CX/GL Te és Motorod
- Oszy
- Kapcsolat:
Re: CX/GL Te és Motorod
Hoppá a eltűnt a kettedik kép.
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- Plero
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
Szitázott póló!
Elkészült a szitázott cx-es pólónk. Ezen már nem lehet változtatni, mert a szita film Így készült.
A póló maga grünberg termék, nem kínai minőség. Akit érdekel jelentkezzen.
A póló ára:
Uni környakú M - 2xl méretig 2800ft 1 szitázás, mindegy, hogy elől, vagy hátul.
Ha 2 szitázás-elől-hátul, akkor+ 500ft.
Gombos-galléros is lehet, az 4600. Minden azonos az uni-val.
A pólók pusztavacsig elkészülnek, ha időben kéritek, mert a szitázást csak a kiszabott anyagra
tudják csinálni kész pólóra nem.
Elkészült a szitázott cx-es pólónk. Ezen már nem lehet változtatni, mert a szita film Így készült.
A póló maga grünberg termék, nem kínai minőség. Akit érdekel jelentkezzen.
A póló ára:
Uni környakú M - 2xl méretig 2800ft 1 szitázás, mindegy, hogy elől, vagy hátul.
Ha 2 szitázás-elől-hátul, akkor+ 500ft.
Gombos-galléros is lehet, az 4600. Minden azonos az uni-val.
A pólók pusztavacsig elkészülnek, ha időben kéritek, mert a szitázást csak a kiszabott anyagra
tudják csinálni kész pólóra nem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cxkopi 2014.04.06., vas. 12:15-kor.
-
- Kapcsolat:
Szia! Engem érdekelne 1 ilyen póló XL méretben! Csak kerek nyakú van, mert nekem igazából galléros kellene, de ha csak ilyen van akkor ez is jó!
Köszi!
Köszi!
Ha valami nem tetszik csinálj úgy mint a kutya!! Amit nem tud elásni, megenni, megdugni azt lepisili és tovább megy!!
- erdeifeco
- Kapcsolat:
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,mekkora a legnagyobb méret? (Nekem valószínű az kellene...) Fecó
-
- Kapcsolat:
póló lista
1, Koxi : 2 db Uni környakú, XL , 1 szitázás elöl 2x 2800 ft
Forintot mikor,hova? Köszi. Üdv.
Forintot mikor,hova? Köszi. Üdv.
Jamaika a jamaikaiaké
- klb
- Kapcsolat:
Póló és felvarró
Sziasztok!
Időközben elkészült, és készleten van 30 db himzett felvarró, és a himzett pólók bemutató darabja.
Ezekből is lehet rendelni. Min 10db-ot kelle rendelni a pólóból.
A kereknyakú póló 2500Ft, a galléros 4000Ft, a felvarró ára 1100Ft/db.
Kérlek benneteket, a "póló listára" hasonlóan mint koxi adjátok meg melyik típusú pólót szeretnétek (szitázottat, vagy a himzettet, vagy felvarrót) A felvarrókat FGyőzőtől és KLászlótól lehet beszerezni.
Természetesen visszük Pusztavacsra, aki nemtud ott lenni, annak postán tudom küldeni.
Időközben elkészült, és készleten van 30 db himzett felvarró, és a himzett pólók bemutató darabja.
Ezekből is lehet rendelni. Min 10db-ot kelle rendelni a pólóból.
A kereknyakú póló 2500Ft, a galléros 4000Ft, a felvarró ára 1100Ft/db.
Kérlek benneteket, a "póló listára" hasonlóan mint koxi adjátok meg melyik típusú pólót szeretnétek (szitázottat, vagy a himzettet, vagy felvarrót) A felvarrókat FGyőzőtől és KLászlótól lehet beszerezni.
Természetesen visszük Pusztavacsra, aki nemtud ott lenni, annak postán tudom küldeni.
-
- Kapcsolat:
póló
Sziasztok!
A mi pólóinknak nincs gyártási feltétele, ezért kérem figyelembe venni a Kemény L. barátunk már komoly
szervezö munkáját,és költségeit. A miénk teljesen saját célra készült, nem tudtunk Laci előkészületéről.
Már a szitásnál volt a miénk, mikor kiderült Laci is csinálja azért is kérdeztem mi a baj a régi szitással.
A mi pólóinknak nincs gyártási feltétele, ezért kérem figyelembe venni a Kemény L. barátunk már komoly
szervezö munkáját,és költségeit. A miénk teljesen saját célra készült, nem tudtunk Laci előkészületéről.
Már a szitásnál volt a miénk, mikor kiderült Laci is csinálja azért is kérdeztem mi a baj a régi szitással.