CX/GL Te és Motorod
- Plero
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
11978-ra
Nekem gond nélkül megjelenik az ebay-es aukció.
leírása az aukciónak: This is a restoration, not an original bike. It was restored and put on the road with a 0 mile new
Nekem gond nélkül megjelenik az ebay-es aukció.
leírása az aukciónak: This is a restoration, not an original bike. It was restored and put on the road with a 0 mile new
By Plero
- fgyozo
- Kapcsolat:
kép
11979 -re
érdekes, most nekem is megjelent ... most már értem h miért írtad ha otthon a konyhában :- )
Most egyébként nekem is a házban van a mocim ... szombaton volt nálam Moli és beindítottuk az
új blokkot.
Azóta folyamatosan szellőztetek de az egész ház , még az ágyban is érzem a füstöt meg a benzin szagot :- )
érdekes, most nekem is megjelent ... most már értem h miért írtad ha otthon a konyhában :- )
Most egyébként nekem is a házban van a mocim ... szombaton volt nálam Moli és beindítottuk az
új blokkot.
Azóta folyamatosan szellőztetek de az egész ház , még az ágyban is érzem a füstöt meg a benzin szagot :- )
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
Gyozo uj blokk
Fust?! Benzinszag?! Ajjaj!
- lferi
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
motorépítés
Figyelmébe ajánlom azoknak akik még 23.00 órakor ébren vannak, hogy a NagyGEO-n (National Geographic Channel) érdekes motorépítő műsor lesz látható !
- forrest99
- Kapcsolat:
motorepites
Mar 1,5 hete ezt a musort varom Foleg, hogy az elozetesben van egy piros CB350F, pont mint amit en restauralok a telen. Hallod Klock Jani!
Vegre nem vmi orrandzs kantri szarsag ahol minden motort kesz alkatreszekbol csak osszelegoznak es a vegen mindegyik egyforma.
Vegre nem vmi orrandzs kantri szarsag ahol minden motort kesz alkatreszekbol csak osszelegoznak es a vegen mindegyik egyforma.
-
- Kapcsolat:
motorépítés
11988-ra.
Titkon Rád gondoltam !
Titkon Rád gondoltam !