CX/GL Te és Motorod
-
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
11963-ra!
Nagggggyyyyyon jó ! Sikerült átverni a társaságot! ( legalább is engem)
Nagggggyyyyyon jó ! Sikerült átverni a társaságot! ( legalább is engem)
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- Oszy
- Kapcsolat:
Nem kicsit.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- fgyozo
- Kapcsolat:
- fgyozo
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Motor
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Ez nagyon sikerült ! Az unokámnak is ez típus már megvan, de tuningolni kellene ! Laci ha elvállalod megvillanok vele Nálad!
- Oszy
- Kapcsolat:
Laci, ez nagyobbat robbant mint Fgyozo vagy Forreszt bármely vasa. hehehehe
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- klb
- Kapcsolat:
11976-re
Győző! Szerintem ez nem lecsupaszított GL. Nem tudom milyen típus, de V2-es és 8 szelepes. Valami nagyon új típus, mert vadi újjonan vettem, hivatalos kereskedésben,azt mondták 2014-es HiTech model, több mint 95 %-ban nem tartalmaz fémet, nincs károsanyag kibocsájtása. A kerekei defekttűrő anyagból készült. Kitámasztóra nincs szükség, a 3 keréknek köszönketően. További előnye: úgy tudunk pocsolyában megállni, hogy nem lesz vizes a csizmánk.
A fényezése teljesmértékben kopásálló,mivel anyagában színezett. A rozsdának nincs esélye.
Ha valakinek van tapasztalata a menettulajdonságokkal kapcsolatosan kérem ossza meg velünk.
Nem mertem kipróbálni, mert már régen ültem motoron... 11969-re.
Janikám hozhatod, megtuningolom az unokád motorját, tudod höszigetelésért cserébe mindent kérhetsz.
11970-re Oszynak
Ez egy vadi új motor, nem érhet sem a Győző, sem a Forest motorjainak nyomába! Ez már tucat motor kategória, játék vele motorozni. Söt annyi van belőle, hogy már a játékboltok is értékesítik.
KLB
Győző! Szerintem ez nem lecsupaszított GL. Nem tudom milyen típus, de V2-es és 8 szelepes. Valami nagyon új típus, mert vadi újjonan vettem, hivatalos kereskedésben,azt mondták 2014-es HiTech model, több mint 95 %-ban nem tartalmaz fémet, nincs károsanyag kibocsájtása. A kerekei defekttűrő anyagból készült. Kitámasztóra nincs szükség, a 3 keréknek köszönketően. További előnye: úgy tudunk pocsolyában megállni, hogy nem lesz vizes a csizmánk.
A fényezése teljesmértékben kopásálló,mivel anyagában színezett. A rozsdának nincs esélye.
Ha valakinek van tapasztalata a menettulajdonságokkal kapcsolatosan kérem ossza meg velünk.
Nem mertem kipróbálni, mert már régen ültem motoron... 11969-re.
Janikám hozhatod, megtuningolom az unokád motorját, tudod höszigetelésért cserébe mindent kérhetsz.
11970-re Oszynak
Ez egy vadi új motor, nem érhet sem a Győző, sem a Forest motorjainak nyomába! Ez már tucat motor kategória, játék vele motorozni. Söt annyi van belőle, hogy már a játékboltok is értékesítik.
KLB
- Plero
- Kapcsolat:
Ha ilyen állna a konyhában akkor az Asszony veszekedését is szó nélkül tűrném.
http://www.ebay.com/itm/Honda-Other-Hon ... otorcycles
http://www.ebay.com/itm/Honda-Other-Hon ... otorcycles
By Plero
- forrest99
- Kapcsolat:
Laci, mi meg total lazban egtunk itt par napja
Tankkal mi a szitu?
Tankkal mi a szitu?