálat.
- klb
- Kapcsolat: