Weboldal
-
- Kapcsolat:
Re: Weboldal
12088-ra.
Hali Plero!
Ünnepek után a "Hírek" fül alatt lévő üdvözletet is javaslom levenni, és helyette nyomasd az Uzsoki túrámat.
Előre is köszönöm !
Hali Plero!
Ünnepek után a "Hírek" fül alatt lévő üdvözletet is javaslom levenni, és helyette nyomasd az Uzsoki túrámat.
Előre is köszönöm !
- Plero
- Kapcsolat:
12090-re
Jani bácsi ) Én csak figyelek nem alakítok.
Szerintem KLB a szerkesztő!
Jani bácsi ) Én csak figyelek nem alakítok.
Szerintem KLB a szerkesztő!
By Plero
-
- Kapcsolat:
A háttér színének változtatása után gondoltam a törlésre !
- klb
- Kapcsolat:
- forrest99
- Kapcsolat:
Hu de kafa az uj belebos resz! Csak hianyzik a lenyeg, a De Luxe
- klb
- Kapcsolat:
12113-ra
Bocsi Forrest!
De még a weboldalon a típusok közül is hiányzik.
Majd javítjuk.
KLB
Bocsi Forrest!
De még a weboldalon a típusok közül is hiányzik.
Majd javítjuk.
KLB
- Oszy
- Kapcsolat:
Pesta lebuktál.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Lebuktam... :-D
Oszy!
De rég voltam azon az oldalon!
2010 októberi az utolsó bejegyzésem, azév Karácsony első napján (hja...) szétszedtem az MZ-t, azóta nem bírtam összerakni...
A PIC-cel is alig foglalkoztam...
Evvan.
Gáz, de ez van...
De rég voltam azon az oldalon!
2010 októberi az utolsó bejegyzésem, azév Karácsony első napján (hja...) szétszedtem az MZ-t, azóta nem bírtam összerakni...
A PIC-cel is alig foglalkoztam...
Evvan.
Gáz, de ez van...
Üdv.
Pesta
Pesta
- Oszy
- Kapcsolat:
Csak úgy keresgéltem Cx gyújtásokra és egy írásra lettem figyelmes amin Dear Istvan megszólítás volt, rögtön feljebb tekertem és lám.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Kapcsolat:
Katalógus
Sziasztok!
Tegnap újabb egésznapos CX-szerelésben volt részem, és biztos megártott, de leírom, mi jutott eszembe, íme:
Mi lenne, ha csinálnánk egy olyan katalógust, amiben nem csak a CX-tulajok szerepelnek, hanem azok motorjai is (adataikkal együtt)? A motorok "leinformálásához" ez nem elhanyagolható segítséget jelentene.
Lehet, hogy ez sértené bizonyos emberek érdekeit, ugyanakkor biztonságot adhatna afelől, hogy aki a "katalógusból" választana, megismerhetné a motorok előéletét.
Így leírva egy kissé esetlen az ötlet (éppen az érdek-ellenérdek miatt), de hátha másnak is tetszik. Persze, ha úgy állunk neki, hogy úgysem adjuk el a motorjainkat, akkor tkp. felesleges... Szerintetek?
Tegnap újabb egésznapos CX-szerelésben volt részem, és biztos megártott, de leírom, mi jutott eszembe, íme:
Mi lenne, ha csinálnánk egy olyan katalógust, amiben nem csak a CX-tulajok szerepelnek, hanem azok motorjai is (adataikkal együtt)? A motorok "leinformálásához" ez nem elhanyagolható segítséget jelentene.
Lehet, hogy ez sértené bizonyos emberek érdekeit, ugyanakkor biztonságot adhatna afelől, hogy aki a "katalógusból" választana, megismerhetné a motorok előéletét.
Így leírva egy kissé esetlen az ötlet (éppen az érdek-ellenérdek miatt), de hátha másnak is tetszik. Persze, ha úgy állunk neki, hogy úgysem adjuk el a motorjainkat, akkor tkp. felesleges... Szerintetek?
Üdv.
Pesta
Pesta