CX/GL Te és Motorod
- Gary
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Győző!
Azt gondoltam 'Jobban' is tudsz gondolkozni ilyen témában!
Üdv: Gary
Azt gondoltam 'Jobban' is tudsz gondolkozni ilyen témában!
Üdv: Gary
"Az élet olyan, mint a motor.Be kell rúgni, másként nem megy."/Hofi/
- forrest99
- Kapcsolat:
Szia Gary!
Gratulalok, nagyon szepen megcsinaltad!
Gratulalok, nagyon szepen megcsinaltad!
- forrest99
- Kapcsolat:
Motorbeszerzo koruton voltunk szombaton Nemetoban. Eger nagyon kemenye majdnem az ut felet lenyomta
- fgyozo
- Kapcsolat:
Gary!
Ez provokatív kérdés volt, valójában nem is neked ... viszont igen, szívemből szoltál!
És bízom benne h más is úgy tud mint mi, MAGUNKFAJTÁK.
Ez provokatív kérdés volt, valójában nem is neked ... viszont igen, szívemből szoltál!
És bízom benne h más is úgy tud mint mi, MAGUNKFAJTÁK.
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- fgyozo
- Kapcsolat:
12165 -re
forrest,
természetesen rendszeresen az RTL hiradót nézem ... és láttam hogy valami motorbontó nyílik Érden :- )
És valami kék utánfutóval töltik fel a készletet.
Nem tudsz a témáról valamit?
forrest,
természetesen rendszeresen az RTL hiradót nézem ... és láttam hogy valami motorbontó nyílik Érden :- )
És valami kék utánfutóval töltik fel a készletet.
Nem tudsz a témáról valamit?
Kellemes dugó_mozgást, a párban
- forrest99
- Kapcsolat:
A fekete cafe racer lesz, a kek vagy retauralas vagy cafe racer (nem az enyem), a kek cx pucevalas utan marad ilyen szep autentikus allapotban (nem az enyem). Utobbi gazdaja sztem hamarosan bejelentkezik regisztraciora a forumon
Annyit tudok elmondani, hogy akkor megyek legkozelebb kulfoldre motorert, ha Archer kapitany az Enterprise urhajorol kozfelhasznalasra bocsatja a teleportalast
Annyit tudok elmondani, hogy akkor megyek legkozelebb kulfoldre motorert, ha Archer kapitany az Enterprise urhajorol kozfelhasznalasra bocsatja a teleportalast
- bazsimoci
- Kapcsolat:
Fori, ezt kifejtenéd bővebben is...?
Én ugyanis csak ezért szereltettem vonóhorgot az új Peugeot-nkra és vettem négy téli gumit, hogy elhozzam mindkét motort...
De most már mindegy is...
Én ugyanis csak ezért szereltettem vonóhorgot az új Peugeot-nkra és vettem négy téli gumit, hogy elhozzam mindkét motort...
De most már mindegy is...
- Oszy
- Kapcsolat:
Forrikám, én vigyáznék a helyedbe..Az apek(h) azaz nav vagy miaszar... lassan rádszáll és luxusadót, súlyadót és mindent követel. A nagy nemhozzáértésükkel, megállapításaikkal és felértékelik járgányaid....
Egyetlen ismerősünk a ki bennfentes mára már nyugdíjas, így nem húz ki a sz@rbó'.
Egyetlen ismerősünk a ki bennfentes mára már nyugdíjas, így nem húz ki a sz@rbó'.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- forrest99
- Kapcsolat:
Bazsimoci!
Ne haragudj, valamit akkor nagyon felreertettel.
Amikor legutoljara beszeltunk megadtal egy forumot, hogy ott kerdezoskodjek fuvar ugyben ha surgos a dolog, mert te kb 1 honap mulva tudnad elhozni.En erre mondtam, hogy koszi az infot, ha ugy alakul beszelunk.
Nem egyeztunk meg semmiben es arra sem kertelek meg, hogy miattam barmilyen iranyba lepj motorhazahozatal ugyben.
Ne haragudj, valamit akkor nagyon felreertettel.
Amikor legutoljara beszeltunk megadtal egy forumot, hogy ott kerdezoskodjek fuvar ugyben ha surgos a dolog, mert te kb 1 honap mulva tudnad elhozni.En erre mondtam, hogy koszi az infot, ha ugy alakul beszelunk.
Nem egyeztunk meg semmiben es arra sem kertelek meg, hogy miattam barmilyen iranyba lepj motorhazahozatal ugyben.
- bazsimoci
- Kapcsolat:
Tehát akkor nem az aaleni és a kölni motorokat hoztad haza? Beszéltem még két illetővel akiknek haza kellett volna hozni két motort... Az egyik a Csernák Robi, a másik a kölni motor, neki mondtam, hogy keressen rá a veterán fórumon a kollégára...Mostmár mindegy, csak szarul esett, hogy nem szólt senki, hogy tárgytalan, én meg nagyon rákészültem... Ha a későbbiekben lenne szükség szállításra, most már abszolút nem probléma...